Sveikos,
esu tik naujoke. Tikiuosi priimsite mane i savo bureli?
Sia tema pasirinkau neatsitiktinai.
Tiesiog pastaruoju metu labai blogai jauciuosi. Taip sopa siredele, o kam pasisakyti ir issilieti neturiu.
Todel numsprendziau parasyti i si skyreli ir tikiuosi sulaukti visu Jusu pasisakymu ir potyriu.
Jau 19 sav., kaip laukiuosi leliuko. Iki pastaruju dienu, viskas buvo super. Pirmieji kraujo tyrimai nieko blogo nerodo, echoskopas irgi. Vaikelis atitinka visus standartus.
Bet siandien pakartojo dar karta kraujo tyrimus del apsigimimu. Ir paaiskejo, kas esu padidintos rizikos. Trisomija - 1:53. Man tik 26, seimoje jokiu apsigimimu nebuvo. As taip jaudinuosi. Ir prasau Dievulio, kad butu viskas gerai. Siandien po tyrimu, taip verkiau, kad tik po kokiu 10 minuciu atsitokejau ir pamaciau, kad esu visai kitame miesto gale. Pastaruoju metu viskas taip sudetinga. Atrodo apstoji ir tik gali dziaugtis i pasuli ateinancia nauja gyvybe. O dabar...
Niestumo pradzioje itare miestuma ne gimdoje. Tada kankinaujsi dvi savaites. Bet sia beda iveikiau, veliau prasidejo pilvo skausmai, atsirado kraujingos isskyros. Grese persileidimas. Pradejau gerti vitaminus, ir dufastona. Palaipsnius ir su sia beda susitvarkiau. Jau tikrai galvojau, kad nieko blogio daugiau negali atsitikti. Ir te tau...
Siandien ginekologe parase siuntima i genetikos centra. Treciadieni vaziuosiu atlikti naujus tyrimus.
Noreciau Jusu pasiteiraukti. Kokios proceduros manes laukia, ar ilgai reikes laukti rezultatu.
Forume skaiciau, kad ten taip pat tiria echoskopu ir atlieka kraujo tyrimus. O tai kuo si procedura skiriasi genetikos centre ir poliklinikoje?
Ko dar galiu tiketis? Vandenu tyrimu ar dar ko nors?
Is ankso dekoju visoms pasisakiusioms.
Linkejimai.
O kl kas gyvenu nezinomybe ir begalinu laukimu.
Ir labai labai tikiuosi, kad mano mazuciui viskas gerai...