QUOTE(Muera @ 2007 10 08, 19:09)
na
kudikelis minciu neskaito, jis jaucia tik itampa mamos, kai susinervinusios, susiaureja kraujagysles ir issikiria tam tikri hormonai.. negerai zinoma.. bet kitaip negaliu... nu kad prigasdino mane tiek bendrosios praktikos gydytoja tiek ginekologe.. sake butinai genetinius tyrimus daryt reik.. geriau antibiotikus nuo sinusito - klaritromicina. Su zmonem tyrimu neatlikta, priskiriami C grupei, gyvunu embrionams nustatytos sios galimos pasekmes: vidaus organu nesivystymas, vaisiaus mirtis, sirdies ir kraujagysliu sistemos sutrikimai, skiles gomurys...
galit mane smerkti, bet jei suzinociau kad auga manyje nesveikas vaikas, daryciaus aborta... dirbu su vaikais invalidais ir tikrai nenoreciau savo vaikui tokio gyvenimo
dar siandien bendradarbe pasakojo, jos sunus su kazkokia chromosomine liga (nepamenu pavadinimo) ir jis ne karta yra pasakes, kam tu mane pagimdei.. nenoriu sulaukti is savo vaiko tokiu klausimu
nors zinoma tikiuosi geriausio, bet blogos mintys niekaip neapleidzia
nieko su savim negaliu padaryti
Aš tą ir turėjau omenyje, kažkaip gal tarp eilučių parašiau, bet mintis, manrods, mano yra aiški
Aš taip pat daryčiau, bet tik tada, kai tyrimų tikimybė būtų labai neigiama, o ne pvz. 1:100. Tokiu atveju aš tikėčiau, kad aš būsiu ne ta viena iš šimto, o esu iš tų 99, kurioms niekas negresia
Linkiu ir tau taip pat galvoti. Pati juk parašei apie įtampą ir žalą kūdikėliui...
Na, žiūrėsim į mano rezultatus po apsilankymo pas genetikus 11 d. Kaip ir visada, tikiuosi, jog viskas bus gerai, kitaip ir būti negali