Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 19, 22:00)
Lina444, sveikinu tave ir visas kitas su gerais tyrimais, o kurios dar laukia atsakymo ar ti ruošiasi tyrimus darytis, linkiu tik gerų atsakymų  4u.gif

Lina444, jau iš tavo avataro matosi, kad galbūt labiau dukrytės norėjai dabar  mirksiukas.gif  Na, bet ką padarysi, taip jau jums buvo lemta, kad ketvirtas bernužėlis  4u.gif

dėkui už pakinkėjimus 4u.gif
Aha ta mergytė iš avataro ir liks mano svajonėse smile.gif nieko nepadarysi svarbiausia kad būtų sveikas rolleyes.gif na nebent dar galėjo apsirikti bet genetikai retai jaučiu kada suklysta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 19, 22:03)
Tai jeigu atsakymai buna geri, tai gydytojai pastu rastiska atsakyma siuncia. Bent jau as gavau toki.

kaip įdomiai g.gif čia dar turbūt daug kas ir nuo gydytojos priklauso smile.gif
Atsakyti
dariausi genetini tyrima tai vienintelis kraujo tyrimas gavosi 1:600 edvardso sidromas, kazin ar susirupinti??sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2007 11 20, 01:15)
dariausi genetini tyrima tai vienintelis kraujo tyrimas gavosi 1:600 edvardso sidromas, kazin ar susirupinti??sad.gif

Jums dar ir pasako skaičiukus tyrimo o man nieko nepasakė tik kad viskas gerai ir viskas g.gif čia turbūt nuo gydytojos priklauso doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, siandien gavau ir as siuntima pas genetikus, bet va beda, kad apskambinau visur...vilniuj santariskese tik vasario menesiui registruoja,skambinau ir i mokamus sakiau,kad sumokesiu be problemu,bet irgi batai be sansu visiskai, kaunas is vis neregistruoja iki kaledu, tik nuo kaledu registruos,o dar kazkoks centras sveikatos vilniui irgi paskambint po savaites tai gal uzregistruos...nu kazkoks absurdas, siulai pinigus niekas neima smile.gif pasakykit jus man kokiom savaitem ten ka reikia tirti,nes as nieko nesigaudau? bijau,kad paveluosiu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2007 11 20, 11:53)
Sveikos mergaites, siandien gavau ir as siuntima pas genetikus, bet va beda, kad apskambinau visur...vilniuj santariskese tik vasario menesiui registruoja,skambinau ir i mokamus sakiau,kad sumokesiu be problemu,bet irgi batai be sansu visiskai, kaunas is vis neregistruoja iki kaledu, tik nuo kaledu registruos,o dar kazkoks centras sveikatos vilniui irgi paskambint po savaites tai gal uzregistruos...nu kazkoks absurdas, siulai pinigus niekas neima  smile.gif  pasakykit jus man kokiom savaitem ten ka reikia tirti,nes as nieko nesigaudau? bijau,kad paveluosiu....  ax.gif

na dabar tai tau dar truputį per anksti manau. Tik galiu pasakyti, kad Kaune kraujo tyrimą galima pasidaryti Motinos ir vaiko klinikoje. Žinau, kad daro ten. O Vilniuje tai nežinau.
Atsakyti
As dariausi kraujo tyrimus pas gyd.Butkeviciene Santariskese, genetikos centre. Kaip ji sake, pirmuosius tyrimus-kraujo tikslinga darytis iki kazkur 14 savaites.nes po to jie nebetikslingi.Pirma karta skambinausi i VIP kabineta Santariskese.Kai skambinau man buvo apie 9 svaites, tai sake, kad ateiti reikia tik 12 svaiciu, nes anksciau tyrimai nedaromi.O atsakyma tyrimu gydytoja is pardziu pasake telefonu, o kai atejau kita karta dave tyrimu tokia kaiop ir isklotine, kurioje surasytos rizikos ir ju tikimybes viems tirtiems dalykams.
Atsakyti
O būtų galima sužinoti tą VIP kabineto telefoną (ir kodėl jis vip - mokamas? blush2.gif )?
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2007 11 20, 10:53)
Sveikos mergaites, siandien gavau ir as siuntima pas genetikus, bet va beda, kad apskambinau visur...vilniuj santariskese tik vasario menesiui registruoja,skambinau ir i mokamus sakiau,kad sumokesiu be problemu,bet irgi batai be sansu visiskai, kaunas is vis neregistruoja iki kaledu, tik nuo kaledu registruos,o dar kazkoks centras sveikatos vilniui irgi paskambint po savaites tai gal uzregistruos...nu kazkoks absurdas, siulai pinigus niekas neima  smile.gif  pasakykit jus man kokiom savaitem ten ka reikia tirti,nes as nieko nesigaudau? bijau,kad paveluosiu....  ax.gif

Sveikatos namai tikrai registruos nuo kitos savaitės gruodžio mėnesiui mirksiukas.gif Pati skambinausi šiandien jiems, nes man gruodžio pirmoj pusėj reikia pasidaryti pakartotinius tyrimus smile.gif Turbūt dar nežino genetikės grafiko gruodžiui, todėl ir narašo kol kas. Kai pirmąkart registravausi, pasiūlė ateit kažkur po nepilnos savaitės g.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli. Arteja mano genetiniu tyrimu diena (gruodzio 4). Darys tuos pradinius- kraujo, o gal echoskopuos g.gif . Zodziu, dar ne vandenys. Eisiu su siuntimu. Oficialiai- nemokama. Bet kadangi siuntima gavau "uz grazias akis" (na, dar amzius), tai zinau, kad net einant tokia tvarka priimta atsilyginti.

Kokie paprastai buna mokejimai? Girdejau, kad mazdaug puse privacios kainos. O kiek tai kainuoja privaciai- apie 350 lt? Tai kiek reiketu moketi- 200 lt.?

Sudetingos matematikos. Gal pasidalinsite patirtimi?

Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 20, 14:56)
Turiu klausimeli. Arteja mano genetiniu tyrimu diena (gruodzio 4). Darys tuos pradinius- kraujo, o gal echoskopuos  g.gif . Zodziu, dar ne vandenys. Eisiu su siuntimu. Oficialiai- nemokama. Bet kadangi siuntima gavau "uz grazias akis" (na, dar amzius), tai zinau, kad net einant tokia tvarka priimta atsilyginti.

Kokie paprastai buna mokejimai? Girdejau, kad mazdaug puse privacios kainos. O kiek tai kainuoja privaciai- apie 350 lt? Tai kiek reiketu moketi- 200 lt.?

Sudetingos matematikos. Gal pasidalinsite patirtimi?

Pirmą kartą girdžiu kad siuntimu ir dar reikia mokėti blink.gif aš irgi ėjau su siuntimu bet mokėt nieko nemokėjau schmoll.gif tiesiog malonumui nunešiau saldainių ir viskas mirksiukas.gif juk eini su siuntimu jei be siuntimo tai tada jo mokėti reikia doh.gif
Atsakyti
Na vat. O as girdejau, kad viena motera mokejo, nes, atseit, taip priimta. g.gif Moketi man ne problema, plius, palaikau ta atislyginima gydytojams vokeliuose, prie tokiu ju algu... Tik ar nebusiu balta varna su tuo savo vokeliu. Ar tikrai nieks nemokejote?
Atsakyti
o gal zinot kas dar kaune be KMUK daro tuos genetinius tyrimus? cia kazkas rase,kad motina ir vaikas daro krauja,bet kazkaip jei jau eit ten, tai norisi ne tik krauja duot,bet,kad ir echo viska isziuretu. O pirma karta nuejus echo ziuri?
Atsakyti