Pugaciova, Madona...
Aš tai į saviškio balius visada vaikštau, nes ten būna su antrom pusėm. O Vat mano darbe balius kalėdinis dabar vyks be antrų pusių , nors aišku norėčiau su juo būti
Aš šiais metais visą balių organizuoju kalėdinį, visus žaidimus , pirmą kartą gyvenime kažką tokio darau, be to, dar įmonėje dirbu tik 2 mėnesius... Baisu šiek tiek...
Gal jūs žinote kokių linksmų žaidimų ar konkursų kalėdiniam vakarui darbe?Aš jau esu sugalvojus, bet gal papildysiu ką nors
Aš šiais metais visą balių organizuoju kalėdinį, visus žaidimus , pirmą kartą gyvenime kažką tokio darau, be to, dar įmonėje dirbu tik 2 mėnesius... Baisu šiek tiek...
Gal jūs žinote kokių linksmų žaidimų ar konkursų kalėdiniam vakarui darbe?Aš jau esu sugalvojus, bet gal papildysiu ką nors
aš manau , kad būtų ydomu apsirengt Lietuvos įžymybėm pavyzdžiui Smailytė visus vaišint brendžiu o po vakarėlio kviest kavos į namus . Ar ką panašaus
QUOTE(tudla @ 2005 12 18, 18:32)
aš manau , kad būtų ydomu apsirengt Lietuvos įžymybėm pavyzdžiui Smailytė visus vaišint brendžiu o po vakarėlio kviest kavos į namus . Ar ką panašaus
Tai čia gi blyn rizikinga, gali kas nors ir nesuprast, kad kvietimas į namus - tai kostiumo dalis
Tada jau geriau kokia Paltiniene - atrandi kuo labiau blizgančią suknelę ir niekam nieko aiškint nereikia
NM vakarelio tema: "zvaizdziu vakaras" . atrodo labai paprasta, apsirengi, issiblizgini... BET norisi kazko ryskaus, atpazistamo, zvaigzdisko .. sedziu ir galvoju i ka as cia panasi plaukai sviesus, bet pvz. marlyn monro but negaliu - ne ideali figura, kad su sijonu pasikelusiu ant galvos vaiksciociau... britney spears visai neidomu... patarkit prasau
QUOTE(A.IEVA @ 2005 12 15, 19:36)
Sveikos,
kita savaitę dalyvausiu vakarėlyje įžymybių tema. Gal pasiūlytumėt, ką apsirengti? Kokios įžymybės išraiškingiausios, labiausiai pasiduodančios kopijamimui?
kita savaitę dalyvausiu vakarėlyje įžymybių tema. Gal pasiūlytumėt, ką apsirengti? Kokios įžymybės išraiškingiausios, labiausiai pasiduodančios kopijamimui?
jeigu krūtinė nemaža, tai Pamela Anderson arba Riaubiškytė
QUOTE(leja30 @ 2005 12 19, 17:12)
O kokiu patarimu galit duot roko tema?Zinau,kad juodai dazytos akys ir suvelti plaukai,o daugiau mano fantazija nutyli...
odinės kelnės, odinės apyrankės su 'dantukais'
Gal galėtumėte kas nors pasiūlyti įdomią vietą darbo kalėdiniui baliukui, nedidelei firmelei?
Labai reikia
Labai reikia
Buvau pati sumąsčiusi būti Pamela, bet kad tos krūtinės truputį trūksta...nežinau, dar galvoju būt kokia filmuko herojė, juk irgi įžymybė
vyras tai bus Ali G, visokiom grandinėm apsikarstęs ir tt.
O man taip minčių trūksta...
vyras tai bus Ali G, visokiom grandinėm apsikarstęs ir tt.
O man taip minčių trūksta...
Viename kalėdiniame vakarėlyje mano mama vaidino... Aukštikalnienę ir buvo iš karto atpažinta iš skrybelės su vualiu bet dabar, manau, nebe daug kas žino, kas ta p.Aukštikalnienė....
Sveikos,
mandarbe tai mes moteri6kas kolektyvas einam boulingo pažaisti, o štai vyro darbovietėje tai sudetingiau... jis direktorius ir savininkas... tai aš toji, kuri esu atsakinga už viešuosius ryšius (reikia organizuoti jų baliuškas) ypač sunku su vaikų vakaru. Visi tokio skirtingo amžiaus... nebeišmanau, depresija kažkokia nebesinori visai tų Kalėdų. O juk reikės visiems maloniai būti užimti svečius nes jei nepamaloninsi tai sakys direktorienė pasikėlusi...o man padūkti norėtūs be įsipareigojimų jokių...
mandarbe tai mes moteri6kas kolektyvas einam boulingo pažaisti, o štai vyro darbovietėje tai sudetingiau... jis direktorius ir savininkas... tai aš toji, kuri esu atsakinga už viešuosius ryšius (reikia organizuoti jų baliuškas) ypač sunku su vaikų vakaru. Visi tokio skirtingo amžiaus... nebeišmanau, depresija kažkokia nebesinori visai tų Kalėdų. O juk reikės visiems maloniai būti užimti svečius nes jei nepamaloninsi tai sakys direktorienė pasikėlusi...o man padūkti norėtūs be įsipareigojimų jokių...