Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Lina444 @ 2007 11 30, 11:37)
nieko nekainuoja su siuntimu nemokamai  ax.gif tik minusas reikia labai ilgai laukti nes didelės eilės  doh.gif

skambinau ka tik registruoja kovo men. pasirodo daro 14-19 sav. tai man veliausiai reiektu vasario 20, tai net nezinau ka ir daryt,ar verta registruotis susinervinau verysad.gif
Atsakyti
o megaites ar sian genetikai dirba kauno klinikose reikia pasiimt atsakyma o nezinau ar dirba ar ne
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2007 11 22, 16:42)
Sveika,

As irgi ten pasiemiau tik vakar atsakyma. Apsigimimu rizika maza. Taciau mane neramina kraujo serumo reiksmes.

AFP 13,7 IU/ml - 0,59
HCG 12341 mlU/ml - 0,40
uE3 1,81 ng/ml - 0,93

As ejau tik i laboratorija, kurioje atejo gydytoja, net nezinau, ar genetike ir jos nuomone HCG turetu buti apie 1 .

Man ivele daugybe nezinios.

na ir man belieka i tuos vilniaus sveikatos namus kreiptis, tik baugu ar ten tikrai padarys gerai, kaip ir santariskese, gal galit parasyti savo nuomones kaip jums ten sekesi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pina1 @ 2007 11 30, 12:39)
na ir man belieka i tuos vilniaus sveikatos namus kreiptis, tik baugu ar ten tikrai padarys gerai, kaip ir santariskese, gal galit parasyti savo nuomones kaip jums ten sekesi... blush2.gif

Sveikatos namuose dirba viena iš Santariškių genetikių - Butkevičienė. Ten daro tuos pačius tyrimus, kaip ir Santariškėse, tik echoskopas šiek tiek prastesnis. Paslaugos mokamos, nes privati įmonė tas Sveikatos centras, bet su siuntimu bus pigiau. Gali dar pabandyti į Santariškes registruotis VIP. Tada bus mokama.
Atsakyti
QUOTE(maure @ 2007 11 26, 19:59)
turiu talona i santariskes 12 19 ,,keisciau i bent savaite anksciaU, gal atsiras, kas nori veliau nueiti :
rasykit  I AZ

GAL DAR YRA NORINCIU SUSIKEISTI
Atsakyti
oi mergaites, as cia rasiau pries kelias savaites, kad gavau siuntima pas genetikus, bet niekur prisiregistruot neisejo, santariskese pasake, kad tik vasario pabaigai kovo pradziai registruoja...susinervinau, paskambinau savo daktarytei, pasakiau,kad visur ragai, niekas neregistruoja, sakau gal daktare kokiu draugiu...ar draugu rastumet....ir ka jus manot? surado mano daktaryte draugiu, gavai tel vienos santariskiu genetikes, pasiskambinau ir gruodzio 20 diena vykstam pas ja thumbup.gif kai kalbejau su ja, paklause kada 14 sav sueina, pasakiau, kad is kart po kaledu, tai jinai,ooooo tai be problemu as jus priimsiu, laukiu 12.20...tai zinot, tada pagalvojau,kas ten toj registraturoi darosi? ten vietu nera,o daktarai sako, kad be problemu..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2007 12 04, 00:19)
oi mergaites, as cia rasiau pries kelias savaites, kad gavau siuntima pas genetikus, bet niekur prisiregistruot neisejo, santariskese pasake, kad tik vasario pabaigai kovo pradziai registruoja...susinervinau, paskambinau savo daktarytei, pasakiau,kad visur ragai, niekas neregistruoja, sakau gal daktare kokiu draugiu...ar draugu rastumet....ir ka jus manot? surado mano daktaryte draugiu, gavai tel vienos santariskiu genetikes, pasiskambinau ir gruodzio 20 diena vykstam pas ja  thumbup.gif  kai kalbejau su ja, paklause kada 14 sav sueina, pasakiau, kad is kart po kaledu, tai jinai,ooooo tai be problemu as jus priimsiu, laukiu 12.20...tai zinot, tada pagalvojau,kas ten toj registraturoi darosi? ten vietu nera,o daktarai sako, kad be problemu.....  g.gif

Be problemu, reiskia kad reikes atsilyginti, cia mano nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pina1 @ 2007 11 30, 13:25)
skambinau ka tik registruoja kovo men. pasirodo daro 14-19 sav. tai man veliausiai reiektu vasario 20, tai net nezinau ka ir daryt,ar verta registruotis susinervinau verysad.gif

Verta registruotis.
Man pirma apziura buvo 16 savaiciu, vaisio vandenu tyrimas 17 savaiciu.
Atsakyti
Merginos, sos help.gif Man buvo liepę gruodžio 4 d. paskambint į Sveikatos namus užsirašymui. Tačiau panašu, kad jau iki šiandien visi užrašymai pabaigti unsure.gif Paskambinau, sako visam gruodžiui jau neturim vietų verysad.gif
Jei kam nors atsilaisvins mokama ar nemokama vieta nesvarbu ar į Genetikos centrą, ar į Sveikatos namus pas Eglę Butkevičienę, man labai labai reikėtų pakartotiniam tyrimui 4u.gif
Atsakyti
[quote=Dile,2007 12 04, 09:45]
Papildyta:

liepe atsivezti ir siuntima, o siaip zadu duoti kazkiek, uz tai,kad prieme, nes registraturoj sakiau, kad sumokesiu belekiek tik uzregistruokit, atsakymas buvo tas pats, kad nera vietu ir i mokamus smile.gif
Atsakyti
[quote=mergina05,2007 12 04, 10:43]
[quote=Dile,2007 12 04, 09:45]
Papildyta:

liepe atsivezti ir siuntima, o siaip zadu duoti kazkiek, uz tai,kad prieme, nes registraturoj sakiau, kad sumokesiu belekiek tik uzregistruokit, atsakymas buvo tas pats, kad nera vietu ir i mokamus smile.gif
[/quote]

Mano tokia pat situacija, todel zadu atsilyginti. Negaila, kad tik viskas gerai butu.
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 12 04, 08:33)
Merginos, sos  help.gif Man buvo liepę gruodžio 4 d. paskambint į Sveikatos namus užsirašymui. Tačiau panašu, kad jau iki šiandien visi užrašymai pabaigti  unsure.gif Paskambinau, sako visam gruodžiui jau neturim vietų  verysad.gif
Jei kam nors atsilaisvins mokama ar nemokama vieta nesvarbu ar į Genetikos centrą, ar į Sveikatos namus pas Eglę Butkevičienę, man labai labai reikėtų pakartotiniam tyrimui  4u.gif

As irgi siandien skambinau i Vilniaus sveikatos namus, nes buvo liepe paskambint gruodzio 4d., o pasirodo, kad viskas jau nebeturi gruodzio menesiui nei vieno talono. Neisivaizduoju ka dabar daryt...
Atsakyti
QUOTE(astyl @ 2007 12 04, 10:27)
As irgi siandien skambinau i Vilniaus sveikatos namus, nes buvo liepe paskambint gruodzio 4d., o pasirodo, kad viskas jau nebeturi gruodzio menesiui nei vieno talono. Neisivaizduoju ka dabar daryt...

Kaip supratau, jau vietos buvo anksčiau paskirstytos cool.gif
Atsakyti