Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(mamituke @ 2007 11 18, 16:19)
sveikutes    mirksiukas.gif as noreciau paklausti tu mergaiciu kurios daresi kauno klinikuose genetinius tyrimus pas Sereikiene.
Ta prasme kurioj kliniku korpuse ji dirba? ar moteru koncultacijoje?
gal kurios buvot tai parasykit. is anksto aciu

ji dirba KMUK konsultacinej poliklinikoj, 308 kabinete wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva @ 2007 11 15, 21:27)
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
mes jau noretume pradeti planuoti antra leliuka, bet pas mane kraujo grupe "-", o vyro "+", tai kiek zinau antras vaikas, jau yra padidinta rizika... perskaiciau visa tema, bet nezinau ar kas nors del to tiresi.. blush2.gif  labai noreciau suzinoti kada tokiu atveju reikia daryti tyrimus (nuo keliu sav.). nes esu ne lietuvoj, tai tada butinai grisciau... aciu is anksto uz atsakymus 4u.gif

Del kraujo grupes "-".....Tai pas mane tas pats. Mano - ,vyro +. Dabar laukiuosi pirmo vaikelio, tai 28 savaite gydytoja suleido antikuniu. Ir kiek zinau po gimdymo per 24-78 valandas turi suleisti antra tokia doze. Cia tam, kad antras vaikelis butu sveikas ir jam nebutu problemu su kraujotaka.
Papildyta:
QUOTE(mamituke @ 2007 11 12, 22:54)
sveikute 4u.gif  mirksiukas.gif  geltoniausia
Dar noreciau paklausti keliu sav. tau eme per pilvo siena vandenys, kad istirtu jau aiskiai? is anksto dekoju uz atsakyma  wub.gif

Sveikute. As galiu pasakyt, kad man vaisiaus vandenis tyre kazkur apie 18 savaite.
Atsakyti
QUOTE(Delfiniuks @ 2007 11 18, 18:06)
ji dirba KMUK konsultacinej poliklinikoj, 308 kabinete wink.gif

tai taip suprantu ne moteru konsultacijoj o kitam skyriuje.
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 11 18, 21:28)
tai taip suprantu ne moteru konsultacijoj o kitam skyriuje.

Uz centriniu vartu desinej pusej pastatas. Ten konsultacine poliklinika. Teko pabut tame 308 kab. bet pas gydytoja Serapina.
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 18, 22:12)
Uz centriniu vartu desinej pusej pastatas. Ten konsultacine poliklinika. Teko pabut tame 308 kab. bet pas gydytoja Serapina.

Teko ir man praėjusią savaitę apsilankyti tame kabinete pas daktarą D. Serapiną, dabar su baime laukiu trečiadienio, nes paaiškės atsakymai kraujo tyrimo, po kurių nuspręs ar reikia vaisiaus vandenų tyrimo ar, duok Dieve , nebereikia jokių tyrimų..
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2007 11 19, 09:43)
Teko ir man praėjusią savaitę apsilankyti tame kabinete pas daktarą D. Serapiną, dabar su baime laukiu trečiadienio, nes paaiškės atsakymai kraujo tyrimo, po kurių nuspręs ar reikia vaisiaus vandenų tyrimo ar, duok Dieve , nebereikia jokių tyrimų..

Mano tyrimai parode, kad 1:50 rizika del Dauno sindromo. Gyd. Serapinas parekomendavo atlikti del sventos ramybes vaisiaus vandenu tyrima. Labai greitai suorganizavo siuntima procedurai. Tikrai labai malonus gydytojas. O ir mano ginekologe pasake, kad man auginti vaikeli. Ir galbut veliau as pirstus grausiu kad laiku neatlikau tyrimu. Uztat dabar zinau, kad mano mergyte sveika. Nes is vaisiaus vandenu nustate, kad tai mergyte smile.gif ir pasake, kai nuvaziavau tyrimo atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 19, 15:58)
Mano tyrimai parode, kad 1:50 rizika del Dauno sindromo. Gyd. Serapinas parekomendavo atlikti del sventos ramybes vaisiaus vandenu tyrima. Labai greitai suorganizavo siuntima procedurai. Tikrai labai malonus gydytojas. O ir mano ginekologe pasake, kad man auginti vaikeli. Ir galbut veliau as pirstus grausiu kad laiku neatlikau tyrimu. Uztat dabar zinau, kad mano mergyte sveika. Nes is vaisiaus vandenu nustate, kad tai mergyte  smile.gif  ir pasake, kai nuvaziavau tyrimo atsakymo.

as ir norejau tu vandenu tyrimo, bet serapinas sake, jeigu tau teplioja, tai nedarysim jokiu vandenu tyrimo. nes per daug rizikinga. kagi, teko pasitenkinti pakartotiniu kraujo tyrimu. kuris buvo geresnis negu pirmas unsure.gif (nors ir ne toks kaip priklauso) ir kruminio ekoskopija. tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
sveikos na štai pagaliau šiandien sužinojau savo kraujo tyrimuko atsakymą kurio reikėjo laukti beveik dvi savaites vis tempė ir tempė gumą kai paskambindavau pas Butkevičienę doh.gif bet šiandien prisiskambinau ir pasakė kad viskas gerai ir jokios rizikos man nėra tom baisiom ligom tai dauno,edvardso ir dar ten kažkas tai vandenukų tyrimo nereiks darytis clap.gif o kai buvom prieš dvi savaites pas tą pačią Butkevičienę pasakė kad turėsim ketvirtą bernužėlį doh.gif už galvos imuos todėl kad jau trys bernai laksto o čia ir ketvirtą žada bigsmile.gif vis galvoju gal Butkevičienė būna kad suklysta kada gi g.gif nu bet svarbiausia kad sveikas o ko daugiau norėt thumbup.gif tik beliko laimingai susilaukt wub.gif visoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
o mergytes kaip paskmbini atsakymo suzinot tik pasako kad viskas gerai nereikia ta pacia diena ten vykt atskymo pasiimt? ar is vis jokio atsakymo neduoda tik pasako kad viskas gerai g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamituke @ 2007 11 18, 15:19)
sveikutes    mirksiukas.gif as noreciau paklausti tu mergaiciu kurios daresi kauno klinikuose genetinius tyrimus pas Sereikiene.
Ta prasme kurioj kliniku korpuse ji dirba? ar moteru koncultacijoje?
gal kurios buvot tai parasykit. is anksto aciu

as pas ja dariausi kraujo tyrima laukiu rezultatu,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 19 lapkričio 2007 - 20:04
QUOTE(kutvela @ 2007 11 19, 21:05)
o mergytes kaip paskmbini atsakymo suzinot tik pasako kad viskas gerai nereikia ta pacia diena ten vykt atskymo pasiimt? ar is vis jokio atsakymo neduoda tik pasako kad viskas gerai g.gif
Papildyta:

as pas ja dariausi kraujo tyrima laukiu rezultatu,

na man tai nereikėjo tiesiog davė gydyt..savo telefoną ir liepė skambint bet kai vis užtruko vos ne dvi savaites tyrimukai tai ji pasakė jei mes matom kad kažkas yra netvarkoj tai tuoj skambinam nes kiekviena nėštumo diena,savaitė gali būti vėloka tolimesniems tyrimams unsure.gif o važiuot ir pasiimt tyrimuko nereikia nebent kažką jie mato tada jau reikia kas be ko vykti ir daryti tolimesnius tyrimus doh.gif bet tikėkim kad mums visoms bus gerai na tiesiog turi būti gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Lina444, sveikinu tave ir visas kitas su gerais tyrimais, o kurios dar laukia atsakymo ar ti ruošiasi tyrimus darytis, linkiu tik gerų atsakymų 4u.gif

Lina444, jau iš tavo avataro matosi, kad galbūt labiau dukrytės norėjai dabar mirksiukas.gif Na, bet ką padarysi, taip jau jums buvo lemta, kad ketvirtas bernužėlis 4u.gif
Atsakyti
Tai jeigu atsakymai buna geri, tai gydytojai pastu rastiska atsakyma siuncia. Bent jau as gavau toki.
Atsakyti