Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčiam darbe

Na, as sioj darbovietej dirbu dar tik pirmi metai, tai nemaciau kaip buvo pernai. Tik pasakojo kad Vilon viesbutyje buvo krutas balius su antrom pusem. Kaledines premijos irgi visiems. Siemet tai daro baliu boulinge, del dovaneliu tai nznau ar bus. Bet visi labai dziaugiasi del boulingo, nes sako, nusibodo su tom suknem vakarinem ir kostiumais smile.gif. Mane tik glumina kad vakaro pradzia 21.30, labai jau velai ohmy.gif . Bet geriausia tai, kad svente gruodzio 30d, o grudzio 31 visiems isheigine. Tai kad nereiks i darba yra geriausia dovana. Isivaizduok kad gauni uz dyka savo vienos dienos uzdarbi laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O musu kompanija pernai suorganizavo visiems staigmena: Isnuomojo autobusa ir kareiviskas aprangas is kino studijos (ivairiausias-jureiviu, vokieciu, rusu...) Visus susodino i autobusa, nuveze i Gruto parka (isnuomojo kavine)Tada liepe persirengti, paeme i armija, kai kas buvo krikstijamas, kai kas generolais, eiliniai, ir t.t. patapo biggrin.gif Kai kam med. seseles role buvo paskirta smile.gif thumbup.gif Buvo programa su dainom, sokiais, gerem tik degtine is granionu stikliniu doh.gif tongue.gif Zodziu labai linksma biggrin.gif O rytojaus diena (sestadieni) visi i Druskininku gydykas, purvo vonias ir t.t....po to kaip agurkeliai i namus, pas savo seimas clap_1.gif wink.gif
Atsakyti
Pas mus darbe kalediniai vakareliai buna su antromis pusemis, o siemet ir su vaikais. Tiesa, vaikai tures savo atskira programa. Man is principo butu tas pats, ar su antrom pusem, ar be, nes su vyru dirbam toje pacioje imoneje tongue.gif
Atsakyti
Pas mus situacija tokia: mano darbe kalėdinis-naujametis vakarėlis net man pačiai mokamas (pvz. šiemet tai kainuos 60 lt.). jei nori eiti su antra puse, prašau, esi laukiamas, bet tada sumoki ir už antrąją pusę. Pas vyrą darbe vakarėlis nemokamas, bet ir žmona - antrarūšis žmogus, jos niekas nekviečia ir nelaukia.
Mano kuklia nuomone, turėtų kviesti su antrąja puse, o jei firmai per brangu, tai galbūt padaryti antrai pusei vakarėlį "mokamą"..kas norės eis, kas norės neis..Aš sumokėčiau ir eičiau smile.gif Dabar dėl tokios neteisybės, aš į savo darbo vakarėlį vyro į kitą miestą nesivešiu..vardan teisybės biggrin.gif jam manęs nereik, ir man tada nereik rolleyes.gif
Atsakyti
Tiek ankstesneme darbe tiek dabartiniame, kalediniai vakareliai vyksta be antruju pusiu. Jeigu butu galimybe rinktis, tai as noreciau, kartu vestis ir vyra, net jei uztai reiketu moketi. rolleyes.gif
Atsakyti
as uzh tai, kad be antru pusiu. Is patirties galiu pasakyti, kad tie, kad su antrom pusem ateina - tai ir vaiksto uzhsiparine dviese, arba ta antra puse kampus ramsto, arba labai trumpai pabuna. Jei visi su antrom pusem - tai visi, jei dauguma be antros puses eina - tai ta antra puse gali pasijusti kaip balta varna. Man smagiau vienai, kad su bendradarbiais galima pabendrauti neformalioj aplinkoj. Man mano antra puse netrukdytu ir kitu antros puses netrukdo, bet visi laisviau jauciasi be antru pusiu - bent jau taip atrodo biggrin.gif
Pas mus darbe uzh kaledini vakreli labai simboline kaina - taip, kad zmogus laisvas rinktis ar su antra puse eiti.
Atsakyti
As ziuriu, moterys dauguma nori vestis vyrus. O idomu, kaip vyrams geriau? Eksperimento delei paklausiau jo, kaip jam butu geriau, su zmona ar be, i ka anas atsake - a man vienodai... rolleyes.gif

Diplomatas koks laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
vakar rasiau, tik mano ineto tiekejas savo pareigu neatlieka, tai zinutes issiusti nesugebejau mad.gif
o esme buvo tokia, kad bent jau siuo metu as esu uz kaledini firmos vakareli be vyro, nes kompanija musu yra didele ir pazistu as tik labai maza dali savo bendradarbiu, todel tokie vakareliai yra labai gera proga su jais susipazinti. Jei buciau vakarely su vyru, tai su juo ir prabendrauciau - o dabar noriu, nenoriu turesiu su aplinkiniais bendrauti tongue.gif

Beje, pas mus yra rengiami ir sventimai su seimomis. Dazniausiai vasara prie ezero buna isnuomota stavyklaviete, kur gali pailseti darbuotojai su seimomis.
Atsakyti
O aš į vyro balius einu kartu su juo. Nenoriu juodai,bet privalau,nes esu direktorienė tongue.gif ( net juokinga). Vienžo : man tai tikra kankynė.
O vat mano darbe vakarėliai be antrų pusių. O vyras visai nepavyduliauja.

Beja, privalau eiti tik į kalėdinį,patį didžiausią ir brangiausią. O į kitas šventes nebūtinai ( vasarines stovyklas, baliukai filialuose ir t.t.). Tai lengvai išleidžiu vyrą.
Mano nuomone tokia : norės,nueis į kairę laikyk,nelaikęs. Tai ir nesivarginu tongue.gif
Atsakyti
Na o pas mus situacija tokia, kad pas abudu be antrų pusių, bet pas mane tvarkingiau ir nekalciau: uzperka kavine, programele, pasitusini ir tvarkingai issiskirstai. O pas vyreli isveza is Vilniaus su namukais prie ezero, pirtim sad.gif ir svencia nuo sestadienio ryto iki sekmadienio popietes. Be to dar jaunas kolektyvas, pilna netekejusiu, tai nervas ima, bet vistiek isleidziu dry.gif bandau pasitiketi.
Atsakyti
Aš norėčiau į tuos vakarėlius eiti su vyru ne dėl to, kad jį saugočiau blink.gif , ar juo nepasitikėčiau blink.gif , bet todėl, kad mes taip retai kur išeinam kartu. Aš nekalbu apie kiną, ar paprastą poros val. ištrūkimą iš namų sekmadienį, bet apie kažkokią šventę, kur susirenka daugiau žmonių, jie bendrauja, galbūt tas renginys įdomiai organizuotas, gal kokia koncertinė programa ar pan.
Mano vyras amne vestųsi, bet kaip jis sako, kad niekas su žmona nepakviečia blink.gif Kažkokia nesąmonė, man tai tiesiog nepagarba žmogui..jei mane kviečia be vyro, aš tiesiog iškart atsisakau ir paaiškinu kodėl smile.gif , o jei kviečia su vyru, tai sprendžiu eisiu viena (jei tai per brangu mums abiems) ar su juo, ar išvis neisim.
Atsakyti
Kokios piktos jus moteros biggrin.gif
Jei pacios sedit namie, tai nereiskia kad galima pavydeti vyrui Kaledinio baliaus- eikit dirbti smile.gif
I tokius balius visi ir turetu eiti be antru pusiu- juk taip retai kada bendradarbiai susirenka neformalioj aplinkoj. Tai viena is retu galimybiu sutvirtinti darbine draugyste, pakalbeti su kuo reikia ir t.t.
Taip kad mielos pelenes palaukit savo valandos, turesit darbus, savo vakarelius ir galesit parodyt vyrams spygas. tongue.gif
Atsakyti