QUOTE(Kerė @ 2007 10 15, 13:36)
Ne už viską pusę sumos mokama Tik už echoskopą, o kraujo tyrimas pilna suma - kažkur 125 Lt lyg Už echoskopą + kraujo tyr. mokėjau beveik 200 Lt Vandenų tyrimas irgi įtariu gali kainuot pilnai Jei ne daugiau, nes jie patys tų tyrimų nedaro Šiaip tai manau, kad su pakartotiniu tyrimu (26-28 savaitę) man turbūt gausis brangiau arba tas pats negu kad genetikos centre būčiau pirmąkart ėjus į mokamą, o antrąkart būčiau spėjus į nemokamą Ir dar kažkaip man genetikos centras patikimesnė įstaiga - geresnė aparatūra, patys daro kraujo ir kt. tyrimus Dar noriu perpėt, kad užsiregistravus į Šeimos namus, savo laiku greičiausiai nepateksit - aš įėjau 2 valandom vėliau, nes tiek vėlavo gydytoja atvažiuoti iš Santariškių Sveikatos namų registratorė paaiškino, kad registruojantis pas juos pas genetikę reikia nusiteikt praleist ten bent pusdienį
Hmm, žodžiu ar taip ar anaip, neišsisuksiu nuo mokamų vandenų tyrimo, o to 1000 Lt ar daugiau kaip ir nelabai yra . Belieka melstis, kad tų tyrimų man neprireiktų.