QUOTE(Milioke @ 2007 11 20, 00:15)
dariausi genetini tyrima tai vienintelis kraujo tyrimas gavosi 1:600 edvardso sidromas, kazin ar susirupinti??
Ale tik jau Gali būti rami ramutėlė Man buvo 1:50 pradžioje, tai po visų įmanomų tyrimų, pasakė, kad nėra jokios rizikos, jokiam sindromui
Papildyta:
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 20, 10:42)
Jums dar ir pasako skaičiukus tyrimo o man nieko nepasakė tik kad viskas gerai ir viskas čia turbūt nuo gydytojos priklauso
Tai tau dar geriau, tik džiaugtis belieka Nes su tais skaičiais, tom tikimybėm, tai tik nervų gadinimas
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2007 11 20, 10:53)
Sveikos mergaites, siandien gavau ir as siuntima pas genetikus, bet va beda, kad apskambinau visur...vilniuj santariskese tik vasario menesiui registruoja,skambinau ir i mokamus sakiau,kad sumokesiu be problemu,bet irgi batai be sansu visiskai, kaunas is vis neregistruoja iki kaledu, tik nuo kaledu registruos,o dar kazkoks centras sveikatos vilniui irgi paskambint po savaites tai gal uzregistruos...nu kazkoks absurdas, siulai pinigus niekas neima pasakykit jus man kokiom savaitem ten ka reikia tirti,nes as nieko nesigaudau? bijau,kad paveluosiu....
Nugi ot kokios, taigi galima kelis nors puslapius atgal paskaityti... Jau čia tiek pridiskutuota
Na, gerai, įdedu nuorodą:
http://www.nordica.o...mposite-451.htm
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2007 11 20, 12:06)
O būtų galima sužinoti tą VIP kabineto telefoną (ir kodėl jis vip - mokamas? )?
Ačiū labai
Ačiū labai
Tas pats numeris Santariškėse, tik reikia pasakyti, kad nori į mokamą vietą.
Papildyta:
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 20, 13:56)
Turiu klausimeli. Arteja mano genetiniu tyrimu diena (gruodzio 4). Darys tuos pradinius- kraujo, o gal echoskopuos . Zodziu, dar ne vandenys. Eisiu su siuntimu. Oficialiai- nemokama. Bet kadangi siuntima gavau "uz grazias akis" (na, dar amzius), tai zinau, kad net einant tokia tvarka priimta atsilyginti.
Taigi gavai siuntimą, kokios dar problemos
Nesuprantu, apie kokią čia tu matematiką dar kalbi, jeigu eini į nemokamą vietą
Aš tai aplamai prieš bet kokius gydytojų papirkinėjimus Nebent yra noras "atsidėkoti" po labai geros priežiūros ar gydymo.
Papildyta:
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 20, 14:39)
Na vat. O as girdejau, kad viena motera mokejo, nes, atseit, taip priimta. Moketi man ne problema, plius, palaikau ta atislyginima gydytojams vokeliuose, prie tokiu ju algu... Tik ar nebusiu balta varna su tuo savo vokeliu. Ar tikrai nieks nemokejote?
Baikit vieną kartą maitinti tuos ubagėlius gydytojus Dar vis atsiranda senų sovietinių deficitinių laikų pažiūrų žmonės Na, nebent patys sėdi savo darbe ir piršto nepajudina, kol kas nors nepamoka