Parašiau ką tik tau į a.ž. Vieta laisva Manau, reikia tavo pavardės, perleidžiant vietą
Vietą jau perėmė Atsiliepė dar šiandien Mamyyyteee, kuriai 16 savaičių ir nebespės prieiti Jei kam atlieka nereikalinga vietelė, praneškit
Labutis visom na tkrai kokia nesamone tam genetikos centre santariskese,siandien paskambinau,tai man sako rasom tik vasario menesiui tai ka teks daryti mokamus tyrimus
QUOTE(ericuty @ 2007 11 06, 13:10)
Labutis visom na tkrai kokia nesamone tam genetikos centre santariskese,siandien paskambinau,tai man sako rasom tik vasario menesiui tai ka teks daryti mokamus tyrimus
as tai per savo gine ten papuoliau privaciai
Merginos, girdejau, kad kai kurios mamytes su gydytojom tariasi asmeniskai. Tik nezinau, kaip tai yra daroma. Juk registraturoje mobiliu gydytoju telefonu niekas nedalina. Tiesiog gal bandykit per savo ginekologe? As lapkricio menesiui uzsirasinejau rugsejo pirmosiomis dienomis. Beje, siame forume mamytes minejo Sveikatos namus Vilniuje Karoliniskese, esa ten nors ir mokama, bet pigiau ir eiliu tokiu dideliu nebuna. Jeigu neklystu, kaina buvo mineta apie 150 lt. (nzn ar i tai ieina ir kraujo tyrimai, ar tik echo su genetiko konsultacija).
Labas, mergaitės
noriu pasigirti savo pasimatymu- tai įvyko praėjusį trečiadienį. Buvom Kauno klinikose genetiko konsultacijai, tai padarė echo- Dieve koks nuostabus vaizdas - mano mažulis rankytėm, kojytėm mojavo, nykštuką čiulpė, tai vieną tai kitą šoniuką rodė. O paskui išgirdau garsą: tuk-tuk tuk-tuk tuk... gražiau už bet kokią simfoniją - tuk-tuk tuk-tuk tuk-tuk...
Gydytoja sakė, kad viskas labai tvarkoj, amžius atitinka ( tada buvo 11 sav. 5 d.), ūgis nuo viršugalvio iki uodegiuko 63.7 mm, sprando raukšlė 1.3 mm, nosikauliukas susiformavęs, taigi viskas dar paėmė kraujuko tyrimams, kurių atsakymų dar tebelaukiu..
Gavom nuotraukyčių į šeimyninį albumą ir išėjom apsipatenkinę ir laimingi, beje KMUK nebuvo jokių eilių
noriu pasigirti savo pasimatymu- tai įvyko praėjusį trečiadienį. Buvom Kauno klinikose genetiko konsultacijai, tai padarė echo- Dieve koks nuostabus vaizdas - mano mažulis rankytėm, kojytėm mojavo, nykštuką čiulpė, tai vieną tai kitą šoniuką rodė. O paskui išgirdau garsą: tuk-tuk tuk-tuk tuk... gražiau už bet kokią simfoniją - tuk-tuk tuk-tuk tuk-tuk...
Gydytoja sakė, kad viskas labai tvarkoj, amžius atitinka ( tada buvo 11 sav. 5 d.), ūgis nuo viršugalvio iki uodegiuko 63.7 mm, sprando raukšlė 1.3 mm, nosikauliukas susiformavęs, taigi viskas dar paėmė kraujuko tyrimams, kurių atsakymų dar tebelaukiu..
Gavom nuotraukyčių į šeimyninį albumą ir išėjom apsipatenkinę ir laimingi, beje KMUK nebuvo jokių eilių
as irgi susidomejau genetiniais tyrimais.. ar man dar ne per velu, esu kauniete, tai kiek zinau juos daro Kauno klinikose, dar Motina ir vaikas klinikoje. gal galetumet apsviesti labiau, duoti kokiu kontaktu
QUOTE(Gija2 @ 2007 11 07, 00:05)
as irgi susidomejau genetiniais tyrimais.. ar man dar ne per velu, esu kauniete, tai kiek zinau juos daro Kauno klinikose, dar Motina ir vaikas klinikoje. gal galetumet apsviesti labiau, duoti kokiu kontaktu
ne velu, as ejau 17 savaiciu, eme krauja ir dare echo, bet Vilniuje genetikos centre, ju tel 852-365116 registratura, i nemokama vargu ar spesi sulaukti eiles, bet gal yra mokamu vietu.
Sveikos merginos
noriu ir as pasidayti genetinius tyrimus, na bent jau pradziai ta echo, bet Skambinau i Vilniaus genetikos centra Santariskesi ten nera vietu....
Gal galite kas ideti kitu kontaktu jeigu daretes kur kitur, na kad ir Kaune, kaip ten pasiskambinti?
noriu ir as pasidayti genetinius tyrimus, na bent jau pradziai ta echo, bet Skambinau i Vilniaus genetikos centra Santariskesi ten nera vietu....
Gal galite kas ideti kitu kontaktu jeigu daretes kur kitur, na kad ir Kaune, kaip ten pasiskambinti?
QUOTE(Saiva @ 2007 11 07, 19:59)
Sveikos merginos
Dar daro Sveikatos namuose, va koord.:
UAB Vilniaus sveikatos namai
A.J.Povilaičio g.18, LT-04338 Vilnius
tel. (85) 2400 401, (8652) 9 35 53
internete: www.vsn.lt; info@vsn.lt
Arba gali prašyti mokamai į VIP Santariškėse.
QUOTE(Gija2 @ 2007 11 06, 23:05)
Nežinau , ar verta darytis tyrimus vien dėl susidomėjimo. Nebent jeigu yra rizikos faktorių. Mano vyriškis papuolė pagal statistiką į tą rizikos faktorių grupę, tai buvau gavusi siuntimą į Klinikas Kaune. Pirmą kartą žiūri echo ir ima kraują. Laikas - iki 14 savaičių. Kadangi mano ultragarso ir klaujo tyrimai buvo geri, tai toliau tirtis nereikia. Na, pagal procedūrą sakė ateiti pasitikrinti į klinikas 18-20 savaičių. KMUK Moterų konsultacijos registratūros tel. nr. 8-37 326927, 326827. Aš buvau pas gydytoją Simanavičiūtę. Jos kabineto tel.nr.8-37 326916. Užsiregistruoti reikia maždaug prieš mėnesį - bent aš taip dariau. Gal galima ir greičiau mokant - šito nežinau.