Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Milioke @ 2007 11 20, 00:15)
dariausi genetini tyrima tai vienintelis kraujo tyrimas gavosi 1:600 edvardso sidromas, kazin ar susirupinti??sad.gif

Ale tik jau hihihi.gif Gali būti rami ramutėlė thumbup.gif Man buvo 1:50 pradžioje, tai po visų įmanomų tyrimų, pasakė, kad nėra jokios rizikos, jokiam sindromui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 20, 10:42)
Jums dar ir pasako skaičiukus tyrimo o man nieko nepasakė tik kad viskas gerai ir viskas  g.gif  čia turbūt nuo gydytojos priklauso  doh.gif

Tai tau dar geriau, tik džiaugtis belieka mirksiukas.gif Nes su tais skaičiais, tom tikimybėm, tai tik nervų gadinimas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2007 11 20, 10:53)
Sveikos mergaites, siandien gavau ir as siuntima pas genetikus, bet va beda, kad apskambinau visur...vilniuj santariskese tik vasario menesiui registruoja,skambinau ir i mokamus sakiau,kad sumokesiu be problemu,bet irgi batai be sansu visiskai, kaunas is vis neregistruoja iki kaledu, tik nuo kaledu registruos,o dar kazkoks centras sveikatos vilniui irgi paskambint po savaites tai gal uzregistruos...nu kazkoks absurdas, siulai pinigus niekas neima  smile.gif  pasakykit jus man kokiom savaitem ten ka reikia tirti,nes as nieko nesigaudau? bijau,kad paveluosiu....  ax.gif

Nugi ot kokios, taigi galima kelis nors puslapius atgal paskaityti... cool.gif Jau čia tiek pridiskutuota blink.gif

Na, gerai, įdedu nuorodą:
http://www.nordica.o...mposite-451.htm
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2007 11 20, 12:06)
O būtų galima sužinoti tą VIP kabineto telefoną (ir kodėl jis vip - mokamas?  blush2.gif )?
Ačiū labai  4u.gif

Tas pats numeris Santariškėse, tik reikia pasakyti, kad nori į mokamą vietą.
Papildyta:
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 20, 13:56)
Turiu klausimeli. Arteja mano genetiniu tyrimu diena (gruodzio 4). Darys tuos pradinius- kraujo, o gal echoskopuos  g.gif . Zodziu, dar ne vandenys. Eisiu su siuntimu. Oficialiai- nemokama. Bet kadangi siuntima gavau "uz grazias akis" (na, dar amzius), tai zinau, kad net einant tokia tvarka priimta atsilyginti.

Taigi gavai siuntimą, kokios dar problemos doh.gif
Nesuprantu, apie kokią čia tu matematiką dar kalbi, jeigu eini į nemokamą vietą blink.gif
Aš tai aplamai prieš bet kokius gydytojų papirkinėjimus fool.gif Nebent yra noras "atsidėkoti" po labai geros priežiūros ar gydymo.
Papildyta:
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 20, 14:39)
Na vat. O as girdejau, kad viena motera mokejo, nes, atseit, taip priimta.  g.gif Moketi man ne problema, plius, palaikau ta atislyginima gydytojams vokeliuose, prie tokiu ju algu... Tik ar nebusiu balta varna su tuo savo vokeliu. Ar tikrai nieks nemokejote?

Baikit vieną kartą maitinti tuos ubagėlius gydytojus gun_rifle.gif Dar vis atsiranda senų sovietinių deficitinių laikų pažiūrų žmonės blink.gif Na, nebent patys sėdi savo darbe ir piršto nepajudina, kol kas nors nepamoka blink.gif
Atsakyti
Dariausi genetinius tyrimus KMUK. Su siuntimu ten nieko moket nereikia ir niekas nepraso. Aisku su registracija buvo problemu, nes registratura net i kalbas neina. Jiems ten neidomu, kad laikas eina ne musu naudai. Pries tai man tose paciose KMUK moteru konsultacijoje padare echoskopija ir ta vadinama PRISCA tyrima. Ir tik tada kai atsakymas buvo 1:50 dave siuntima pas genetikus. Gydytoja iskart man dave genetikos kabineto telefono numeriuka. Skambinausi tiesiai genetikams i kabineta, nes kitaip prieit buvo be sansu. Ir paskambinus tikrai nesulaukiau kazkokio nepasitenkinimo is gydytojo puses. Zodziu man sekesi visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 20, 17:54)

Baikit vieną kartą maitinti tuos ubagėlius gydytojus  gun_rifle.gif  Dar vis atsiranda senų sovietinių deficitinių laikų pažiūrų žmonės  blink.gif  Na, nebent patys sėdi savo darbe ir piršto nepajudina, kol kas nors nepamoka  blink.gif

Ei ei biggrin.gif . Pajudinu as ta pirsta, o tiksliau- smegenus, ir be lievu pamokejimu, bet mano profesija dekinga biggrin.gif . O vat gydytoju man gaila. Tuos patriotus, kurie dar neemigravo, is idejos remiu finansiskai. Isties nesuprantu, kodel jie uz grasius cia aria.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 20, 21:41)
Ei ei  biggrin.gif . Pajudinu as ta pirsta, o tiksliau- smegenus, ir be lievu pamokejimu, bet mano profesija dekinga biggrin.gif . O vat gydytoju man gaila. Tuos patriotus, kurie dar neemigravo, is idejos remiu finansiskai. Isties nesuprantu, kodel jie uz grasius cia aria.

...be komentarų...
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2007 11 20, 10:53)
Sveikos mergaites, siandien gavau ir as siuntima pas genetikus, bet va beda, kad apskambinau visur...vilniuj santariskese tik vasario menesiui registruoja,skambinau ir i mokamus sakiau,kad sumokesiu be problemu,bet irgi batai be sansu visiskai, kaunas is vis neregistruoja iki kaledu, tik nuo kaledu registruos,o dar kazkoks centras sveikatos vilniui irgi paskambint po savaites tai gal uzregistruos...nu kazkoks absurdas, siulai pinigus niekas neima  smile.gif  pasakykit jus man kokiom savaitem ten ka reikia tirti,nes as nieko nesigaudau? bijau,kad paveluosiu....  ax.gif

Vilniaus sveikatos namuose uzregisruos tai paciai savaitei, blogiausiu atveju kitai. Del to gali nepergyvent. As ejau pas genetike 11 su biskiuku savaiciu, o Prisca tyrima dariausi tik sia savaite, t.y. 16. man buvo sake nuo 15 iki 18 pasidaryt. Taip, kad spesi. Su siuntimu as uz gydytojos konsultacija ir echoskopija sumokejau 65 Lt ir uz tyrima 124 Lt.

tiesa ir galiu pasidziaugti rezultatais, kuriuos vakar pasiemiau:

Dauno sindromo rizika 1:9481
Edvardso sindromo rizika 1:10000
Nervinio vamzdelio defekto rizika 1:5874
Atsakyti
QUOTE(jurgitat @ 2007 11 22, 16:33)
Vilniaus sveikatos namuose uzregisruos tai paciai savaitei, blogiausiu atveju kitai. Del to gali nepergyvent. As ejau pas genetike 11 su biskiuku savaiciu, o Prisca tyrima dariausi tik sia savaite, t.y. 16. man buvo sake nuo 15 iki 18 pasidaryt. Taip, kad spesi. Su siuntimu as uz gydytojos konsultacija ir echoskopija sumokejau 65 Lt ir uz tyrima 124 Lt.

tiesa ir galiu pasidziaugti rezultatais, kuriuos vakar pasiemiau:

Dauno sindromo rizika 1:9481
Edvardso sindromo rizika 1:10000
Nervinio vamzdelio defekto rizika 1:5874

Sveika,

As irgi ten pasiemiau tik vakar atsakyma. Apsigimimu rizika maza. Taciau mane neramina kraujo serumo reiksmes.

AFP 13,7 IU/ml - 0,59
HCG 12341 mlU/ml - 0,40
uE3 1,81 ng/ml - 0,93

As ejau tik i laboratorija, kurioje atejo gydytoja, net nezinau, ar genetike ir jos nuomone HCG turetu buti apie 1 .

Man ivele daugybe nezinios.
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2007 11 22, 16:42)
Sveika,

As irgi ten pasiemiau tik vakar atsakyma. Apsigimimu rizika maza. Taciau mane neramina kraujo serumo reiksmes.

AFP 13,7 IU/ml - 0,59
HCG 12341 mlU/ml - 0,40
uE3 1,81 ng/ml - 0,93

As ejau tik i laboratorija, kurioje atejo gydytoja, net nezinau, ar genetike ir jos nuomone HCG turetu buti apie 1 .

Man ivele daugybe nezinios.

va va, su tom serumo reiksmem, dvi is triju pas mane irgi yra daug mazesnes, negu 1. Nors kiti skaiciai geri (Edvardso 1:5000, Dauno 1:8000, Nervinio vamazdelio 1:10000). Tai del tu per mazu serumo reiksmiu, dariau pakartotini tyrima, sake, kad geresnis, bet vistiek ne 1 sad.gif Paliko sitai ir man daug abejoniu. Genetikes isvadose buvo parasyta, kad tos zemos reiksmes budingos Edvardso sindromui. Bet vandenu imti negali, nes man teplioja, o tai didziule rizika imant vandenis persileisti. Tad... Dar dariausi 16 sav.echo pas Krumini. Echo buvo gera. Ir pagal jos isvadas Serapinas sake, jog tas serumas mano zemas, nes uzpakaline placenta. Vienu zodziu, kad vaikutis mano zemai, todel ir tos reiskmes žemos. Beje, sake Edvadrso sindroma jau nuo 16 savaites galima pamatyti ir per echo. Bet mano gine, sako, kad nebutinai. Nors kartais ir pradeda visokios negeros mintys lysti i galva, bet stengiuos vyti jas salin ir tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Delfiniuks @ 2007 11 22, 17:12)
va va, su tom serumo reiksmem, dvi is triju pas mane irgi yra daug mazesnes, negu 1. Nors kiti skaiciai geri (Edvardso 1:5000, Dauno 1:8000, Nervinio vamazdelio 1:10000). Tai del tu per mazu serumo reiksmiu, dariau pakartotini tyrima, sake, kad geresnis, bet vistiek ne 1 sad.gif Paliko sitai ir man daug abejoniu. Genetikes isvadose buvo parasyta, kad tos zemos reiksmes budingos Edvardso sindromui. Bet vandenu imti negali, nes man teplioja, o tai didziule rizika imant vandenis persileisti. Tad... Dar dariausi 16 sav.echo pas Krumini. Echo buvo gera. Ir pagal jos isvadas Serapinas sake, jog tas serumas mano zemas, nes uzpakaline placenta. Vienu zodziu, kad vaikutis mano zemai, todel ir tos reiskmes žemos. Beje, sake Edvadrso sindroma jau nuo 16 savaites galima pamatyti ir per echo. Bet mano gine, sako, kad nebutinai. Nors kartais ir pradeda visokios negeros mintys lysti i galva, bet stengiuos vyti jas salin ir tikiuosi, kad viskas bus gerai.

Aciu. Man del Edvardso nieko neminejo, nes atsakyme nurodyta, kad rizika maza.
Mano placenta yra pirmeige ir guli ant gimdos kaklelio.
Ryt einu darytis echo. Ziuresim, ka matys.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 20, 19:41)
Ei ei  biggrin.gif . Pajudinu as ta pirsta, o tiksliau- smegenus, ir be lievu pamokejimu, bet mano profesija dekinga biggrin.gif . O vat gydytoju man gaila. Tuos patriotus, kurie dar neemigravo, is idejos remiu finansiskai. Isties nesuprantu, kodel jie uz grasius cia aria.

Na tai ir remk kiek tau negaila - duok 500 ar 1000 4u.gif Tikrai per daug nebus mirksiukas.gif Svarbu, kad tau negaila ir gali tiek duoti. Kokia prasme cia ryskintis ''stafkes'' bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2007 11 22, 16:17)

Man vat įdomu, kodėl apie placentą man nieko genetikė nesakė? g.gif Kur ji pas mane guli g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 22, 17:34)
Man vat įdomu, kodėl apie placentą man nieko genetikė nesakė?  g.gif  Kur ji pas mane guli  g.gif

Tai gal tavo placenta kur reikia. O mano tai blogoj vietoj. As apie tai zinau nuo 12 sav.
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2007 11 22, 17:17)

Sekmes tiau wink.gif
Atsakyti