Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(ūla @ 2007 01 01, 19:59)
Tiesiog, manau, labai priklauso nuo žmogaus vidinės kultūros. Jei galvosi apie kiekvieną patrauklų vyrą kaip apie potencialų patiną, tai, aišku, apie draugystę galima pamiršt. Manau, kiekvienas sau draugus renkasi pagal save smile.gif. Nesvarbu, moteris tai ar vyras, aš žiūriu į žmogų ir ar turėsiu apie ką su juo šnekėtis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema nurimus. Ar visos taip ir draugaujat?
Teori6kai tikiu, kad taip gali būti, bet praktiškai -ne.
Įsivaizduok, vaiciuke, du žmonės gyvenę santuokoje, dėl kažkokių priežąsčių ( tikrai nelabai malonių) išsiskiria. Negi tokie gali būti tikrais draugais. Nu kažkas fantastiška būtų, jeigu du žmonės sugebėtų taip elgtis. Bet jeigu jie tokie supratingi, atleidžiantys ir pan. tai gal jie atrastų ir būdų šeimą išsaugot g.gif
FaTaFeE, o gal tas tavo buvęs draugas dar turiu vilčių, kad gali pas jį sugrįžti/
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 04 09, 19:20)
Įsivaizduok, vaiciuke, du žmonės gyvenę santuokoje, dėl kažkokių priežąsčių ( tikrai nelabai malonių) išsiskiria. Negi tokie gali būti tikrais draugais. Nu kažkas fantastiška būtų, jeigu du žmonės sugebėtų taip elgtis. Bet jeigu jie tokie supratingi, atleidžiantys ir pan. tai gal jie atrastų ir būdų šeimą išsaugot g.gif
FaTaFeE,  o gal tas tavo buvęs draugas dar turiu vilčių, kad gali pas jį sugrįžti/

mes su vyru buvom susituoke du metus pasimaise trecias blush2.gif mes buvom lyg ir ant skirybu slenkscio, as gyvenau su kitu bet vistiek su vyru gerai sutikdavom ir i kavine nulekdavom ir siaip pramogu susigalvodavom KAIP DRAUGAI!ir taip metus kol sugalvojom seimynini gyvenima susigrazint, ir gyvenam smile.gif visdar kartu kaip vyras ir zmona
Atsakyti
QUOTE(siosia @ 2007 04 13, 21:05)
mes su vyru buvom susituoke du metus pasimaise trecias  blush2.gif  mes buvom lyg ir ant skirybu slenkscio, as gyvenau su kitu bet vistiek su vyru gerai sutikdavom ir i kavine nulekdavom ir siaip pramogu susigalvodavom KAIP DRAUGAI!ir taip metus kol sugalvojom seimynini gyvenima susigrazint, ir gyvenam  smile.gif visdar kartu kaip vyras ir zmona

O kaip į tokius santykius su buvusiu vyru žiūrėdavo tas kitas žmogus, su kuriuo gyvenote? Pasitikėjo, toleravo, nežinojo ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 04 09, 17:20)
FaTaFeE,  o gal tas tavo buvęs draugas dar turiu vilčių, kad gali pas jį sugrįžti/

Mole as turiu drauga, kuris mane taip ir pristato: Cia mano gera drauge. Draugyste musu prasidejo dar mokyklos suole, gal nuo kokios 5 klases, visad buvom tik draugai, net visa mokykla zinojo, kad mes draugai, ir dabar dar po jau beveik 12 metu kaip baige, mes susiskambinam, susirasom. As zinau, kaip gyvena jis, jis kaip as, ir net kai labai sunku, galbut butent kai labai sunku pasiskambinam issikalbeti. Gal ir buvo kokie tai jausmai, bet niekad neperzengem ribos, niekad ir nenoreciau tos ribos perzengt, nes tai draugystes pabaiga, visad sakau: Su draugais nemiegama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip priklauso nuo žmonių, bet... iš patirties galiu sakyti, kad dažnai po "TIK DRAUGAI" slypi kur kas daugiau. Kaip jau kažkas sakė, arba tie draugai buvę meilužiai arba dar tik bus.
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2007 04 18, 18:03)
Šiaip priklauso nuo žmonių, bet... iš patirties galiu sakyti, kad dažnai po "TIK DRAUGAI" slypi kur kas daugiau. Kaip jau kažkas sakė, arba tie draugai buvę meilužiai arba dar tik bus.

Jeigu dar nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2007 04 18, 18:03)

beprasmė diskusija, nes kiekvienas mąsto taip, kaip jis pats galėtų toj ar kitoj situacijoj pasielgti. Nesu šventoji, bet moralė man svarbi smile.gif . Ir nenusigeriu iki tiek, kad sugulčiau su tuo, kas tuo metu šalia (čia atsakymas į vieną "jeigu").
Esu pasimokius, kad niekada nesakyk niekada, arba negali net už save 100 proc. garantuotas būt, bet kol kas šiuo klausimu turiu griežtą nuomonę. Turiu TIK DRAUGĄ, kurį myliu.. Turiu brolį, kurį irgi myliu. Juk meilė nebūna vien ta aistringa, lovinė mirksiukas.gif Tam aš turiu vyrą. Draugas atsirado anksčiau, bet kažkodėl mes taip daugiau nei 10 metų ir likom tiesiog gerais bičiuliais smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2007 04 19, 12:45)
beprasmė diskusija, nes kiekvienas mąsto taip, kaip jis pats galėtų toj ar kitoj situacijoj pasielgti. Nesu šventoji, bet moralė man svarbi  smile.gif . Ir nenusigeriu iki tiek, kad sugulčiau su tuo, kas tuo metu šalia (čia atsakymas į vieną "jeigu").
Esu pasimokius, kad niekada nesakyk niekada, arba negali net už save 100 proc. garantuotas būt, bet kol kas šiuo klausimu turiu griežtą nuomonę. Turiu TIK DRAUGĄ, kurį myliu.. Turiu brolį, kurį irgi myliu. Juk meilė nebūna vien ta aistringa, lovinė  mirksiukas.gif Tam aš turiu vyrą. Draugas atsirado anksčiau, bet kažkodėl mes taip daugiau nei 10 metų ir likom tiesiog gerais bičiuliais smile.gif.

Šaunu, kad turi tikrą tik draugą. Tau pasisekė. Kažkada ir aš turėjau draugą, kol paaiškėjo, kad jis mane įsimylėjęs. blink.gif Va tada ir baigėsi draugystė... Kažkaip nesmagu bendrauti su žmogumi, kuris tau jaučia daugiau nei draugiškumą, o tu jam tuo pačiu atsakyti negali.
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2007 04 18, 17:03)

sutinku drinks_cheers.gif
o taip norisi nepaslysti ir islikti tik draugais,juo labiau kad situacija tikrai nekokia.. kai tik draugas o jo zmona drauge, o tu jauti kad kzkas peraugo ir jauti tai kas neturetu buti ...
Jei vyras pasakytu kad tai tik drauge, nepatikeciau, nes tarp vyro ir moters tikrai ilgainiui kazkas apsivercia ir tai tampa nebe- "tik draugas"
Atsakyti
Manau, kad vyrai su moterimis bendrauja tik "turėdami užslėptų minčių". Bet nebūtinai tai turi būti seksas... Iš esmės, vyras ir moteris "tik draugai" gali būti, kai yra augę kartu, draugavę metų metais, nors ir tai nėra 100 % kad vieną dieną kuriam nors iš jų neprasidės hormonų audros doh.gif
O šiaip, kol bus vyras ir moteris, kokie jie draugai bebūtų, visada tarp jų tvyros aistros kvapas... cool.gif (nebūtinai abipusis, užtenka tik iš vienos pusės). O jei tas "aistros kvapas" nevyraus tarp jų, tuomet - vyras yra gėjus (boba su vyro išvaizda) doh.gif Nes tik gėjai supranta moteris, o moterys supranta gėjus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MisterisD: 22 balandžio 2007 - 08:00
QUOTE(MisterisD @ 2007 04 22, 08:59)
Manau, kad vyrai su moterimis bendrauja tik "turėdami užslėptų minčių". Bet nebūtinai tai turi būti seksas... Iš esmės, vyras ir moteris "tik draugai" gali būti, kai yra augę kartu, draugavę metų metais, nors ir tai nėra 100 % kad vieną dieną kuriam nors iš jų neprasidės hormonų audros doh.gif
O šiaip, kol bus vyras ir moteris, kokie jie draugai bebūtų, visada tarp jų tvyros aistros kvapas... cool.gif (nebūtinai abipusis, užtenka tik iš vienos pusės). O jei tas "aistros kvapas" nevyraus tarp jų, tuomet  - vyras yra gėjus (boba su vyro išvaizda) doh.gif  Nes tik gėjai supranta moteris, o moterys supranta gėjus blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pritariu drinks_cheers.gif
Matyt mano gyvenime gėjų nepasitaikė verysad.gif Todėl ir vyro TIK DRAUGO neturiu verysad.gif
Atsakyti