SOS,
gal kas zinote koks turi buti 11 sav hormonu tyrimu rezultatas
beta HCG ng/ml ir PAPP- A mlU/ml ? kokios ribos, kai dar nereikia tiketis nieko blogo?
QUOTE(jalka @ 2007 10 22, 10:09)
buvau pas gyd.D.Serapina klinikose,jaunas toks,turbut ne 30 nera.tikra beda su ultragarso talonais,seip ne taip ipirso mane ultragarsui 10.26.kazkaip kvaila,kodel negali patys genetikai tureti echoskopo,kaip kad vilniuj yra.man tai dr kas,as kauniete,o va kaip kitoms is kitu lietuvos miestu?po manes lauke moteris is siauliu rajono,tai kada jai tas ultragarsas?jau lapkriti turbut.....pridaviau kraujuka,bus matyt ka en jis rodys...kzkodel geru rezulatu nelabai tikiuosi...
As irgi ultragarso talona gavau 10.26. Tai gal kur tarpdury pasimatysim Del tyrimų rezultatų nepergyvenk. O tas Serapinas tai man greičiau kaip rokeris pasirodė nei genetikas Pagalvojau, kad koks draugelis gal į kabinetą užėjo
Bet gerai, kad neseniai baigęs mokslus, tai dar nebus pamiršęs teorijos kaip statistines tikimybes skaičiuot. Nes aš turiu įtarimą, kad ten yra taikomas koeficientas vyresnėms Kraujo tyrimai gal neblogi būna, bet padaugina iš to koeficiento ir tikimybė padidėja. Jei būsiu ryt geros nuotaikos tai paklausiu
Tai sėkmės jums, jalka ir mamaRasa, rytoj pas genetikus. Ir būtinai praneškit, kaip sekėsi
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 25, 23:01)
Tai sėkmės jums, jalka ir mamaRasa, rytoj pas genetikus. Ir būtinai praneškit, kaip sekėsi
Aš jau grįžau, laiminga kaip slyva
Nukopijavau, ką prašiau į "savo" forumą, kur renkasi gegužinukės:
Echoskopija parodė kokį gražų lėliuką nešioju viskas savo vietoj, pagal dydį tai pora dienų vyresnis nei ginekologas nustatė. O jau kad juda, kruta, net gydytoja paprašė seselės neklausinėt, nes niekaip pagaut nuotraukai negalėjo. Paskui iš karto ėjau pas genetiką, kraujo rezultatų sužinoti, dėl jų labiausia jaudinausi, bet viskas gerai: ir vieno ir kito atvejo tikimybė labai maža (1 iš 1 100, ir 1 iš 10 000).
O labiausiau tai prajuokino užrašas ant išvadų lapo , kažkas panašaus: "šie rezultatai yra tik statistinė tikimybė ir negali būti interpretuojami kaip faktiniai duomenys"
Jei dar liko besijaudinančių dėl genetikos tyrimo, linkiu stiprybės ir vidinės nuostatos, kad viskas bus gerai
Kas turit siuntimus ir skubiai reikalingi gen. tyrimai, galiu užleisti lapkričio 8 d. savo vietą Genetikos centre Santariškėse Pati pasinaudot negaliu, nes pirminius tyrimus jau pasidariau, nebegalėjau tiek laukti, o pakartotiniams bus dar per anksti
QUOTE(Kerė @ 2007 10 30, 12:14)
Kas turit siuntimus ir skubiai reikalingi gen. tyrimai, galiu užleisti lapkričio 8 d. savo vietą Genetikos centre Santariškėse Pati pasinaudot negaliu, nes pirminius tyrimus jau pasidariau, nebegalėjau tiek laukti, o pakartotiniams bus dar per anksti
Aš taip pat buvau iš anksčiau užsirašiusi lapkričio 21 d., tai pirminius jau taip pat pasidariau (man visna mamytė iš SM perleido savo vietą, dėkui jai ), o pakartotinius man sakė darytis 24-26 sav., tai būtų sausio pradžia. Bet kai aš pasakiau, kad esu užsirašiusi lapkričio 21 d., tai genetikė sakė, kad ir gerai, ateik tada.
Dabar turiu laukti atsakymo... Tikiuosi jis bus geresnis, nei iki šiol... Po kraujo tyrimo dabar man Dauno rizika 1:50...
Sveikos mamytes, senai bebuvau.. buvau klaipedoj pas genetike, visai nieko... rezultatai tik lapkricio 8 ta... bent man kilo vienas klausimas... Genetike man pasake kad DUPHASTON taip populiariai skiriamas tom kuriom gresia persileidimas ar teplioja yra nerekomenduojamas paciu genetiku...
Tai norejau pasidometi, ar jums su tokia nuomone pas genetikus vaziuojant neteko susidurt?
Tai norejau pasidometi, ar jums su tokia nuomone pas genetikus vaziuojant neteko susidurt?
QUOTE(Muera @ 2007 10 30, 18:58)
Sveikos mamytes, senai bebuvau.. buvau klaipedoj pas genetike, visai nieko... rezultatai tik lapkricio 8 ta... bent man kilo vienas klausimas... Genetike man pasake kad DUPHASTON taip populiariai skiriamas tom kuriom gresia persileidimas ar teplioja yra nerekomenduojamas paciu genetiku...
Įdomu būtų sužinoti o ką mano genetikai apie Duphastoną nes ir aš jį vartojau nes buvo pradėję tepliot tai reiks jaučiu pasakyti genetikams kad buvo vartojamas Duphastonas o kodėl genetikai jo nerekomenduoja gal jis gali pakenkti būsimam net baisu pasidarė o man jau kitą savaitėlę pas genetikus ir laukiu ir jauduliukas kažkoks kyla
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 30, 14:54)
Dabar turiu laukti atsakymo... Tikiuosi jis bus geresnis, nei iki šiol... Po kraujo tyrimo dabar man Dauno rizika 1:50...
Tai kad mačiau tavo nuotraukas, TAU tikrai jokios Dauno rizikos
...ir lėliukui viskas bus gerai Kaip supratau atsakymai apie vaisiaus vandenų tyrimą greit bus. Laikau kumštukus už tave ir lėliuką. Ai, laikas baigti mums tuos tyrimus ir mėgautis laukimu
QUOTE(mamaRasa @ 2007 10 30, 20:19)
Tai kad mačiau tavo nuotraukas, TAU tikrai jokios Dauno rizikos
...ir lėliukui viskas bus gerai Kaip supratau atsakymai apie vaisiaus vandenų tyrimą greit bus. Laikau kumštukus už tave ir lėliuką. Ai, laikas baigti mums tuos tyrimus ir mėgautis laukimu
Na ir prajuokinai, negaliu
Sakai, nepanašu pagal nuotraukas
Na va, ką tik skambinau genetikei, tai tik preliminariai galėjo pasakyti, kad nėra jokios rizikos O tikslesnis atsakymas bus geriausiu atveju pirmadienį po pietų, tai dar reikės pasiskambinti. Bet jau dabar labai nuramino mane, nors ir prieš tai labai jau ramiai aš jaučiausi Palyginus su kai kuriomis, kurios dėl visai padorių rezultatų "trydalioja"...
Dėkui, mamaRasa, už palaikymą Tikrai jau užteks, laikas pasimėgauti nėštumu
QUOTE(Kerė @ 2007 10 30, 13:14)
Kere, rasiau tau i AZ, bet ji pilna, todel nepriima. Jeigu VIPA atsisakys, tai parasyk man zinute i mobilu (8620 37634), nes iki pirmadienio busiu be kompo.