Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Lina444 @ 2007 09 25, 19:41)
Ir aš pati noriu ir ginė siunčia juolab  kad dabar apsirgau ir vartoju kai kuriuos vaistus,o be to turėjus vieną persileidimą ir dabar su ketvirtu buvau pradėjus kraujuot bet kaip ir viskas dabar susitvarkė tai eisiu pirmą kartą į GC labai laukiu ir bijau  unsure.gif

Nebijok console.gif console.gif console.gif tikiuosi jums viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2007 09 25, 19:49)
Nebijok console.gif  console.gif  console.gif tikiuosi jums viskas bus gerai 4u.gif

Ačiū 4u.gif ir aš tikiuosi rolleyes.gif na kai apsilankysiu būtinai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar buvau klinikose echoskopijai ir kraujo tyrimams. Tai atvaziavau i echoskopija pusvalandi pries paskirta laika, tai gydytoja is kabineto kazkur isejusi, sesele liepe palaukti- tai pralaukiau 2 valandas g.gif . O kiek uz manes susirinko moteru, tai tyliu..... Na, bet svarbiausia, viskas gerai, tai nueinu su atsakymu pas genetikus ir vel 1,5 val. laukiu, kad israsytu lapeli kraujo tyrimams- kazkokia nesamone. Po savaites pasiskambinti atsakymo....... na, bet duok Dieve, viskas gerai butu- bent jau is ultragarsinio tyrimo viskas normoje.
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 09 25, 19:15)
Kaip smagu išgirsti geras naujienas  mirksiukas.gif  linkiu kad viskas būtų gerai  4u.gif  na o aš eisiu į Gen.centr.lapkričio mėnesį bus man 18 savaičių oi kaip laukiu  rolleyes.gif

Sveikinu visas su gerais tyrimu rezultatais biggrin.gif labai smagu girdeti, kad viskas gerai musu leliukams.
Tik nesuprantu, kodel tokia betvarke baisi. As pati vakar turejau skambinti Butkevicienei del kraujo tyrimu, tai irgi pasake perskambinti siandien pries pietus, nes dar nespejo ivertinti. siandien paskambinau - rezultatai liuks, rizika 1:2000, jokiu sindromu nera thumbup.gif
Tikriausiai ta krauja tyrima gali komentuoti tik genetike, nes ji pati ji ivertina ir paraso isvadas, del to klinikoje nieko pasakyti negali, o pati Butkeviciene aiskiai nespeja. Girdejau, kad Lietuvoje tik 3 genetikes ir yra.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 09 26, 08:38)
vakar buvau klinikose  echoskopijai ir kraujo tyrimams. Tai atvaziavau i echoskopija pusvalandi pries paskirta laika, tai gydytoja is kabineto kazkur isejusi, sesele liepe palaukti- tai pralaukiau 2 valandas  g.gif . O kiek uz manes susirinko moteru, tai tyliu..... Na, bet svarbiausia, viskas gerai, tai nueinu su atsakymu pas genetikus ir vel 1,5 val. laukiu, kad israsytu lapeli kraujo tyrimams- kazkokia nesamone. Po savaites pasiskambinti atsakymo....... na, bet duok Dieve, viskas gerai butu- bent jau is ultragarsinio tyrimo viskas normoje.

Aš irgi esu užsiregistravusi į klinikas 10.31 dienai, 17 val. Tai jeigu tiek teks laukti, tai kažin ar prieisiu tą dieną g.gif

Kiek čia skaičiqu, tai pas visas geri tyrimai pasitaikė. O sakykit, jei būna kas nors blogai, tai siūlo darytis abortą, ar kaip? unsure.gif Labai bijau tų tyrimų...
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2007 09 25, 17:51)
pagaliau pasiskambinau poniai gydytojai...ji pranese kad tyrimai geri, padidejusios rizikos nera jokiam sindromui...kazka minejo daugiau nei 1:3000...kai pasake kad nera ko pergyvent, tai per daug ir nesigilinau...dabar jau rami...ryt eisiu ginei naujienu pranest...

Kaip gerai thumbup.gif Na va, jau gali būti rami rami 4u.gif
Atsakyti
mergytes, pupytes, turiu klausimeli. pries menesi uzsiregistravau kaune klinikose pas genetike, siandien gavau is gines siuntima, ten parasyta konsultacijai, spalio antra jau vaziuoju. kiek su savim turet pinigeliu? gines klausiau, ji nezino? g.gif g.gif ir ar echo daro ta pacia diena, ar vel reik vaziuot kita diena (esu siauliete)?
Atsakyti
QUOTE(Delfiniuks @ 2007 09 26, 18:57)
mergytes, pupytes, turiu klausimeli. pries menesi uzsiregistravau kaune klinikose pas genetike, siandien gavau is gines siuntima, ten parasyta konsultacijai, spalio antra jau vaziuoju. kiek su savim turet pinigeliu? gines klausiau, ji nezino? g.gif  g.gif ir ar echo daro ta pacia diena, ar vel reik vaziuot kita diena (esu siauliete)?

Su siuntimu nemokamai,bet jei nori atsidėkot tai kaip tau išeina.Kiek žinau įvairiai būna,vienom tuo pačiu kartu visus tyrimus padaro,o kitom tenka dar kartą važiuoti.Pati prašyk kad iškart viską sutvarkytų 4u.gif
Atsakyti
Echo tai prie geriausiu noru ne visada ta pacia diena skiria, nes genetikai dirba konsultaciniai poliklinikoj, o echo akuserijos ir ginekologijos korpuse, ir ne genetike daro, o echoskopiju kabinete.genetikai turi taloneliu limita echoskopijom, bet ka gali zinoti...
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 09 27, 13:22)
Echo tai prie geriausiu noru ne visada ta pacia diena skiria, nes genetikai dirba konsultaciniai poliklinikoj, o echo akuserijos ir ginekologijos korpuse, ir ne genetike daro, o echoskopiju kabinete.genetikai turi taloneliu limita echoskopijom, bet ka gali zinoti...

Santariskese, tai viskas vienoje vietoje ir iskarto padaro echo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2007 09 26, 12:39)
Aš irgi esu užsiregistravusi į klinikas 10.31 dienai, 17 val. Tai jeigu tiek teks laukti, tai kažin ar prieisiu tą dieną g.gif

Kiek čia skaičiqu, tai pas visas geri tyrimai pasitaikė. O sakykit, jei būna kas nors blogai, tai siūlo darytis abortą, ar kaip?  unsure.gif  Labai bijau tų tyrimų...

Nesibaimink, tikrai retai pas ką būna blogi tyrimai. Prieš tyrimus su genetike pasikalbėjome kas būtų jei būtų, o ir tolimesni sprendimai priklauso tik nuo tavęs pačios. wub.gif
Atsakyti
Gydytojai sake, kad neverta mums nerimaut nestuke.gif biggrin.gif viskas gerai smile.gif sekmes mergaites 4u.gif
Atsakyti