Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Muera @ 2007 11 10, 20:41)
tai jeigu vilniuj lapkr.22,9:00 niekam nereik vietos, tikriausiai verta paskambinti jiems ir atsaukt... gal kam pravers ta tuscia vieta

Paskambinti jiems galima ir prieš porą dienų, niekur nedings ta vieta - bus perleista VIP'ui ir tiek ax.gif
O čia forume gali atsirasti nestuke.gif , kuriai gali jos prisireikti. Taip ir aš patekau pirmą kartą pas genetikę, dėkui mamytei, perleidusiai savo vietą 4u.gif
Atsakyti
Muera, man labai reikia, tik vat registraturoj (jei tai tu turi omeny Santariskes), sako, kad vietu nera.Tad jei gali-labai labai reikia.
Papildyta:
Muera, jei dar dar niekam neperleidai, kaip man su tavim susisiekti, gal AZ prasyk savo tel.nr.?
Atsakyti
gal galit parasyti kaip jus ta vieta perleidziat? ar tiesiog tas zmogus nueina ir pasako atejau vietoj tokios ir tokios, ar reikia jiems paskambint ir perregistruoti?
Atsakyti
tai jeigu vilniuj lapkr.22,9:00 niekam nereik vietos, tikriausiai verta paskambinti jiems ir atsaukt... gal kam pravers ta tuscia vieta

Jokiais būdais to nedaryk, tikrai perims kas nors 4u.gif Perleisti reikėtų taip: susižinai norinčios perimti vardą ir pavardę, paskambini į registratūrą ir pasakai, kad vietoj manęs tokios ir tokios 9.00 val. lapkr. 22 d. ateis tokia ir tokia - jie užsirašo ir vieta jau perleista mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2007 11 10, 22:41)

sveikute 4u.gif jai dar niekam neperleidai tai gal man galetum blush2.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 10, 19:50)
Na va, aš jau po visų tyrimų žinau tikslius rezultatus  rolleyes.gif  Jokios rizikos man nėra jokiam sindromui  thumbup.gif  Ir dar pasakė, kad bus mergytė  wub.gif

Tik nepaklausiau, kam reikalingas pakartotinas patikrinimas  g.gif  Negi dar gali kas nors pasikeisti? Gal kuri žinot?

zinai ir man rekomendavo 26-28 sav. echo pakartoti, tipo tuo metu matosi kiti dalykai-tokie kaip vilko gomurys ir kiskio lupa.
Atsakyti

man per anksti smile.gif bet as mielai eiciau, jei atsirastu vietele nuo gruodzio 7 iki gruodzio 19 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2007 11 11, 10:00)
zinai ir man rekomendavo 26-28 sav. echo pakartoti, tipo tuo metu matosi kiti dalykai-tokie kaip vilko gomurys ir kiskio lupa.

Jeigu tik tiek matosi, tai tikrai neverta - argi galima butu ka nors pakeisti, jei atrastu, kad vilko gomurys ar kiskio lupa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2007 11 11, 14:15)
man per anksti smile.gif bet as mielai eiciau, jei atsirastu vietele nuo gruodzio 7 iki gruodzio 19 smile.gif

Man irgi panašiu metu reikia smile.gif bet aš jau nusiteikiau eit į Šeimos namus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2007 11 11, 09:40)
gal galit parasyti kaip jus ta vieta perleidziat? ar tiesiog tas zmogus nueina ir pasako atejau vietoj tokios ir tokios, ar reikia jiems paskambint ir perregistruoti?

Kai aš pasiėmiau vienos mamytės vietą, tai dariau taip. Ji man į AŽ parašė savo vardą ir pavardę, taip pat tikslų laiką, kada atvykti. Tada aš paskambinau į registratūrą ir pasakiau, kad vietoj jos parašytų mane ir viskas mirksiukas.gif O tada, kai nuėjau, registratūroje jau buvo mano pavardė, tik kabinete pas genetikę dar vis buvo kita pavardė, tai aš tik pasakiau, kad tai mano pažystama ir perleido savo vietą man.

O skambinti, norint perleisti kam nors vietą į registratūrą tai tikrai nepatarčiau schmoll.gif , nes geriau jau gerą darbą padaryti čia forume, kur mes bendraujam, o ne kad tą vietą perleistų į VIP ax.gif

Ir dar. Na neikaip negaliu suprasti, kodėl tik tiek nedaug pacienčių priima per dieną doh.gif Po kokias 3, na 5 daugiausiai. O norinčių juk tiek daug...

Man taip pat reikėtų vietos gruodžio pačiame gale arba sausio pačioje pradžioje. Turiu savo vietą lapkričio 21 d., bet šiek tiek per anksti, nors genetikė sakė, kad galiu ir turimu laiku ateiti. Matyt dėl to, kad jai nereiktų sukti galvos, dėl naujos vietos skyrimo. Tai va, norėčiau apsikeisti, jeigu atsirastų tokia proga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 11 lapkričio 2007 - 21:30
sveika 4u.gif geltoniausia as kazkur skaiciau kad tau leliuko kaklo rauksle rado 2,3ml jai as zinoma neklystu. jai klystu tai atsiprasau.
jai tau ten rado tai gal gali pakomentuoti genetikes isvadas apie ta kaklo rauksle ar daug ar mazai, ar kokia rizika yra.
nes man klinikuose tyre tai rado 2,4 ziurejo kartu su vedeja tai sake kad normalu , beto mano amzius tik 23 metai. bet kazkodel nerimauju, nors treciadieni gausiu trigubo kraujo genetini atsakyma. tai labai pergyvenu, bet kaip tu manai del tos rauksles ar normali?
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 11 11, 21:45)
sveika  4u.gif  geltoniausia as kazkur skaiciau kad tau leliuko kaklo rauksle rado 2,3ml jai as zinoma neklystu. jai klystu tai atsiprasau.
jai tau ten rado tai gal gali pakomentuoti genetikes isvadas apie ta kaklo rauksle ar daug ar mazai, ar kokia rizika yra.
nes man klinikuose tyre tai rado 2,4 ziurejo kartu su vedeja tai sake kad normalu , beto mano amzius tik 23 metai. bet kazkodel nerimauju, nors treciadieni gausiu trigubo kraujo genetini atsakyma. tai labai pergyvenu, bet kaip tu manai del tos rauksles ar normali?

Sveika 4u.gif
Taip, tu tiksliai prisimeni mirksiukas.gif Pagal tokį matmenį mano tikimybė buvo 1:202, kai norma turėtų būti 1:250 pagal mano amžių. Bet genetikė sakė, kad tai yra labai nežymus nukrypimas. Nors pagal kraujo tyrimą jau tikimybė patapo 1:50...
Bet po amniocentezės galutinis atsakymas, kad nėra jokios rizikos, jokiam sindromui.

O tavo atveju, tai jeigu tau būtų 25 metai, o raukšlės storis 2.5 mm, tada tikimybė būtų 0.17%, t.y. maždaug 1,7:1000 (jeigu neklystu). Tai manau, kad labai labai geras parodymas. Nes, kai mano buvo toks mažas ir tai viskas galutinai gavosi gerai, tau tai tikrai nėra prasmės nerimauti.
Šiuos duomenis paėmiau iš:
http://www.nordica.o...mposite-451.htm
Atsakyti