Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(lauku_gele @ 2007 09 24, 15:20)
zinau kad laukimas labai jau neramus...as jau buvau pas genetikus ir pasake, kad echo rodo jog viskas gerai, bet paeme kraujo, tai siandien vakare bus atsakymai...ju laukiu su didziuliu nerimu unsure.gif

Mes laukiam kartu su tavim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 24, 16:55)
Mes laukiam kartu su tavim  4u.gif

Nagi supykau...paskambinau siandien apie pietus - pasake skambinkit vakare apie 5-6...paskambinau dabar - sako skambinkit ryt ryte apie 10 unsure.gif nera tvarkos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2007 09 24, 17:51)
Nagi supykau...paskambinau siandien apie pietus - pasake skambinkit vakare apie 5-6...paskambinau dabar - sako skambinkit ryt ryte apie 10 unsure.gif  nera tvarkos doh.gif

Nu joooo.... blink.gif
Bet mes vistiek kartu su tavim lauksim 4u.gif Tu tik nesinervyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 24, 18:15)
Nu joooo....  blink.gif
Bet mes vistiek kartu su tavim lauksim  4u.gif  Tu tik nesinervyk  rolleyes.gif

Aciu 4u.gif kartu laukti smagiau nestuke.gif nesinervinu - as visiskai rami...as rami...as tikrai rami g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2007 09 24, 17:51)
Nagi supykau...paskambinau siandien apie pietus - pasake skambinkit vakare apie 5-6...paskambinau dabar - sako skambinkit ryt ryte apie 10 unsure.gif  nera tvarkos doh.gif

sveikute. cia tau 4u.gif ir tavo leliukui 4u.gif
laukiam rezultatu wub.gif
Atsakyti
durniausia kad prisca tyrima padaro per 1 diena, vakar paskambinau i sveikatos namus, man pasake laukt ketv kada konsultuos butkeviciene vel ir tada klaust, nes ji nezino geras jis ar ne unsure.gif tai supykau, kadangi ir taip be proto jaudinuos nuvaziavau ir atsiemiau ta tyrima.
bet pasirodo nelabai geras jis, aukstas hcg ir rizika daunui padidejus verysad.gif skambinu siryt butkevicienei, o ji laiko neturi, gal ketvirtadieni, o gal ir ne... zodziu nezinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti
Kazkokia nesamone,tai jei jau tyrimas rodo kazka negero,tai turetu be eiles priimti ir viska paaiskinti,o tai gali prisigalvoti dabar visko... Betvarke kazkokia...
Pati ketvirtadieni uzsirasiau i Sveikatos namus,tai ziuresiu kaip man bus.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 09 25, 09:51)
durniausia kad prisca tyrima padaro per 1 diena, vakar paskambinau i sveikatos namus, man pasake laukt ketv kada konsultuos butkeviciene vel ir tada klaust, nes ji nezino geras jis ar ne unsure.gif tai supykau, kadangi ir taip be proto jaudinuos nuvaziavau ir atsiemiau ta tyrima.
bet pasirodo nelabai geras jis, aukstas hcg ir rizika daunui padidejus verysad.gif skambinu siryt butkevicienei, o ji laiko neturi, gal ketvirtadieni, o gal ir ne... zodziu nezinau ka daryt verysad.gif

console.gif rizika tera rizika. nereiskia, kad tau taip bus. svarbiausia nesijaudink taip, nes jums reikia ramybes. as zinau, kad lengva pasakyt, o padaryt sunkiau. bet del vaikucio turi susiimti. 4u.gif
Atsakyti
Na žiūriu visos pergyvenat. Ir aš pasisakysiu: tiesiog kuriozinė situacija:
Na ką gi ginekologė sužinojo, kad pas mano vyrą kiškio lūpa, negana to jis dirbo kenksmingomis salygomis (aš taip pat pusę metų) Nors pagal Lietuvos įstatymus kenksmingos sąlygos neegzistuoja lotuliukas.gif Taigi mano vaikelis atsidūrė padidintos rizikos grupėje. Ji užrašė ligą: siuntimą, ir liepė paskambinti.Vos tik galėjau- paskambinau. Problema buvo tame, kad tai įvyko 20savaitę. MAn buvo atsakyta kad per vėlu blink.gif , dabar nebent stoti į eilę: sakau: užrašykite. Man atsakė: na sausio pabaiga apkrauta, bet vat vasario pradžia.... lotuliukas.gif o man vasario pabaigoje gimdyti. Pagalvojau, pagalvojau. Ai sakau nereikia. Koks tikslas? Kad pamatyti jog jau nieko negali pakeisti? Pasitariau su ginekologe ir ilgiau pagėriau folio rūgštį ir ką gi: gimė sveika mažylė blush2.gif
Atsakyti
nervas ima ne del tyrimo man,nes man tai vis vien nieko nekeicia, sikart as tenoriu turet gyva vaika, man tai svarbiausia. vieno netekus nebaisu jokios ligos. bet kad betvarke su ta genetikais tai tikrai.ir del to atseit ddielio kiekio hgc isvis man neaisku, nes internete ziurejau, kad pagal mano laika nestumo jis normalus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 09 25, 09:51)

console.gif Tu tik nesinervink, palauk ketvirtadienio, o tuo labiau, jog rašei, kad tas HCG pagal tavo laiką normalus. Lauksim žinių iš tavęs 4u.gif
QUOTE(Noiraa @ 2007 09 25, 10:21)
Kazkokia nesamone,tai jei jau tyrimas rodo kazka negero,tai turetu be eiles priimti ir viska paaiskinti,o tai gali prisigalvoti dabar visko... Betvarke kazkokia...
Pati ketvirtadieni uzsirasiau i Sveikatos namus,tai ziuresiu kaip man bus.

Sėkmės tau ketvirtadienį ir būtinai pranešk mums geras naujienas 4u.gif

Klepesovos pavyzdys tik parodo, jog dažnai tikrai bevertis yra pergyvenimas, nes viskas baigiasi gerai thumbup.gif
Na, aišku, lengva man dabar kalbėti, kai dar man neišaušo tų tyrimų diena doh.gif Nežinau, kaip pati aš tada jausiuos... Bet jus ramindama ir pati save raminu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 09 25, 10:33)
nervas ima ne del tyrimo man,nes man tai vis vien nieko nekeicia, sikart as tenoriu turet gyva vaika, man tai svarbiausia. vieno netekus nebaisu jokios ligos. bet kad betvarke su ta genetikais tai tikrai.ir del to atseit ddielio kiekio hgc isvis man neaisku, nes internete ziurejau, kad pagal mano laika nestumo jis normalus unsure.gif

uzjauciu.. console.gif
o kokia tikimybe gavosi? kiek nestumo sav. ir koks HCG? nes man irgi perdideli ta HCG parode... jei nenori cia, gali per az man parsyti mirksiukas.gif
Atsakyti