Pernai darbe per kalėdinį balių turėjom visi būti persirengę, per naujus metus draugų kompanijoje irgi (tik dar turėjom kiekvienas pristatyti savo personažą Šiemet yra minčių daryti viską pagal kažkokią temą. pvz. Rytai, kosmosas, hipiai ir pan. Va būtent tas pan. ir domina Kokių turite minčių? Arba patirties? Pasidalinkite. Ačiū už nuomones.
Darykit "Venecijos karnavalą" -dabar "Maximkose"-tiek kaukių , bus ir "popigiaja", ir visų veidai paslėpti..xi-xi..atpažint tik pagal figūras O ir itališką maistą bei gėrimus, kad būtų į temą, priderint nesunku
P.S.čia pirma mintis šovus į galvą
Ėėėėė.., o kur dar itališkos dainos, griebiančios už širdies , galima ir karaokė suorganizuot su prizais..
P.S.čia pirma mintis šovus į galvą
Ėėėėė.., o kur dar itališkos dainos, griebiančios už širdies , galima ir karaokė suorganizuot su prizais..
siaip galima visokiausiu prigalvoti kad ir dryzuotos kaledos visi rengiasi gryzuotai taures dryzuotos ir t.t.
Mano vyro ofisas visai kitam mieste nei mes gyvename, tiksliau Vilniuje. Ir jau kelinti metai firma rengia vakarelius be antru pusiu... bliamba kaip nervas ima...
Jiems buna uzsakytas viesbutis, restoranas, vakarelis... o as kaip kvaisa namuos sedziu... Jei pati dirbciau ir tureciau darbovieteje vakareli, tai gal nervas neimtu, o dabar
O kaip pas jus...
Jiems buna uzsakytas viesbutis, restoranas, vakarelis... o as kaip kvaisa namuos sedziu... Jei pati dirbciau ir tureciau darbovieteje vakareli, tai gal nervas neimtu, o dabar
O kaip pas jus...
lygiai lygiai tas pats ir mane tas nervina ir as nedirbu ir mano vyro ofisas Vilniuje ir bus kaledinis balius be antru pusiu nes mat dar ir darbiniu dalykeliu bus o tai mat jau yra konfidencialu
Papildyta @ [mergetime]1102444472[/mergetime]
oi kokia pikta zinute gavosi, bet is tikruju pikta... norisi gi ir i zmones iseit.. o dar tokioj vietoj balius, kad gal gyvenime galiu ten ir nepabuvot...
Papildyta @ [mergetime]1102444472[/mergetime]
oi kokia pikta zinute gavosi, bet is tikruju pikta... norisi gi ir i zmones iseit.. o dar tokioj vietoj balius, kad gal gyvenime galiu ten ir nepabuvot...
Likimo drauge
Na mane tik guodzia, kad vyras i tuos vakarelius nesiverzia, aimanuoja kaip nenori... o gal tik del akiu Ale vistiek geriau, nei butu beprotiskai laimingas.
Kokios mes bjaurios
Is kitos puses suprantu ir firma - su antrom pusem, dvigubai brangiau. Ir gal ne taip linksma, kai prisirenka daug nepazystamu zmoniu...
Bet taip norisi kur iseit o jokiu progu...
Na mane tik guodzia, kad vyras i tuos vakarelius nesiverzia, aimanuoja kaip nenori... o gal tik del akiu Ale vistiek geriau, nei butu beprotiskai laimingas.
Kokios mes bjaurios
Is kitos puses suprantu ir firma - su antrom pusem, dvigubai brangiau. Ir gal ne taip linksma, kai prisirenka daug nepazystamu zmoniu...
Bet taip norisi kur iseit o jokiu progu...
mano vyro darbovietė ruošia vakarėlius, į kuriuos galima ateiti su antrom pusėm, o pas mane vakarėliai be antrų pusių, manau kad firmos pataupo dėl to ir kuriami vakarėliai be antrų pusių, šiaip ir aš nervinčiausi, jeigu mano vyra švęstų vienas, turbūt neleisčiau
Nu man tai didziausias absurdas be antru pusiu.... Buvo vienais metais mus veze i Vilniu operos ir baleto teatra, tai antrai pusei tik uz bilieta sumoket reikejo jei norejo vaziuot, o po to i baliu visi ejom
Mano firmoje irgi Kaledinis vakarelos be antru pusiu... Tai maniskis siunta nenori vienos paleisti
na pas mus visi darbo vakareliai ar vasaros stovyklos vyksta be antru pusiu, gal vien todel kad jei visi sueitu su antrom pusem nezinau kokio pastato reiketu.
Mano darbe vakarelis vyko be antru pusiu- be rysio buvo. Ir jis nelabai norejo manes isleisti, ir man nelabai smagu be jo buvo.
O vat jo darbe budavo visada su antrom pusem, tai labai faina. Prisidukdavom, prisisokdavom, susipazindavom su kitais- o svarbiausia, tada jokiu nepasitenkinimu namuose...
O vat jo darbe budavo visada su antrom pusem, tai labai faina. Prisidukdavom, prisisokdavom, susipazindavom su kitais- o svarbiausia, tada jokiu nepasitenkinimu namuose...
jo jo, va cia tai sena skaudi tema. mano vyro dabe - visi baliukai be natru pusiu. tai jau kai nusimato koks sventimas - namuose net sragsi nuo itampos... aciu dievui, siais metais vyro darbas jokio kaledinio baliaus nedarys
o tiems, kurie masto, kad taip yra taupoma, tai labai priestarauju. normali firma, turetu pasiskaityti daygiau personalo skatinimo vadoveliu ir suzinoti, kad kai kada vakareliai su seimomis turi buti rengiami..
o tiems, kurie masto, kad taip yra taupoma, tai labai priestarauju. normali firma, turetu pasiskaityti daygiau personalo skatinimo vadoveliu ir suzinoti, kad kai kada vakareliai su seimomis turi buti rengiami..