Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčiam darbe

QUOTE(Varna @ 2004 12 14, 11:09)
Kokios piktos jus moteros  biggrin.gif
Jei pacios sedit namie, tai nereiskia kad galima pavydeti vyrui Kaledinio baliaus- eikit dirbti smile.gif
I tokius balius visi ir turetu eiti be antru pusiu- juk taip retai kada bendradarbiai susirenka neformalioj aplinkoj. Tai viena is retu galimybiu sutvirtinti darbine draugyste, pakalbeti su kuo reikia ir t.t.
Taip kad mielos pelenes palaukit savo valandos, turesit darbus, savo vakarelius ir galesit parodyt vyrams spygas. tongue.gif

nelabai noriu pritarti. Dideliame kolektyve gal taip ir yra, bet mazame kolektyve bendradarbiai ir taip yra pazistami, daug bendrauja ir tas atskirumas kai po ir prasmes netenka.
Pvz mes kartais su vyro bendradarbiu ir jo seima susitinkame.
Ir dabar dirbdama as buciau pries jo balius darbovieteje be antruju pusiu, nes as irgi visus tuos zmones pazistu, kaip ir jie mane ir man patinka su jais bendrauti - ttai kodel as tureciau atsisakyti tokio malonumo.
O apie savo darbo kaledinio vakarleio ispudzius galesiu parasyti po sestadienio, nes dabar dar nieko negaliu pasakyti. Siaip kolektyvas Vilniuje atrodo draugiskas, bet idomu kaip viskas atrodys, kai susirinks visi Lietuvos darbuotojai... as dar net ne visu VLN bendradarbiu vardus zinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2004 12 14, 10:09)
Kokios piktos jus moteros  biggrin.gif
Jei pacios sedit namie, tai nereiskia kad galima pavydeti vyrui Kaledinio baliaus- eikit dirbti smile.gif
I tokius balius visi ir turetu eiti be antru pusiu- juk taip retai kada bendradarbiai susirenka neformalioj aplinkoj. Tai viena is retu galimybiu sutvirtinti darbine draugyste, pakalbeti su kuo reikia ir t.t.
Taip kad mielos pelenes palaukit savo valandos, turesit darbus, savo vakarelius ir galesit parodyt vyrams spygas. tongue.gif

nu ir poziuris, gi ne is pavydo liudna, kad vyrai vieni eina i tuos balius. bent man liudna, kad nekartu linksminames. as pati visada renkuosi tik linksmybes kartu, nes mes seima. be to, visus metus bendradarbiai bendrauja neformaliai gimtadeiniu vakareliuose, prezentacijose, susirinkimuose, iskylose, o kaledinis balius jau galetu but ir rimtesnis, su antrom pusem. Juk reikia bent kiek pagarbos ir seimai... smile.gif
Atsakyti
Jeigu jau tau bendradarbių vakarėlyje Tavo antra pusė trukdo, tai gal geriau išvis kartu nebegyventi?...

Aš tik už su antrom pusėm.

P.S. Su vyru esam bendradarbiai, tad - matau, kas darosi, kai būna be antrų pusių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2004 12 16, 19:32)
Jeigu jau tau bendradarbių vakarėlyje Tavo antra pusė trukdo, tai gal geriau išvis kartu nebegyventi?...

Aš tik už su antrom pusėm.

P.S. Su vyru esam bendradarbiai, tad - matau, kas darosi, kai būna be antrų pusių   doh.gif

ir ash tik uzh su antrom pusem. Bet shiais metais man gresia sedeti vienai namuose kol manishkis svesh. sad.gif Nauja darboviete, jis dirba Kaune, o centras vilniuje. Taigi jei ishvazhiuos, tai aishku kad iki ryto negrish tikrai. mad.gif Man pachiai nepatiktu shvesti ka nors be savishkio..butu papraschiausiai liudna, kad ir kaip gerai sutariu su bendradarbiais.
Atsakyti
Puiki ir paprasta tema gyvūnijos pasaulyje. Smagu pasirausti po seną spintą, išsitraukti kokias kiškio ausis ar lapės kailio apykaklę. Įsivaizduokit, sėdi suaugęs žmogus su styrančiom zuikio ausim thumbup.gif arba bitės sparnais.
Atsakyti
na tai pasakokit kaip atsventet vakarelius smile.gif mano vyriskis tai normaliai prisigere, nes buvo nelabai miegojes megalol.gif tai kas ka atsimena tai sudeda ir bando gauti bendra vaizda smile.gif siaip sake visokiu truputi nesamoniu buvo, kai kas prisigeres megsta durniuot smile.gif gerai kad maniskis poramis buna biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyriskio vakarelis buvo be antru pusiu sad.gif , tai as sedejau namie ir liudejau, jis irgi nenorejo ten vienas eiti, bet darboviete nauja-sudalyvaut privalejo. O mes visada visur kartu, tai kazkaip "durnai" gavosi...
O mano kaledinis vakarelis kaip tik siandien bus, kvietime irgi nebuvo nurodyta, kad su antrom pusem, bet as "isijungiau durniu" blush-anim-cl.gif ir pasidomejau, kaip cia taip...Ir ka sau manot?Ogi sako, vakarelis uzdaras, bet mielai lauksim ir jusu draugo biggrin.gif Va, abu eisim!!!!

As uz vakarelius su seima!!! clap_1.gif Ne del pavydo - tiesiog taip pripratom vienas prie kito, kad kvailai jauciames linksmindamiesi atskirai.Visus vakarus kartu leidziam, tai man bene pirma karta vienai namie likus - baisiai liudna buvo...
Atsakyti
Mano vakarelis sekmadieni. Vyro - kazkada po Naujuju metu. Pas mus galima su antrom pusem (nesvarbu, zmona ar drauge), nieko niekam moketi nereikia, o pas vyra bus be antru pusiu. Anksciau vesdavausi vyra (dar net nebuvo vyras) i firmos balius, bet si karta nezinau - sakau as su tavim negalesiu eiti, ir tu su manim neisi... Pavydi labai ir labai nori eiti su manim, bet nezinau, as irgi po dekreto ne taip seniai grizau i darba ir cia nemazai nauju zmoniu - noretusi su jais pabendraut neoficialioj aplinkoj... tongue.gif Beto, dar vaika reiktu vezt pas tevus i uzmiesti, o nakti pasiimt, jei vyras eitu... Man tai nieko - pirmadieni bus galima veliau i darba ateit, o vyrui tai ne tongue.gif Tai ir nezinau - kaip saus i galva sekmadieni, taip ir padarysiu smile.gif
Man labai norisi su vyru pasilinksmint, bet ir be vyro norisi tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu man cia kazkokia nesamone, kai moterys isleisdamos vyrus i bendradarbiu vakarelius baiminasi kad nenueitu i kaire. O kodel darbe darbo dienomis nesibaimina? laugh.gif
As kazkaip visai nenoriu i tuos vyro vakarelius eiti, susirenka nepazistami zmones, vyras su jais kalbasi, o man vepsoti belieka...Jauciuosi, lyg eiciau i koki oficialu priemima, o ne linksmintis. Man jau geriau su draugemis kavineje pasedeti....ar siaip kazka savo aplinkoje susigalvoti paveikti.
Mano vyras tai geriau jauciasi eidamas su manimi.Jam tokie vakareliai tik nasta, sako einu kaip i darba.
Atsakyti
Na, pas mus darbovietėje, tai kai jau kalėdinis vakarėlis ar kokia kitokia didesnė šventė, tai visada su antromis pusėmis - taip daug įdomiau! Juk bendradarbius kiekvieną dieną ir taip matai ir pažįsti, o ir šiaip nevengiame bendradarbiai eilinių vakarėlių pasidaryti... biggrin.gif O didesnėse šventėse tai juk įdomiau, kai sueina rečiau matomi žmonės, yra su kuo pašnekėti ne apie darbą, susipažinti ir t.t. Ir dar: pas mane daugiau vyriškas kolektyvas, tai patikėkite, kai vieni vyrai baliavoja, tai kaip pletkų bobos pasidaro! O kai yra moteriškių - tai pasitempia truputėlį. biggrin.gif
Atsakyti
as savo kaledini baliu jau atsokau tongue.gif pas mus visada su antrom pusem, niekas nekainuoja, firma viska apmoka tongue.gif buvo smagu tongue.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O man taip idomu pasidare, kokie kalediniai vakareliai buna Vakaru Europos valstybese? Idomu, ar su antrom pusem, ar ne? Siaip idomu, nes neteko nieko apie tai girdeti... smile.gif
Atsakyti