Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Muera @ 2007 10 07, 17:36)
Vaje vaje... kaip sulaukt tos lapkricio 22...? verysad.gif taip ir isproteti galima.. o jeigu kas blogai tai 17ta savaite abortas... puse laiko beveik isnesiojus...  verysad.gif
taip ir  wacko.gif isprotet galima..

kodel galvoji, kad blogai gali buti? nuo tokio galvojimo kaip cia skamba, nuo tokio nervinimosi tikrai geeriau nebus. Dabar laikas galvoti apie maziuka, o ne apie savo nepagristas baimes 4u.gif
Atsakyti
Kodel abortas? neprisigalvokit ir nesigasdinkite mergaites, viskas bus gerai, reikia tuom tiketi 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
jei kam reikia, galiu perleist nemokama vieta pas N. Krasovskaja ŽGC spalio 16 d.
arba keisciausi i lapkricio 5-18 dienas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 10 08, 10:38)
Kodel abortas? neprisigalvokit ir nesigasdinkite mergaites, viskas bus gerai, reikia tuom tiketi  4u.gif

Vat taip ir aš pasakyčiau thumbup.gif Juk statistika tokia, kad didžioji dalis nesėkmių nėra žinoma, o tikimybė, kad jos atsiranda grynai nuo būsimos mamytės neteisingo požiūrio ir pastovaus mąstymo apie blogą yra labai didelė.

Taip kad, tikrai neverta blogų minčių kišti į savo galvelę ir savo būsimam kūdikėliui 2.gif Tuo labiau, kas lemta, tas ir įvyks, nuo to dar niekas nepabėgo...
Atsakyti
na kudikelis minciu neskaito, jis jaucia tik itampa mamos, kai susinervinusios, susiaureja kraujagysles ir issikiria tam tikri hormonai.. negerai zinoma.. bet kitaip negaliu... nu kad prigasdino mane tiek bendrosios praktikos gydytoja tiek ginekologe.. sake butinai genetinius tyrimus daryt reik.. geriau antibiotikus nuo sinusito - klaritromicina. Su zmonem tyrimu neatlikta, priskiriami C grupei, gyvunu embrionams nustatytos sios galimos pasekmes: vidaus organu nesivystymas, vaisiaus mirtis, sirdies ir kraujagysliu sistemos sutrikimai, skiles gomurys...

galit mane smerkti, bet jei suzinociau kad auga manyje nesveikas vaikas, daryciaus aborta... dirbu su vaikais invalidais ir tikrai nenoreciau savo vaikui tokio gyvenimo
dar siandien bendradarbe pasakojo, jos sunus su kazkokia chromosomine liga (nepamenu pavadinimo) ir jis ne karta yra pasakes, kam tu mane pagimdei.. nenoriu sulaukti is savo vaiko tokiu klausimu

nors zinoma tikiuosi geriausio, bet blogos mintys niekaip neapleidzia sad.gif nieko su savim negaliu padaryti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2007 10 08, 19:09)
na kudikelis minciu neskaito, jis jaucia tik itampa mamos, kai susinervinusios, susiaureja kraujagysles ir issikiria tam tikri hormonai.. negerai zinoma.. bet kitaip negaliu... nu kad prigasdino mane tiek bendrosios praktikos gydytoja tiek ginekologe.. sake butinai genetinius tyrimus daryt reik.. geriau antibiotikus nuo sinusito - klaritromicina. Su zmonem tyrimu neatlikta, priskiriami C grupei, gyvunu embrionams nustatytos sios galimos pasekmes: vidaus organu nesivystymas, vaisiaus mirtis, sirdies ir kraujagysliu sistemos sutrikimai, skiles gomurys...

galit mane smerkti, bet jei suzinociau kad auga manyje nesveikas vaikas, daryciaus aborta... dirbu su vaikais invalidais ir tikrai nenoreciau savo vaikui tokio gyvenimo
dar siandien bendradarbe pasakojo, jos sunus su kazkokia chromosomine liga (nepamenu pavadinimo) ir jis ne karta yra pasakes, kam tu mane pagimdei.. nenoriu sulaukti is savo vaiko tokiu klausimu

nors zinoma tikiuosi geriausio, bet blogos mintys niekaip neapleidzia sad.gif nieko su savim negaliu padaryti  cray.gif

Aš tą ir turėjau omenyje, kažkaip gal tarp eilučių parašiau, bet mintis, manrods, mano yra aiški 4u.gif
Aš taip pat daryčiau, bet tik tada, kai tyrimų tikimybė būtų labai neigiama, o ne pvz. 1:100. Tokiu atveju aš tikėčiau, kad aš būsiu ne ta viena iš šimto, o esu iš tų 99, kurioms niekas negresia thumbup.gif
Linkiu ir tau taip pat galvoti. Pati juk parašei apie įtampą ir žalą kūdikėliui...
Na, žiūrėsim į mano rezultatus po apsilankymo pas genetikus 11 d. Kaip ir visada, tikiuosi, jog viskas bus gerai, kitaip ir būti negali thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal zinote ar skiriasi kuo nors vaisiaus tyrimai daromi Sveikatos namuose ir Medicinos diagnostikos centre (Grybo gatveje)? g.gif

Sveikatos namu tinklapyje nera konkrecios info, o MDC daro "Imunofermentiniai tyrimai:
Nėščiųjų ištyrimas (II trimestre) dėl Dauno sindromo, trisomijos 18 ir nervinio vamzdelio defekto." Ir kaina nurodyta 74 Lt g.gif

Noreciau pasidaryti tyrimus privaciai, be siuntimo, gal patartumete kur geriau kreiptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čičila: 09 spalio 2007 - 09:01
Zodziu, prisiskambinau i biomedicinos tyrimu centra. Sake atvaziuoti antradieniais arba treciadieniais iki pietu kraujo tyrimui (12ta savaite), taip pat atsivezti pries pat tyrima daryta echoskopijos nuotrauka is savo gydytojos g.gif Jie patys nedaro, idomiai taip unsure.gif Kaina 149 Lt.
Atsakyti
Šiandien po pietų važiuoju į klinikas pakartotinio kraujo tyrimo atsakymų- bus matyti, ar skiria vaisiaus vandenų tyrimą. Visą naktį kažkokias nesamones sapnavau... O po klinikų pasiėmiau "laisvą pusdienį"darbe ir važiuosiu į mankštą mažylyje ir dar masažą smile.gif - dvasios pusiausvyrai atstatyti smile.gif.
Atsakyti
Muera, nesuprantu kodel Tu naudoji tos grupes antibioptikus, ar gydytojai sake, kad butina? juk yra penicilinas, kurios nescioms isvis nekenksmingas ir labai veiksmingas, as pati vartojau ospamox nestumo metu nuo sinusito.

del aborto jei vaikelis nesveikas, jop niekas tau ir nedarys po savaiciu... tai nelegalu net jei vaikelis turi kazkokiu sklaidos trukumu.. tiesiog jei pazeidimai isvis nesuderinami su gyvybe, pvz, nustatytas edvardso sindromas sukeliamas prieslaikinis gimdymas.. na nesvarbu, gal isvis negalvojam cia apie tai ir nesigasdinam, kam to reikia, ar ne mirksiukas.gif ir taip tu nervu per akis...

Čičila, konsultacija grybe ir sveikatos namuose skiriasi tuom, kad Sveikatos namuose tave konsultuos genetike ir atliks echoskopija bei PRISCA. Grybe tau padarys tik prisca, ji beje kaip jau supratai ten pigesne, bet nera juk konsultacijos. o biomedicinos tyrimu centre genetiku irgi nera, jie tik tyrimus daro. tai nes taas pats ir siaip jokiam gydytojui neuzterktu pamatyti vien echoskopijos foto, kad ivertinti kad viskas gerai, gydytojas juk pats turi detaliai apziureti vaikeli.
Sekmes Tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O Klaipėdoje kas darėsi tokius tyrimus? Nes čia pastebėjau, kad vien vilnius darosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 10 09, 11:14)
Sveikos  4u.gif
O Klaipėdoje kas darėsi tokius tyrimus? Nes čia pastebėjau, kad vien vilnius darosi...  ax.gif

ir Kaunas
Atsakyti