Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčiam darbe

Į kalėdinį vakarėlį vyras ėjo be manęs. Aišku, susipykome, bet priežastis buvo visai ne ta..ne moteryse, ne ėjime į vakarėlį vienam smile.gif Aš tiesiog kartu su Laura labai sirgau ir norėjau, kad vyras ir tėtis važiuotų su mašina, kad bėdos atveju, greit galėtų grįžti. Jis norėjo alaus smile.gif
Aš pati irgi išvažiavau į darbovietės vakarėlį viena. Su savo mašina iš Vilniaus į Kėdainius ir 22 val. jau po viso vakarėlio mirkau namie, šiltoje vonioje. Kadangi vakarėliuose būnu viena, visiškai blaivi (per savo vakarėlį šįmet aš išgėriau 6 mineralinio vandens butelius megalol.gif), pastebiu tai, ko nenorėčiau pastebėti..Ir visiškai pritariu toms, kurios sako, kad be antrų pusių vakarėliai labai įsisiūbuoja ir gali pasitikėti/nepasitikėti, bet taip yra. Nei moterys lenkia vyrus, nei vyrai moteris..tiesiog kaista abi pusės biggrin.gif Esu prisiekusi niekada nė trupučiuko negerti darbe, nes alkoholis dažniausiai ne vienam atriša viską, ką gali atrišt...liežuvį, rankas..būna ir užtrauktukus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Musu firmoj tai kaip kas nori. Ji gan didele, filialai po visa Lietuva issimete.Tiesiog reikia uzpildyti sarasa, eisi viena ar su puse (ir ar is vis eisi). Del pusiu jokiu problemu, tik tiek, kad galbut pacioms antroms pusems nuobodu butu, juk susirenka kolegos is visos Lietuvos ir bendrauja tarpusavyje, nes retokai susitinka. O jiems..Na, nebent antros puses tarpusavyje..Arba, jei ta puse labai sneki, ir prie kiekvieno pisiblatint gali ir apie ka sneket turi. Siaip musiskiai vakareliai dazniausiai buna kokioj kavinej smile.gif
Atsakyti
as uz kaledinius vakarelius be antru pusiu. Musu su vyru jie taip ir praejo. Juk tai yra firmos, istaigos balius, o ne gimtadienis, kai susirenka draugu poros arba ne Kaledos, kur seneliai, tevai, broliai ir seserys su seimomis. Jausciausi blogai svetimoje kompanijoje, kaip ir vyras mano darbe butu vaiksciojantis seselis.
o del tu pakvailiojimu, pasokimu su kitomis-man ne kiek nepavydu, tuo labiau nebaisu. Savo zmogum as pasitikiu, o jei ir atsipalaiduotu daugiau, nei as to noreciau- reiskia jam taip reikejo. ir cia saugok nesaugojes. ne siandien , tai rytoj ivyks. Net jei tai ir ivyktu- tai nebus pasaulio pabaiga.

Siemet buvom mano istaigos jubiliejuj kartu. Nebuvo jau taip tragiska, nes jis pazinojo 2-3 mano bendradarbius. Pasokom kartu. Bet kazkodel ne vienas kitas bendradarbis nekviete sokt, kai salia vyras. O su vyru mes juk ir namie pasokam.

Mano giliu isitikinimu su bendradarbiais neverta perzengt darbiniu santykiu ribos. Per 9 metus to nepadariau ir nepadarysiu. Manau, kad vyras manes irgi nebijo isleist vienos i kaledini vakareli.

I siu metu kaledini vakareli vienas bendradarbis atejo su zmona. Visi snabsdejosi: ,,kas ta?"Nenoreciau but jos vietoj. Pabuve 2 val. ta pora isejo namo.
Atsakyti
Mūsų firmoje buvo vakar vakarėlis tai visą vakarą vaikėme tarakonus, nepatikėsit neatrodė nė kiek šlykštūs. Dideli tik labai. Ir nors nekenčiu viršininko padugnės visi taip įsisiautėm nuo meksikietiškų linksmybių, kad pirmą kartą pasijutau savo darbe žmogum su draivu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ekojura @ 2004 12 29, 14:24)
Ot paradoksas tame, kad as absoliuciai juo pasitikejau ir buvau visiskai nepavydi - galedavo eiti, kur tik nori.
Bet po vieno ivykio atsirado musu seimoje toks abipusis sutarimas - po viena nei as, nei jis neinam. Ir idomiausia, kad cia jis buvo tos idejos pradininkas... wink_3.gif

Cia idilija suprantu tongue.gif
Atsakyti
Ar as esu durna,ar cituot nemoku doh.gif
Bet ejo kalba apie TARAKONUS megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2004 12 29, 09:47)
Esu prisiekusi niekada nė trupučiuko negerti darbe, nes alkoholis dažniausiai ne vienam atriša viską, ką gali atrišt...liežuvį, rankas..būna ir užtrauktukus biggrin.gif  biggrin.gif

apie uztrauktukus gerai pasakyta! megalol.gif
Atsakyti
Absoliučios ištikimybės nėra. Visus sveikus vyrus traukia gražios moterys, nepaisant to, ar jie vedę, ar ne. Dėl to, susiklosčius tam tikroms aplinkybėms, visko gali įvykti. Tad, kam lįsti liūtui į nasrus, galvojant, suvalgys, ar ne. Buvimas visur kartu - tai ne trumpas pavadėlis, ar prievartinis pririšimas - tiesiog tai šeima. O, jei kam nepatinka, kad šeima visur nori būti kartu, tai čia jau jų reikalas. Niekada niekam neleidom su vyru nurodinėti, kaip turi atrodyti šeima ir kaip joje reikia elgtis. Mes visada kartu, kai tik tai yra įmanoma, nes to norime mes patys. Ne jis, ne aš, o MES.
Atsakyti
Musu firmos baliuje niekada nedalyvauja antrosios puses.Keista butu ir turbut nelabai idomu.Firmoje yra 36 moterys(tinkamiausias zodis butu panos) ir 5 vyrai,is ju 3 shefai kurie tikru mum i tevus,ir 2 vadybininkai.Nei shefu zmonoms nebutu su mumis idomu,nei mums su jom.Turbut nerastumem bendros kalbos su tom "mamom", kaip ir musu shefam su mumus antrom pusem.Pas mano drauga firmoj taip pat nepriimtina vestis antrasias puses.Ir neiciau, jei leistu vestis,tiesiog nepazystu nei vieno jo bendradarbio ir nebutu jokio linksmumo tame vakarelyje
Atsakyti
Labukas. Manau, kad kiekvieno reikalas, vestis antra puse, ar ne. Kaip kam patogiau thumbup.gif Musu istaigoj taip ir yra. Tik antra puse "deda" uz save pilna kaina. rolleyes.gif
O siais metais as turiu uzduoti suorganizuot istaigai Kaledas. g.gif Gal kas est dalyvave (o gal ir organizave) RETRO stiliaus vakareli? Gal galit duot nuorodu ar patarimu apie sales ir stalu puosyba? Labai reikia... smile.gif
Atsakyti
Buvo jau kažkur tokia tema, bet postai labai seni ir nusigrybauta biški iš pačių švenčių į tai, ar eina kas su antrom pusėm ar ne...
Tai va. Siūlau pasidalyt idėjom, scenarijais, gerom vietom vakarėlius organizuot, patalpom, vedėjais ir kt. Manau visoms organizuojančioms iškyla klausimas kokią temą daryt, ką ir kaip, kur...
Mūsų firma praeitais metais dare balių Šarūno viešbučio restorane, tai viskas lyg ir super buvo, bet pati salė labai šalta, negraži ir netinkanti tokioms šventėms. Šiais metais darysim "Laikinojoj sostinėj", ten jau šventėm kažką, tai labai ir maistas super ir aptarnavimas, nu tik vieta ne kokia. O kas dar kokių gerų viečikių žinot...
Tiesa, dar kadangi samdom vedėją, bet idėją vakaro turim jam sugalvoti (temą), tai gal kas pasidalysit patirtimi kokios temos pas ką yra buvę...
Atsakyti
Sveikos mamos, reikia pagalbos. Arteja Kaledos ir Kaledu vakareliai su darbo kolektyvais. Musu imoneje siemet rengiamas vakarelis sovietiniu laiku tema. Gal kas turit minciu, ka galima butu sugalvoti idomaus pasipuosti?
Atsakyti