Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

SOS,

gal kas zinote koks turi buti 11 sav hormonu tyrimu rezultatas
beta HCG ng/ml ir PAPP- A mlU/ml ? kokios ribos, kai dar nereikia tiketis nieko blogo?
Atsakyti
http://www.nordica.o...mposite-451.htm

va cia pagal mamos metus procentais raso
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2007 10 22, 10:09)
buvau pas gyd.D.Serapina klinikose,jaunas toks,turbut ne 30 nera.tikra beda su ultragarso talonais,seip ne taip ipirso mane ultragarsui 10.26.kazkaip kvaila,kodel negali patys genetikai tureti echoskopo,kaip kad vilniuj yra.man tai dr kas,as kauniete,o va kaip kitoms is kitu lietuvos miestu?po manes lauke moteris is siauliu rajono,tai kada jai tas ultragarsas?jau lapkriti turbut.....pridaviau kraujuka,bus matyt ka en jis rodys...kzkodel geru rezulatu nelabai tikiuosi...

As irgi ultragarso talona gavau 10.26. Tai gal kur tarpdury pasimatysim smile.gif Del tyrimų rezultatų nepergyvenk. O tas Serapinas tai man greičiau kaip rokeris pasirodė nei genetikas lotuliukas.gif Pagalvojau, kad koks draugelis gal į kabinetą užėjo smile.gif
Bet gerai, kad neseniai baigęs mokslus, tai dar nebus pamiršęs teorijos kaip statistines tikimybes skaičiuot. Nes aš turiu įtarimą, kad ten yra taikomas koeficientas vyresnėms nestuke.gif Kraujo tyrimai gal neblogi būna, bet padaugina iš to koeficiento ir tikimybė padidėja. Jei būsiu ryt geros nuotaikos tai paklausiu smile.gif
Atsakyti
Tai sėkmės jums, jalka ir mamaRasa, rytoj pas genetikus. Ir būtinai praneškit, kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 25, 23:01)
Tai sėkmės jums, jalka ir mamaRasa, rytoj pas genetikus. Ir būtinai praneškit, kaip sekėsi  mirksiukas.gif

Aš jau grįžau, laiminga kaip slyva smile.gif
Nukopijavau, ką prašiau į "savo" forumą, kur renkasi gegužinukės:
Echoskopija parodė kokį gražų lėliuką nešioju bigsmile.gif viskas savo vietoj, pagal dydį tai pora dienų vyresnis nei ginekologas nustatė. O jau kad juda, kruta, net gydytoja paprašė seselės neklausinėt, nes niekaip pagaut nuotraukai negalėjo. Paskui iš karto ėjau pas genetiką, kraujo rezultatų sužinoti, dėl jų labiausia jaudinausi, bet viskas gerai: ir vieno ir kito atvejo tikimybė labai maža (1 iš 1 100, ir 1 iš 10 000).
O labiausiau tai prajuokino užrašas ant išvadų lapo , kažkas panašaus: "šie rezultatai yra tik statistinė tikimybė ir negali būti interpretuojami kaip faktiniai duomenys" blink.gif
Jei dar liko nestuke.gif besijaudinančių dėl genetikos tyrimo, linkiu stiprybės ir vidinės nuostatos, kad viskas bus gerai thumbup.gif

Atsakyti
Kas turit siuntimus ir skubiai reikalingi gen. tyrimai, galiu užleisti lapkričio 8 d. savo vietą Genetikos centre Santariškėse smile.gif Pati pasinaudot negaliu, nes pirminius tyrimus jau pasidariau, nebegalėjau tiek laukti, o pakartotiniams bus dar per anksti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 10 30, 12:14)
Kas turit siuntimus ir skubiai reikalingi gen. tyrimai, galiu užleisti lapkričio 8 d. savo vietą Genetikos centre Santariškėse  smile.gif Pati pasinaudot negaliu, nes pirminius tyrimus jau pasidariau, nebegalėjau tiek laukti, o pakartotiniams bus dar per anksti  unsure.gif

Aš taip pat buvau iš anksčiau užsirašiusi lapkričio 21 d., tai pirminius jau taip pat pasidariau (man visna mamytė iš SM perleido savo vietą, dėkui jai 4u.gif ), o pakartotinius man sakė darytis 24-26 sav., tai būtų sausio pradžia. Bet kai aš pasakiau, kad esu užsirašiusi lapkričio 21 d., tai genetikė sakė, kad ir gerai, ateik tada.
Dabar turiu laukti atsakymo... Tikiuosi jis bus geresnis, nei iki šiol... Po kraujo tyrimo dabar man Dauno rizika 1:50...
Atsakyti
Sveikos mamytes, senai bebuvau.. buvau klaipedoj pas genetike, visai nieko... rezultatai tik lapkricio 8 ta... bent man kilo vienas klausimas... Genetike man pasake kad DUPHASTON taip populiariai skiriamas tom kuriom gresia persileidimas ar teplioja yra nerekomenduojamas paciu genetiku...

Tai norejau pasidometi, ar jums su tokia nuomone pas genetikus vaziuojant neteko susidurt?
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2007 10 30, 18:58)
Sveikos mamytes, senai bebuvau.. buvau klaipedoj pas genetike, visai nieko...  rezultatai tik lapkricio 8 ta... bent man kilo vienas klausimas... Genetike man pasake kad DUPHASTON taip populiariai skiriamas tom kuriom gresia persileidimas ar teplioja yra nerekomenduojamas paciu genetiku...

Tai norejau pasidometi, ar jums su tokia nuomone pas genetikus vaziuojant neteko susidurt?

Įdomu būtų sužinoti o ką mano genetikai apie Duphastoną g.gif nes ir aš jį vartojau nes buvo pradėję tepliot tai reiks jaučiu pasakyti genetikams kad buvo vartojamas Duphastonas g.gif o kodėl genetikai jo nerekomenduoja gal jis gali pakenkti būsimam 2.gif net baisu pasidarė fear.gif o man jau kitą savaitėlę pas genetikus ir laukiu ir jauduliukas kažkoks kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 30, 14:54)
Dabar turiu laukti atsakymo... Tikiuosi jis bus geresnis, nei iki šiol... Po kraujo tyrimo dabar man Dauno rizika 1:50...

Tai kad mačiau tavo nuotraukas, TAU tikrai jokios Dauno rizikos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
...ir lėliukui viskas bus gerai thumbup.gif Kaip supratau atsakymai apie vaisiaus vandenų tyrimą greit bus. Laikau kumštukus už tave ir lėliuką. Ai, laikas baigti mums tuos tyrimus ir mėgautis laukimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRasa @ 2007 10 30, 20:19)
Tai kad mačiau tavo nuotraukas, TAU tikrai jokios Dauno rizikos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
...ir lėliukui viskas bus gerai  thumbup.gif  Kaip supratau atsakymai apie vaisiaus vandenų tyrimą greit bus. Laikau kumštukus už tave ir lėliuką. Ai, laikas baigti mums tuos tyrimus ir mėgautis laukimu  wub.gif

Na ir prajuokinai, negaliu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Sakai, nepanašu pagal nuotraukas biggrin.gif lotuliukas.gif

Na va, ką tik skambinau genetikei, tai tik preliminariai galėjo pasakyti, kad nėra jokios rizikos thumbup.gif O tikslesnis atsakymas bus geriausiu atveju pirmadienį po pietų, tai dar reikės pasiskambinti. Bet jau dabar labai nuramino mane, nors ir prieš tai labai jau ramiai aš jaučiausi ax.gif Palyginus su kai kuriomis, kurios dėl visai padorių rezultatų "trydalioja"... rolleyes.gif

Dėkui, mamaRasa, už palaikymą 4u.gif Tikrai jau užteks, laikas pasimėgauti nėštumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 10 30, 13:14)
Kas turit siuntimus ir skubiai reikalingi gen. tyrimai, galiu užleisti lapkričio 8 d. savo vietą Genetikos centre Santariškėse  smile.gif Pati pasinaudot negaliu, nes pirminius tyrimus jau pasidariau, nebegalėjau tiek laukti, o pakartotiniams bus dar per anksti  unsure.gif

Kere, rasiau tau i AZ, bet ji pilna, todel nepriima. Jeigu VIPA atsisakys, tai parasyk man zinute i mobilu (8620 37634), nes iki pirmadienio busiu be kompo.
Atsakyti