Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčiam darbe

QUOTE(Skruzdeliukas @ 2004 12 23, 15:28)
Nu man cia kazkokia nesamone, kai moterys isleisdamos vyrus i bendradarbiu vakarelius baiminasi kad nenueitu i kaire. O kodel darbe darbo dienomis nesibaimina? laugh.gif
As kazkaip visai nenoriu i tuos vyro vakarelius eiti, susirenka nepazistami zmones, vyras su jais kalbasi, o man vepsoti belieka...Jauciuosi, lyg eiciau i koki oficialu priemima, o ne linksmintis. Man jau geriau su draugemis kavineje pasedeti....ar siaip kazka savo aplinkoje susigalvoti paveikti.
Mano vyras tai geriau jauciasi eidamas su manimi.Jam tokie vakareliai tik nasta, sako einu kaip i darba.

Ech, nelygink eilinės darbo dienos su baliumi dry.gif
Atsakyti
Na man pavydas ima ne del "paisdykavimu"( jo toks darbas, kad jei tik norisi gali isdykaut kas diena - nesuganysiu)

As pavydziu, kad nera progos pasipuosti, " save parodyt, i kitus paziuret" ...
Sedi sau namuos.... O ji supa grazios issipuosusios moteriskes... Jas pasokdina.... O kada mes kartu sokom jau nebepamenu....
Atsakyti
Pas mano vyra darbe kalediniai vakarai vyksta su antrom pusem, bet as ne visada einu. Neinu, nes:
1. vyras tada buna savaip isipareigojes mane uzimti;
2. sokdina visokie diedai is reikalo (vyras uzima vadovaujancias pareigas);
3. turiu kalbetis su pusiau nepazystamais zmonem apie nieka;
4. turiu buti visiems supermaloni, sypsotis, nes kitaip busiu pavadinta pasikelusia;
5. negaliu normaliai atsipalaiduoti ar daugiau isgerti, nes per daug smalsiu akiu ir t.t.

Galvoti, kad vyras butent tokiame vakarelyje nueis i kaire yra naivu. O gal ir ne..., bet kuriuo atveju, jei jam atsiras reikalu kaireje nenusaugosiu.

p.s. siandien mano vyro darbo kaledinis vakarelis. Su pirtele, sokiais etc. Neisiu, nors kviete-po kaledinio savaitgalio baisiai tingiu puostis, dazytis ir pan. Tegul eina, o as uzmigsziusi vaika paskaitysiu kokia knyga ramiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koste: 27 gruodžio 2004 - 16:19
Mes darbe buvom surenge Retro vakareli. Tiesa, kadangi mes labai demokratiski, tai retro laikotarpis issiplete nuo kokiu 1920 iki 1980. Bet man labiausiai prie sirdies butu senasis retro - taip ir buvau apsirengusi. Na, buvo laabai smagu megalol.gif ! ir taip idomu pasiziureti, kas ka sugalvojo!!
Siemet musu karnavalas - lotynai.
Man dar labai patiktu viduramziai - pustos suknios, korsetai, bet cia jau sunkiau igyvendinti.
Gali buti pasaku personazai...
Atsakyti
[quote=Zhiema,2004 12 07, 20:32]
lygiai lygiai tas pats mad.gif ir mane tas nervina mad.gif ir as nedirbu mad.gif ir mano vyro ofisas Vilniuje mad.gif ir bus kaledinis balius be antru pusiu nes mat dar ir darbiniu dalykeliu bus o tai mat jau yra konfidencialu mad.gif mad.gif mad.gif
Pritariu tavo mintims. Mane jau tie vakarėliai be antrų pusių baigia iš proto išvaryti: visada susipykstam prieš kiekvieną jo firmos baliuką be antrų pusių. schmoll.gif Nepritariu tokiai firmos politikai. schmoll.gif Nors pati esu dirbanti, tik dabar auginu vaikuti, pas mus niekas nedaro jokių Kalėdinių vakarėlių, gal todėl, kad dirbu valstybinėj įstaigoj, o ir vyrui pretekstopavyduliauti niekada nesuteikiu. tongue.gif Labai norėčiau, kad tokie šventiniai vakarai vyktų su antrosiom pusėm biggrin.gif
Linksmų jums ateinančių svenčių. newyear.gif
Atsakyti
Na, prieš du metus per kalėdinį balių užsimezgė romanas, kuris su pertraukomis ir abipusiais bandymais baigti, tesiasi ligi šiol. Tas žmogus jau daugiau nei metai pas mus nedirba....
Bet aš vistiek esu už vakarėlius be antrųjų pusių, nes ką tuomet daryti tiems, kurie tų pusių neturi?
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2004 12 28, 17:05)
Na, prieš du metus per kalėdinį balių užsimezgė romanas, kuris su pertraukomis ir abipusiais bandymais baigti, tesiasi ligi šiol. Tas žmogus jau daugiau nei metai pas mus nedirba....
Bet aš vistiek esu už vakarėlius be antrųjų pusių, nes ką tuomet daryti tiems, kurie tų pusių neturi?

kurie neturi antruju pusiu, tegu bendrauja su bendradarbiais, neturinciais antruju pusiu, o vedusios poros eina kartu ir visiems bus gerai rolleyes.gif
moterie, tas vyriskis nevedes, tikiuosi blink.gif nes puse cia rasiusiu prades itarinet savo vyrus biggrin.gif as tame tarpe blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Man tai labai pikta darosi megalol.gif
Kai vyrai ,eina be antros puses schmoll.gif
Ka cia norima nuslept megalol.gif Gal,pasiglamzimus megalol.gif
Esu tai nutverus doh.gif
Atsakyti
bru, nu prie ko cia pasiglamzymai? blink.gif Jei reikia pasiglamzyti-nebutina eiti i kaledini vakareli. O siaip jau nera jokios tragedijos, jei kurso, klases, bendraforumieciu, bendradarbiu vakareliai vyksta be antru pusiu. Negi taip nepasitikit vyrais? Teisingiau, negi manote, jog sugebesite juos nusaugoti?
Atsakyti
Kiek man teko but tongue.gif Patikek,daug ko maciau doh.gif
Ir paciai teko en vakaraliu ruost biggrin.gif
Girtam vyrui -visos koleges thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ryte -visi avineliai biggrin.gif
Slikstynes-patikek blink.gif ,as tuos patinus maciau biggrin.gif
Atsakyti
Mes draugu bury siemet rengsimes , kad butu susije su Gaidzio metais. Beda , nei vienas vyras nenori but gaidziu biggrin.gif Ir dovanomis keisimes,kad butu susije su Gaidzio metais, vnz po prikolu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2004 12 28, 17:31)
kurie neturi antruju pusiu, tegu bendrauja su bendradarbiais, neturinciais antruju pusiu, o vedusios poros eina kartu ir visiems bus gerai  rolleyes.gif
moterie, tas vyriskis nevedes, tikiuosi  blink.gif  nes puse cia rasiusiu prades itarinet savo vyrus  biggrin.gif as tame tarpe  blush-anim-cl.gif

Deja, jis vis dar vedęs.... Nesuprask klaidingai, skiriasi tikrai ne dėl manęs... O tu gali būti rami dėl vyro bent jau šitoj situacijoj. Nes čia veiksmas vyko Vilniuje....

P.S. Jeigu šeimoje viskas gerai, jei vyru pasitiki, gali būti rami. O jei ne - tam yra milijonai priežasčių, ir kalėdinis vakarėlis tik menkutė dalelė. Absoliutus ištikimybės garantas būtų, jei pririštumėt savo antrają pusę ant trumpo pasaitėlio ir vedžiotumėtės visur su savimi.
Atsakyti