Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Sesita @ 2007 04 19, 15:03)
Šaunu, kad turi tikrą tik draugą. Tau pasisekė. Kažkada ir aš turėjau draugą, kol paaiškėjo, kad jis mane įsimylėjęs.  blink.gif  Va tada ir baigėsi draugystė... Kažkaip nesmagu bendrauti su žmogumi, kuris tau jaučia daugiau nei draugiškumą, o tu jam tuo pačiu atsakyti negali.

Va, būtent. Visi vyriškiai su kuriais bendravau ( buvo aiškus apibrėžimas - "lova nesibaigs") prabėgus tam tikram laikotarpiui ( anksčiau ar vėliau ) ima varstyti aistringais - įsimylėjusiais žvilgsniais. Kad ir dabar, kai esu ištekėjusi. Padėtis pasikeitė tuo, kad garsiai nieko nesako... Ir pritariu Sesitai, labai nesmagu bendrauti schmoll.gif
Atsakyti
moteris ir vyras - TIK DRAUGAI - tikiu.
savo gyvenime, patikėsit ar ne, turiu nemažai vyrų-draugų.

manau, diskutuojančios šioje temoje, be reikalo maišo du dalykus: potraukio/traukos/aistros atsiradimą ir tos aistros išpildymą.

viskas labai priklauso nuo vyro ir moters. aistra gali atsirasti - ir netgi nenormalu, jei vyras ir moteris, jusdami simpatiją viens kitam, pagarbą ar draugiškumą, visiškai jos neišgyentų bent jau laiks nuo laiko (na nebet viens kitam jie totaliai neatitinka moters/vyro trokštamo tipo). esmė tame, kas po to daroma su jausmais. ar jie išpildomi lytiniu būdu ar pan. o gal žmonės per silpni ir leidžia įsivyrauti įtampai. o gal jie nori būti stiprūs, brandūs, viską pasveria ir neužmušinėja savo draugiškų santykių.

kita vertus, seksualumo nereik bijot kaip maro. labai jau užakcentuojamas tas potraukio atsiradimas pažįstamui tarsi liga ar invalidumas. tarytum, mes būtume nesąmoningi ligoti žmonės ir ginkdie NEPAJUSTI POTRAUKIO kitai lyčiai, nes varge - neatsispirsim, teks būtinai lįsti į lovą arba nutraukti draugystę. man visai miela, jog mano draugas ne koks pabaisa, ir aš sveikai moku žavėtis kad ir jo patrauklumu, seksulaumu (jis mano taip pat ), bet TUO PAČIU juo nesinaudoti. vyras ir moteris - seksualios būtybės, mes nebūsim niekad kastruoti bendraudami su priešinga lytimi. gyvenimo didysis uždavinys: kaip išmokti neskausmingai džiaugtis, priimti bei tuo pačiu nesinaudoti kito patrauklumu, etc.

taigi, kartoju, viskas priklauso nuo žmogaus brandos. gal jau man labai subrendę pasitAIKė tongue.gif turim šeimas, susitinkam jose ir atskirai, esame buvę draugai ir iki vieno ir kito vedybų. ir tuo pačiu, nesame viens kitam tokie jau šalti ir oficialūs. pasakom ir komplimentą, aš jiems, jie man - jog esu graži, miela, simpatiška. ir tai be jokių užsLĖptų minčių ar ketinimų. nes tai vyksta ir kitoms pusėms girdint, ir apskritai, nemažai metų.

taigi, aš tikiu, bent jau savo gyvenime.

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 01 gegužės 2007 - 00:59
o as esu isitikinusi, kad vyras ir moteris draugais buti gali. bet ne ilgam. veliau jie pamato, kad yra sutverti vienas kitam ir issirutulioja ta tik draugyste i kai ka daugiau, arba atvirksciai. taciau as turiu drauga. tai mano buves vaikinas, su kuriuo labai skaudziai issiskyrem, ilga laika nebendravom, o dabar esam nerealus draugai. gal del to, kad zinau, kad niekada niekada...
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 05 01, 20:18)
tai mano buves vaikinas, su kuriuo labai skaudziai issiskyrem, ilga laika nebendravom, o dabar esam nerealus draugai.

g.gif g.gif skamba, keista...nerealus draugai.... g.gif turbut epitetas per aukštas, bet ne man spręst.

dziaugiuosi visgi
va matai kaip buna

tikrai moteris ir vyras, kad ir nejausdami VIEN (t.y. NE TIK) draugystės jausmų, GALI, BUTI VIEN DRAUGAIS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 01 gegužės 2007 - 23:00
Dar pasikartosiu, netikiu biggrin.gif Kažkuriam atsiras minčių kažkokių ir man to užtenka, kad netikėčiau smile.gif
Atsakyti
Dar gvildenat šitą temą? Manau, kad čia jau viskas aišku ax.gif
Atsakyti
Na, kai neturi apie ką temos užvest, gal galima ir apie tai ... g.gif Tik kad tai yra visiška nesąmonė - na nebūna gyvenime, kad vyras ir moteris tik draugai būtų... schmoll.gif Tai apie ką čia dar diskutuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2007 05 03, 18:34)
Na, kai neturi apie ką temos užvest, gal galima ir apie tai ... g.gif Tik kad tai yra visiška nesąmonė - na nebūna gyvenime, kad vyras ir moteris tik draugai būtų...  schmoll.gif Tai apie ką čia dar diskutuoti? g.gif

Aha cia kaip tiems kur mislino, kad zeme ant triju drambliu laikosi, o pasirode, kad zeme apvali. Jei niekam neteko turet draugo tikro ir su juo nemiegot, tai dar nereiskia, kad kiti tokio draugo neturi. Aisku, kad yra ir simpatija, gal net ir ta kibirkstis aistros kazkur, bet tai juk normalu bendraujant priesingos lyties atstovams, taciau issaugant draugyste, kuri tau yra labai svarbi, gali tos kibirksties ir neiziebti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 05 03, 19:39)
Jei niekam neteko turet draugo tikro ir su juo nemiegot, tai dar nereiskia, kad kiti tokio draugo neturi. Aisku, kad yra ir simpatija, gal net ir ta kibirkstis aistros kazkur, bet tai juk normalu bendraujant priesingos lyties atstovams, taciau issaugant draugyste, kuri tau yra labai svarbi, gali tos kibirksties ir neiziebti  ax.gif

Miegoti nereikia ir bučiuotis nereikia, nieko nereikia, užtenka kibirkšties konstatuoti faktui, kad taip nebūna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 05 03, 18:39)
Aha cia kaip tiems kur mislino, kad zeme ant triju drambliu laikosi, o pasirode, kad zeme apvali. Jei niekam neteko turet draugo tikro ir su juo nemiegot, tai dar nereiskia, kad kiti tokio draugo neturi. Aisku, kad yra ir simpatija, gal net ir ta kibirkstis aistros kazkur, bet tai juk normalu bendraujant priesingos lyties atstovams, taciau issaugant draugyste, kuri tau yra labai svarbi, gali tos kibirksties ir neiziebti  ax.gif

Deganti, o ką tavo vyras į tas kibikštis?
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2007 05 04, 11:37)
Deganti, o ką tavo vyras į tas kibikštis?

Susigyveno, nes preteksto jokio nera pavydeti ar itarineti, pradedamas draugat zinojo apie mano klases drauga, mes visi ta pacia mokykla baigem 4u.gif O musu draugyste ir nuo mokyklos suolo. Be to neimanoma is kito zmogaus gyvenimo isstumt jo draugu, o manieji yra laiko patikrinti, ju ir noredamas neistumsi. ir jei dar zalioj jaunystej ir kibirksciavom, tai dabar jauciam tik pagarba vienas kitam - cia apie drauga, o kibirksciuoju su saviskiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 05 04, 13:37)
Susigyveno, nes preteksto jokio nera pavydeti ar itarineti, pradedamas draugat zinojo apie mano klases drauga, mes visi ta pacia mokykla baigem  4u.gif O musu draugyste ir nuo mokyklos suolo. Be to neimanoma is kito zmogaus gyvenimo isstumt jo draugu, o manieji yra laiko patikrinti, ju ir noredamas neistumsi. ir jei dar zalioj jaunystej ir kibirksciavom, tai dabar jauciam tik pagarba vienas kitam - cia apie drauga, o kibirksciuoju su saviskiu  blush2.gif

O tu ištekėjusi? Manau, kad esi labai jauna g.gif
Atsakyti