QUOTE(alfa159 @ 2007 12 11, 15:19)
Uzsirasiau vandenu tyrimui po Nauju... Gal galit ka raminancio parasyti. Pvz.: kad po proceduros nieks nespazmavo, neskaudejo...
Kaip rengiates tai procedurai- brendziuko inkalet ar raminanciu kokiu? Gal magnio? O po proceduros Santariskese iskart paleidzia ar dar sulasina kokiu raminan ciu-atpalaiduojanciu? Ir baisusis mano klausimas- ar realiai girdejote bent apie viena moteri, kuriai si pocedura liudnai baigesi, nors jokiu kitu indikaciju persileidimui nebuvo?
Ner blogi tie mano rezultatai, bet neapibreztumas gadina nervus. Manau, pradejus- reikia uzbaigti iki galo tuos tyrimus, kitaip jaudinsies iki pat gimdymo, o jei ka- negyvai save uzgrausi.
Kaip rengiates tai procedurai- brendziuko inkalet ar raminanciu kokiu? Gal magnio? O po proceduros Santariskese iskart paleidzia ar dar sulasina kokiu raminan ciu-atpalaiduojanciu? Ir baisusis mano klausimas- ar realiai girdejote bent apie viena moteri, kuriai si pocedura liudnai baigesi, nors jokiu kitu indikaciju persileidimui nebuvo?
Ner blogi tie mano rezultatai, bet neapibreztumas gadina nervus. Manau, pradejus- reikia uzbaigti iki galo tuos tyrimus, kitaip jaudinsies iki pat gimdymo, o jei ka- negyvai save uzgrausi.
Nepergyvenk, viskas bus gerai. Man liepe tik magnio tablete isgert ir viskas. O veliau po proceduros buvo truputi silpna, tai su vyru pasedejom kelias minutes ir viskas. Siaip reiketu, kad kas salia butu. Gal dvi dieneles kiek jautesi durio vietoje menkas skausmelis. Juk vis delto intervencija i organizma..... Tai pagulinejau dazniau ir viskas. Tikrai nieko blogo. Patikek.