Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčiam darbe

Aurėja,
ka Disko temai buvote apsirenge? Pas mus siais metais tokia tema bus. 4u.gif
Kazkaip balius jau ant nosies o ka rengtis nesugalvoju... doh.gif
Atsakyti
sveikute , aš patarčiau ieškoti dėvėtų rūbų parduotuvėse , tikrai gali rasti labai orginalių kostiumų. nu jei iš kart nepasiseks teks pavaikščiot ilgiau .Nebūtinai turi būti karnavaliniai gali būti pavyzdžiui pilvo šokėjos suknelė ar kas panašaus.SĖKMĖS
Atsakyti
QUOTE(tudla @ 2005 12 13, 11:33)
sveikute , aš patarčiau ieškoti dėvėtų rūbų parduotuvėse , tikrai gali rasti labai orginalių kostiumų. nu jei iš kart nepasiseks teks pavaikščiot ilgiau .Nebūtinai turi būti karnavaliniai gali būti pavyzdžiui pilvo šokėjos suknelė ar kas panašaus.SĖKMĖS

Ačiū, Tudla, už pastangas man padėti. Žinai, per savaitę ir mano smegeninė šį bei tą sugalvojo. Sakiau, skelsiu save pusiau - pusė kostiumo būsiu kokia elegantiška ponia, kita pusė - pvz. gotė (visa juoda su krūva metalinių kryžių, spygliuotų apyrankių, grandinių ir t.t.). Mol "Pasibaik pats kaukę, kokią nori". Dėvėtų rūbų pardovkėj radau liuks suknelę, kurią jau perkirpau pusiau. Dabar belieka viską sujungti. Jei turėsiu nuotraukas, būtinai pasirodysiu.
Atsakyti
ka galetumet padet, tema filmu herojai? nieks i galva nelenda...
Atsakyti
QUOTE(lauruze @ 2005 12 14, 00:18)

Sveikute, sakyčau labai paprasta tema. Siūlau pavaikščioti po dėvėtus rūbus, ir pagal tai, kokį rubą pamatysi ir kokį herojų iš filmo jis tau primins, tuo ir būk. Nors, žinoma, reikia kažkokio ypatingo akcento, pagal kurį galima būtų pažinti herojų. Aš kažkada buvau heroje iš Adamsų šeimynėlės - Trečiadienė. Susiradau tarybinių laikų uniformą, susipyniau kasytes ir liuks. Galima ir mamyte Irtiše (atrodo toks jos vardas ?) pabūti.
O kada vakarėlis ? Ar daug laiko turi ? Gal ir man dar kokių minčių kils. Mielai padėsiu.
Atsakyti
QUOTE(lauruze @ 2005 12 14, 00:18)

Mes darbe darėm JAV- buvo filmų herojų, holivudo žvaigždių vakarėlis toks.
tai buvo tokių ( čia kur lengva pasidaryt):
moteris katė- triko +ausytės iš popieriaus, medžaigos ar dar ko.

dar gali būti pvz. kapų plėšikė Lara Kroft- trumpas sijonas, kerziniai batai, balta maikutė. ( ir per filmą jos viena liemenuko petnešėlė išlindus dažnai) su 'išlindusia petnešėlė"- iš lipnios juodos plačios juostos, ir ant kojos ta pati juosta su užkištu žaisliniu peiliu.

dar gali būti "supermenė"- maikutė su "S" ir raudonas sijonas ar kelnės, dar apsiaustas koks. thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz idejas, lara kragt idomu... ir supermene visai nieko smile.gif bet siaip esu blondine todel mirtise ir treciadine nelabai tinka...gal dar kokiu minciu kam kils?
Atsakyti
QUOTE(kleopatra25 @ 2005 12 14, 11:02)
Mes darbe darėm JAV- buvo filmų herojų, holivudo žvaigždių vakarėlis toks.
tai buvo tokių ( čia kur lengva pasidaryt):
moteris katė- triko +ausytės iš popieriaus, medžaigos ar dar ko.

dar gali būti pvz. kapų plėšikė Lara Kroft- trumpas sijonas, kerziniai batai, balta maikutė. ( ir per filmą jos viena liemenuko petnešėlė išlindus dažnai) su 'išlindusia petnešėlė"- iš lipnios juodos plačios juostos, ir ant kojos ta pati juosta su užkištu žaisliniu peiliu.

dar gali būti "supermenė"- maikutė su "S" ir raudonas sijonas ar kelnės, dar apsiaustas koks.  thumbup.gif

kokiu dar heroju buvo pas jumis? tik su lipniom juostom nelabai supratau...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruze @ 2005 12 14, 10:57)
kokiu dar heroju buvo pas jumis? tik su lipniom juostom nelabai supratau...smile.gif

nu daugiau gal nieko gero- dauguma buvo holivudo "žvaigždės"- daininkai visoki.
ai, man tai visi siūlė būti princecė lėja iš žvaigždžių karų - šiaip tai ir lengva- susisuki tokius ragelius iš plaukų ant ausų ir vsio. Tik pas mums ne tiap kaip JAv- pamišę dėl tų žviagžių karų, tai gali nesuprast kas tu čia esi.

dėl tos lipnios juostos- reikia akcentuoti tą vieną petnešėlę tai paimi plačios juodos lipnios juostos ir prisiklijuoji po maikute ( be rankovių) -tipo kaip lifčiko petneša- nuo tos vietos kur turi prasidėt liemenuko ir baigtis- bet ne tiesiai klijuoji o tipo biškį nukritus ji. nemoku paaiškint mirksiukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif o ant kojos gali ir taip kokį raištį ( kaip keleraištis toje vietoje).
nu nežin ar supratai?? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kleopatra25: 15 gruodžio 2005 - 09:25
nu ir as einu i vakareli. Nusipirkau rytu moteru ruba, tokia suknele nesuknele ir kelnes. Patarkit ka su plaukais daryri, jie ilgi ir sviesus.
Atsakyti
QUOTE(Tauskale @ 2005 12 15, 15:52)
nu ir as einu i vakareli. Nusipirkau rytu moteru ruba, tokia suknele nesuknele ir kelnes. Patarkit ka su plaukais daryri, jie ilgi ir sviesus.

taip skara užsiriški kaip budavo Dangė iš "kelias į žvaig" per koncertus- ir plaukai matytis nes įtariu gražūs g.gif ir į rytietę būsi panaši blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
kita savaitę dalyvausiu vakarėlyje įžymybių tema. Gal pasiūlytumėt, ką apsirengti? Kokios įžymybės išraiškingiausios, labiausiai pasiduodančios kopijamimui?
Atsakyti