QUOTE(vainė @ 2007 04 13, 12:29)
Man echo darė penktadienį, kai buvo 14 sav., dabar dar sako reikės 18 sav. daryti, tada viskas matysis. O po to ir dėl tų tyrimų vandens. Ar neskauda kai juos ima, ar reikia gulėt ligoninėj? Aš taip supanikavau, kad gyventi nebesinoti....
visu pirma nusiramink ir viskas gerai bus, yra gerai
as irgi kankinaus nuo pirmos minutes, nes mano gine rekomendavo visai nutraukti , bet jau buvo 12 savaiciu, tada isvaziavau i GC, nieko gero ir cia nepesiau, gal biski daugiau ramybes tik, tai ir nesioju leliuka dalinai nezinomybej ar jam viskas gerai ar ne.
Svarbiausia ka mes dabar galime padaryti - NESIJAUDINTI ir dziaugtis auganciu puziuku
Jei ir pasakys, kad viskas gerai? O jei suklys? Musu paciu nuojauta, manau kur kas stipresne uz visus tyrimus.
Vandenu tyrimas trunka vos 10 minuciu turbut. Tiesiog ivardinkim tai kaip "sudetingesne" procedura. Man irgi atrode kad ten kazkas ypatingo ir baisu. Nereikia bijoti. Sakykim kaip is venos ima kraujuka, taip su tokia adatele, praduria pilvo sienele, paima vandenuko. Del leliuko nesibaimink - gydytojos mato per echo kur jis, kad jo nepaliesti Man netgi idomu buvo ziureti
Kelias dienas po to reikia labiau saugotis, nepervargti, nekelti sunkiai. Zaizdu jokiu nelieka, bet kad duriukas uzsitrauktu gerai Siek tiek gali pamausti pilvuka.
Zodziu - del persileidimo - manau, kad nera ko baimintis, jei normaliai elgsis pati mamka, gresmes nera jokios.