Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

[quote=geltoniausia,2007 11 27, 18:36]
Šiaip tai genetikės duoda savo telefoną, pasiskambinti tik reikia. O dėl popierinio varianto, tai, manau, reikia su pačia genetike susitarti ir viskas, gal leis ir vyrui paimti.
Papildyta:

Tik tu nesiparink anksčiau laiko blink.gif Nes matau, kad jau gatava kolorado vabalus traiškyti lotuliukas.gif

Aha, pasiruosus lotuliukas.gif nu nerva jama ir taskas.
O apraminai tai tikrai. Kagi, teks susimoket, o juk vietoj to, jei sistema normali butu,. uz tuos pinigelius nesciosios galetu i gimnastika nueit ar nestumo biblija nusipirkt...

*&SJHDO(*^&(*OYEI, aciprasant. doh.gif
o ginekologe jau sakiau ka man pasake. ner ko ten eit, ner pagrindo bijot, giminej nvisi sveiki, amzius geras ir ner ko genetiku laika gaist. nu tai ar ne subine ta daktare? mad.gif
Atsakyti
As pas genetikus Santariskese pirma karta buvau 14 sav. Viskas tfu tfu gerai buvo thumbup.gif . Aisku uzsirasyti sunku, netgi i VIP kabineta, bet kazkaip pavyko, nors visokiu nesklandumu irgi buvo, tai man pamirso paskambinti, tai laika perkele... doh.gif Butkeviciene (cia genetike) man patare dar karta pasirodyti tarp 24-28 sav. ka as ir padariau. Tik uzsirasiau ne i Santariskes, o Vilniaus sveikatos namus, ten tai greitai patekti galima, konsultuoja ta pati Butkeviciene. Tai zinokite, man ten labai nepatiko palyginus su Santariskem schmoll.gif , eiles kilometrines, dvi valandas laukti reikejo, seseles taip nemaloniai aptarnauja... doh.gif Ir echoskopas zymiai prastesnis (taip pati genetike sake). Vienu zodziu ji man ten apziuros nedare, o liepe kita savaite i Santariskes pas ja atvaziuoti. Be to pakartotina apziura nemokama mirksiukas.gif ar jus ta zinote? man tai niekas nesake schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2007 11 28, 11:46)
Vienu zodziu ji man ten apziuros nedare, o liepe kita savaite i Santariskes pas ja atvaziuoti. Be to pakartotina apziura nemokama mirksiukas.gif ar jus ta zinote? man tai niekas nesake schmoll.gif

Gali būti dėl to tau nemokama bus Santariškėse, kad kas nors negerai pavyko Sveikatos namuose, bent jau pagal tavo aprašymą taip galima suprasti. Ir ta pakartotina skaitosi po Sveikatos namų pakartotina, ar jau Sveikatos namuose buvo nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 28, 22:16)
Gali būti dėl to tau nemokama bus Santariškėse, kad kas nors negerai pavyko Sveikatos namuose, bent jau pagal tavo aprašymą taip galima suprasti. Ir ta pakartotina skaitosi po Sveikatos namų pakartotina, ar jau Sveikatos namuose buvo nemokamai?

Gal as cia neaiskiai parasiau, bet Sveikatos namuose butu buve mokamai, jei gauciau konsultacija. As pirma karta buvau Santariskese, mokejau kaip ir visi, o antra karta nieko moketi nereikejo, nes pakartotinai, bet apie tai niekas isanksto neperspejo, o Butkeviciene labai nustebo, kad as to nezinau, kaip ir savaime aisku.. g.gif
Atsakyti
O kas che per tyrimai? kada juos reikia daryti? man dare kraujo ir shlapimo tyrimus tik... papsakokit daugiau
Atsakyti
sveikos,nerandu tikslaus telefono kuriuo skambinti, del genetiniu tyrimu santariskese,turesiu siuntima.
Atsakyti
QUOTE(pina1 @ 2007 11 30, 08:01)
sveikos,nerandu tikslaus telefono kuriuo skambinti, del genetiniu tyrimu santariskese,turesiu siuntima.

Genetikos centro santariskese registraturos tel. nr 2365116
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2007 11 29, 21:02)
O kas che per tyrimai? kada juos reikia daryti?  man dare kraujo ir shlapimo tyrimus tik... papsakokit daugiau

Genetinius tyrimus atlieka genetike, kuri tikrina ar nera kokiu apsigimimu vaikeliui, pirmas etapas tai kraujo tyrimas ir echoskopija. Jeigu nustato, kad apsigimimu tikimybe padidinta, daro papildomus tyrimus: vaisiaus vandenu tyrimas ir dar kazkokiu yra, tiksliai neatsimenu. Kraujo ir slapimo bendrus tyrimus tau dare gine? tai tikrina ne vaikelio, o tavo sveikata.
Atsakyti
QUOTE(astyl @ 2007 11 30, 10:46)
Genetikos centro santariskese registraturos  tel. nr 2365116

ACIUI 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O kiek kainuoja Genetikos centre vizitas, jei eini su siuntimu?
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2007 11 30, 10:56)
Sveikutes,

O kiek kainuoja Genetikos centre vizitas, jei eini su siuntimu?

nieko nekainuoja su siuntimu nemokamai ax.gif tik minusas reikia labai ilgai laukti nes didelės eilės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 30 lapkričio 2007 - 10:38
Sveikos mergaitės 4u.gif, jau laukiuosi antro vaikiuko, ir norėčiau pasikonsultuoti pas genetikus. skaičiau skaičiau temą ir galų gale vistiek likau susipainiojusi: tai pradžioje reikia pas juos eiti apie 12 savaitę, o po to dar kartelį ? g.gif ar ne? ir ką kada daro?
Atsakyti