QUOTE(Delfiniuks @ 2007 10 09, 19:05)
o dar siandien kaip tycia aiskiu aiskiausiai pagaliau pajauciau savo berniuko judesius.. pagaliau supratau, kad ten tikrai jis,o ne zarnynas..
tokie svelnus svelnus krepstelejimai...
O siaubeli...
Net nežinau, kaip tave paguosti... Tik būk stipri ir galvok, kad viskas bus gerai
Sėkmės tau išlaukti šį periodą ir tegu tyrimai parodo gerus rezultatus.
Papildyta:
QUOTE(Muera @ 2007 10 09, 18:46)
o dabar isvis kilo klausimas, kokio velnio taip velai tuos tyrimus daro tada, jeigu pagal istatyma negalima pasalinti nesveiko vaisiaus?
Kaip tai negalima - iš kur tokia info?
Galima ir yra nutraukiamas nėštumas. O tyrimus taip vėlai daro gal dėl to, kad tada tikliausiai galima pamatyti rezultatą.
Papildyta:
QUOTE(jurgitat @ 2007 10 09, 16:07)
O kazi taip paprastai galima perleisti? as siandien kaip tik bandziau registruotis, tai pasiule tik sausio 2 dienai, tada man jau per velu, bet 16 gal dar anksti, kaip manot?
Galima taip apsikeisti. Aš pvz. perėmiau iš vienos forumietės jai nebereikalingą vietą ir eisiu 11 d. pas genetikus. O aš pati esu užsirašiusi lapkričio 21 d., jei neklystu, tai man tada nebus dar per vėlu, bent taip pasakė, kai klausiau, bet aš noriu anksčiau viską sužinoti, kad jeigu kas........ Na, nenoriu net galvoti apie kokį nors blogumą mano kūdikėliui, tfu tfu tfu...
Tai va. Jeigu man tos vietos nereikės, aš taip pat ją kuriai nors perleisiu
P.S. Tu gi iš gegužinukų
, labai retai užsuki pas mus.