rackiene kol kas dar tiksliai nezinau.. spalio 22 eisiu ultragarsui, tada ginekologe ir pasakys viska kas kur, tada galesiu pranest
QUOTE(Jurga.P @ 2007 10 08, 13:24)
sveikos,
jei kam reikia, galiu perleist nemokama vieta pas N. Krasovskaja ŽGC spalio 16 d.
arba keisciausi i lapkricio 5-18 dienas
jei kam reikia, galiu perleist nemokama vieta pas N. Krasovskaja ŽGC spalio 16 d.
arba keisciausi i lapkricio 5-18 dienas
Sveikute,
gal dar niekas nesirezervavo tavo vietos? Gal galetum man ja perleisti, nors teisa pasakius, as neturiu siuntimo, bet gal pavyks kaip nors susutarti. Mano gine liepe pasidaryti genetinius tyrimus, bet siuntimo nerase, nes as nepriklausau pagal amziu i rizikos grupe.
QUOTE(Muera @ 2007 10 12, 17:33)
rackiene kol kas dar tiksliai nezinau.. spalio 22 eisiu ultragarsui, tada ginekologe ir pasakys viska kas kur, tada galesiu pranest
Būtų įdomu Nes mano ginė išėjo atostogauti 3 sav. Bet nieko nė neužsiminė, kad tokie tyrimai yra
rackiene man irgi niekas nesake, kol pas gine neapsizliumbiau, jai paklausus kaip sekasi... kai papasakojau savo situacija, ji ir pasiule kad yra galimybe...
tik va del ultragarso dabar kazkaip.. nzn.... jos kompetencija gal ir nelabai abejoju, bet gal tie spalvoti ir 3D aparatai daugiau parodo, o nefridoj man atrodo tikrai ne is paciu naujausiu ten stovintis bespalvis
tik va del ultragarso dabar kazkaip.. nzn.... jos kompetencija gal ir nelabai abejoju, bet gal tie spalvoti ir 3D aparatai daugiau parodo, o nefridoj man atrodo tikrai ne is paciu naujausiu ten stovintis bespalvis
Susidūriau su tokia problemėle, kad siuntimą turiu, bet registruotis nemokamiems tyrimams jau gerokai per vėlu, o mokėti pasiruošusi esu tik už echoskopą ir kraujo tyrimus. Tad įdomu, o jei reikės iširti ir vaisiaus vandenis, tai ir už juos tada reikėtų mokėti, nes einu per VIP? Na kažkaip nesinori tikėti, kad jie nemokamai neištirtų, jei matytų blogus kraujo tyrimus, o aš negalėčiau sumokėti už vaisiaus vandenų tyrimą.
Gal kuri nors ėjote mokamai ir neteko mokėti už tolimesnius sudėtingesnius tyrimus? Ar kai jau eini mokamai, tai ir moki už viską?
Gal kuri nors ėjote mokamai ir neteko mokėti už tolimesnius sudėtingesnius tyrimus? Ar kai jau eini mokamai, tai ir moki už viską?
QUOTE(vipa @ 2007 10 15, 08:45)
Susidūriau su tokia problemėle, kad siuntimą turiu, bet registruotis nemokamiems tyrimams jau gerokai per vėlu, o mokėti pasiruošusi esu tik už echoskopą ir kraujo tyrimus. Tad įdomu, o jei reikės iširti ir vaisiaus vandenis, tai ir už juos tada reikėtų mokėti, nes einu per VIP? Na kažkaip nesinori tikėti, kad jie nemokamai neištirtų, jei matytų blogus kraujo tyrimus, o aš negalėčiau sumokėti už vaisiaus vandenų tyrimą.
Jeigu jau pasiruosus kazkiek moketi, bet ne uz viska, tai gal pabandyk ne per VIP kabineta eiti, o i vilniaus sveikatos namus nukeliauti. Ten puse sumos apmoka ligoniu kasos, todel gausis tikrai pigiau negu VIP. Uz kraujo tyrima, echoskopa ir gydytojo konsultacija ten su 50% kompensacija gaunasi apie 125 Lt. Kaip suprantu, vaisiaus vandenu tyrimas irgai kainuotu puse sumos, tik nezinau kokia jo reali kaina
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 12, 15:13)
Tai čia būtų geras pasiūlymas ir vilnietėm Nėr jau taip toli tas Kaunas, kai reikia, juk ir iš Klaipėdos į Vilnių kai kurios važinėja dėl tyrimų. Gal rimtai verta vilnietėm pabandyti Kaunan paskambinti
O kazi ar i Kauna mus vilnietes priimtu
Papildyta:
[/quote]
Šiaip tai ten manęs niekas neklausė iš kur aš esu , o tiesiog paskaičiavo mano savaites ir užregistravo .
[/quote]
Šiaip tai ten manęs niekas neklausė iš kur aš esu , o tiesiog paskaičiavo mano savaites ir užregistravo .
QUOTE(jurgitat @ 2007 10 15, 10:52)
Jeigu jau pasiruosus kazkiek moketi, bet ne uz viska, tai gal pabandyk ne per VIP kabineta eiti, o i vilniaus sveikatos namus nukeliauti. Ten puse sumos apmoka ligoniu kasos, todel gausis tikrai pigiau negu VIP. Uz kraujo tyrima, echoskopa ir gydytojo konsultacija ten su 50% kompensacija gaunasi apie 125 Lt. Kaip suprantu, vaisiaus vandenu tyrimas irgai kainuotu puse sumos, tik nezinau kokia jo reali kaina
Ačiū labai už patarimą , užsiregistravau sveikatos namuose. Taip bus protingiausia.
Žinai, Vipa, man buvo tokia pati situacija. Aš nuėjau pet VIP kabinetą išsitirti echoskopu ir kraujo tyrimus padaryti. Ir kadangi jie buvo blogesni, nesgu kad priklausytų pagal amžiaus grupę, tai gydytoja liepė atsinešti siuntimą ir vaisiaus vandenų tyrimus gavau nemokamai. Viskas vyko genetikos centre Santariškėse.
QUOTE(jurgitat @ 2007 10 15, 10:52)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(vipa @ 2007 10 15, 12:02)
Ačiū labai už patarimą , užsiregistravau sveikatos namuose. Taip bus protingiausia.
Ne už viską pusę sumos mokama Tik už echoskopą, o kraujo tyrimas pilna suma - kažkur 125 Lt lyg Už echoskopą + kraujo tyr. mokėjau beveik 200 Lt Vandenų tyrimas irgi įtariu gali kainuot pilnai Jei ne daugiau, nes jie patys tų tyrimų nedaro Šiaip tai manau, kad su pakartotiniu tyrimu (26-28 savaitę) man turbūt gausis brangiau arba tas pats negu kad genetikos centre būčiau pirmąkart ėjus į mokamą, o antrąkart būčiau spėjus į nemokamą Ir dar kažkaip man genetikos centras patikimesnė įstaiga - geresnė aparatūra, patys daro kraujo ir kt. tyrimus Dar noriu perpėt, kad užsiregistravus į Šeimos namus, savo laiku greičiausiai nepateksit - aš įėjau 2 valandom vėliau, nes tiek vėlavo gydytoja atvažiuoti iš Santariškių Sveikatos namų registratorė paaiškino, kad registruojantis pas juos pas genetikę reikia nusiteikt praleist ten bent pusdienį
QUOTE(tecer @ 2007 10 12, 13:50)
labas ,
katik paskambinau į Kauno klinikas ir manęs tik paklausė kelinta man dabar savaitė, pasakė, kad būtinai reikia tikrintis neanksčiau nei nuo 11 sav. ir užregistravo 10-31 pas Simanavičiūtę. Net žagtelėjau, kad taip greit
Gal kuri esat pas ją buvusi? Kaip ji?
katik paskambinau į Kauno klinikas ir manęs tik paklausė kelinta man dabar savaitė, pasakė, kad būtinai reikia tikrintis neanksčiau nei nuo 11 sav. ir užregistravo 10-31 pas Simanavičiūtę. Net žagtelėjau, kad taip greit
Gal kuri esat pas ją buvusi? Kaip ji?
as pas ja buvau, labai maloni ir nuosirdi gydytoja echoskopu ziurejo krauja dare,ir labai issamiai viska paaiskino,ir netgi lytii pasake sekmes Tau!
QUOTE(Meggi @ 2007 10 15, 13:03)
as pas ja buvau, labai maloni ir nuosirdi gydytoja echoskopu ziurejo krauja dare,ir labai issamiai viska paaiskino,ir netgi lytii pasake sekmes Tau!
O gal telefona Kaune butu galima? Bandysiu gal pasiklaust del musu vilnieciu. O nuvaziuot juk cia vienas juokas iki Kauno butu