QUOTE(Muera @ 2007 11 11, 09:40)
gal galit parasyti kaip jus ta vieta perleidziat? ar tiesiog tas zmogus nueina ir pasako atejau vietoj tokios ir tokios, ar reikia jiems paskambint ir perregistruoti?
Kai aš pasiėmiau vienos mamytės vietą, tai dariau taip. Ji man į AŽ parašė savo vardą ir pavardę, taip pat tikslų laiką, kada atvykti. Tada aš paskambinau į registratūrą ir pasakiau, kad vietoj jos parašytų mane ir viskas
O tada, kai nuėjau, registratūroje jau buvo mano pavardė, tik kabinete pas genetikę dar vis buvo kita pavardė, tai aš tik pasakiau, kad tai mano pažystama ir perleido savo vietą man.
O skambinti, norint perleisti kam nors vietą į registratūrą tai tikrai nepatarčiau
, nes geriau jau gerą darbą padaryti čia forume, kur mes bendraujam, o ne kad tą vietą perleistų į VIP
Ir dar. Na neikaip negaliu suprasti, kodėl tik tiek nedaug pacienčių priima per dieną
Po kokias 3, na 5 daugiausiai. O norinčių juk tiek daug...
Man taip pat reikėtų vietos
gruodžio pačiame gale arba sausio pačioje pradžioje. Turiu savo vietą
lapkričio 21 d., bet šiek tiek per anksti, nors genetikė sakė, kad galiu ir turimu laiku ateiti. Matyt dėl to, kad jai nereiktų sukti galvos, dėl naujos vietos skyrimo. Tai va,
norėčiau apsikeisti, jeigu atsirastų tokia proga