Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(ravesa @ 2007 09 18, 16:04)
Siaubas kažkoks. jau registraturoj, kai pasakiau, kad pas genetikus konsultacijai, tai sako:"Aaaaaa tai jūs susitarus". Sakau, kad ne, registravausi iš anksto, tai tik numykė. Nueinu su talonėliu paskirtai valandai, tai prieš mane 7 moterys..... Priėjau po 2 valandų.... Ir tai tik bendra konsultacija, ką gali nustatyti genetiniai tyrimai, kaip jie atliekami. Ir Užregistravo ultragarsui sakydami - "Jums labai pasisekė, tik savaitę reikės laukti, o tenka ir iki mėnesio". Su ultragarso atsakymu reikės eiti darytis kraujo tyrimo. Tai va....  Ir vėl laukti... Tiesa, sakė, kad iki 14 savaitės ir nei diena anksčiau nedaro tyrimo, nes nelabai kas matosi- tik Dauno ir Edvardso sindromai, tai laukia iki 14 savaitės, kai kraujo tyrimai išsamesni.

kazkokia nesamone su tais genetiniais tyrimais...cia gi gyvybiskai svarbur tyrimai, o jie ten durniu volioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 09 18, 16:04)
Siaubas kažkoks. jau registraturoj, kai pasakiau, kad pas genetikus konsultacijai, tai sako:"Aaaaaa tai jūs susitarus". Sakau, kad ne, registravausi iš anksto, tai tik numykė. Nueinu su talonėliu paskirtai valandai, tai prieš mane 7 moterys..... Priėjau po 2 valandų.... Ir tai tik bendra konsultacija, ką gali nustatyti genetiniai tyrimai, kaip jie atliekami. Ir Užregistravo ultragarsui sakydami - "Jums labai pasisekė, tik savaitę reikės laukti, o tenka ir iki mėnesio". Su ultragarso atsakymu reikės eiti darytis kraujo tyrimo. Tai va....  Ir vėl laukti... Tiesa, sakė, kad iki 14 savaitės ir nei diena anksčiau nedaro tyrimo, nes nelabai kas matosi- tik Dauno ir Edvardso sindromai, tai laukia iki 14 savaitės, kai kraujo tyrimai išsamesni.

console.gif uzjauciu tave. tai jau pasigadinai nervus siandien? tik nepanikuok 4u.gif

bet kaip keista. as tai vaziavau i santariskes. tai ten is karto buvau nusiusta pas genetike, kur is kart tyre echoskopu. ir as juk vaziavau be jokiu itarimu... na, tas is kart tai turiu omenyje jau ta diena, kai nuvykau. eileje tai laukiau net 2 menesius.
Atsakyti
QUOTE(1001ramune @ 2007 09 18, 18:34)
bet kaip keista. as tai vaziavau i santariskes. tai ten is karto buvau nusiusta pas genetike, kur is kart tyre echoskopu. ir as juk vaziavau be jokiu itarimu... na, tas is kart tai turiu omenyje jau ta diena, kai nuvykau.  eileje tai laukiau net 2 menesius.

Tai kokia ten sistema Santariškėse? Kaip supratau, užsirašei prieš 2 mėn., na kaip ir aš, ir paskirtą dieną iškarto tau ir darė reikiamus tyrimus? Tą pačią dieną pakonsultavo ir padarė, ar kaip? Man sakė, kai skambinau užsiregistruoti, kad ateiti prie 7 langelio.
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 18, 20:31)
Tai kokia ten sistema Santariškėse? Kaip supratau, užsirašei prieš 2 mėn., na kaip ir aš, ir paskirtą dieną iškarto tau ir darė reikiamus tyrimus? Tą pačią dieną pakonsultavo ir padarė, ar kaip? Man sakė, kai skambinau užsiregistruoti, kad ateiti prie 7 langelio.

as kai paskambinau uzsiregistruoti, tai buvo laisva vieta tik po dvieju men. man tada jau turejo but 23 savites. tai is kart pasake, kad kraujo tyrimams jau per velu. tai as pasakiau, kad noriu bent echoskopu but istirta ir uzrase. atvykus irgi liepe ateit prie 7 langelio. kai atvaziavau ejau prie to langelio ir buvau nusiusta jau nepamenu i kuri kabineta- pas genetike. ten irgi isklausinejo kas, kaip. tada istyre echoskopu. o tada jau pati gydytoja sokiruota rezultatu puole greit siusti imti kraujo ir tiesia i operacine paimti vandenu. kita diena buvo rezultatai. bet man taip viskas vyko aisku del didelio nestumo.

bet siaip ten eiliu visai nebuvo, kai as buvau. prie kabineto nebuvo nei vieno zmogaus, kai atvykau. uzejau is karto man paskirtu laiku. tik po manes jau 2 nestuke.gif lauke, nes as juk uzlaikiau ilgam gydytoja....
Atsakyti
Na aišku, tai gal ir neverta iš anksto ten važiuoti...
Tik girdėjau, kad viena nestuke.gif kai nuvažiavo ten tik pasiskambinusi ir užsiregistravusi, tai kai atėjo prie langelio, ten pasipiktino registratorė, kad ji dar neregistruota čia. Tai vat ir maniau, jog reikia iš anksčiau atvažiuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 19, 10:14)
Na aišku, tai gal ir neverta iš anksto ten važiuoti...
Tik girdėjau, kad viena  nestuke.gif  kai nuvažiavo ten tik pasiskambinusi ir užsiregistravusi, tai kai atėjo prie langelio, ten pasipiktino registratorė, kad ji dar neregistruota čia. Tai vat ir maniau, jog reikia iš anksčiau atvažiuoti  g.gif

mes dabar jau planuojam kita vaikeli, tai su sekanciu nestumu butinai turesiu papult ten, kai bus 12 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(1001ramune @ 2007 09 19, 10:23)
mes dabar jau planuojam kita vaikeli, tai su sekanciu nestumu butinai turesiu papult ten, kai bus 12 savaiciu.

Tai kaip ir buvo jau kažkurios minėta, tau reikia dar planuojant ten užsirašyti, o jeigu reikiamu metu nepastosi, tik nepamiršti atsakyti užsirašymą, nes pati juk supranti, kad yra labai didelės eilės ir vietoj tavęs galėtų kitai laiką paskirti 4u.gif

Nors kai kam tokia mintis pasirodė labai nepriimtina, bet kai jau yra buvę problemų, tai tikrai yra netgi tikslinga taip daryti dėl apsidraudimo ax.gif
Aišku, aš prieštarauju tokioms, kurios vien smalsumo vedamos užsiima tokią svarbią kai kurioms vietą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 19, 11:29)
Tai kaip ir buvo jau kažkurios minėta, tau reikia dar planuojant ten užsirašyti, o jeigu reikiamu metu nepastosi, tik nepamiršti atsakyti užsirašymą, nes pati juk supranti, kad yra labai didelės eilės ir vietoj tavęs galėtų kitai laiką paskirti  4u.gif

Nors kai kam tokia mintis pasirodė labai nepriimtina, bet kai jau yra buvę problemų, tai tikrai yra netgi tikslinga taip daryti dėl apsidraudimo  ax.gif 
Aišku, aš prieštarauju tokioms, kurios vien smalsumo vedamos užsiima tokią svarbią kai kurioms vietą  schmoll.gif

tai va, cia mano variantas.... pirma karta nuejau is smalsumo, o antra jau bus butina eiti.

bet as jau dabar tiesiai su gydytoja tarsiuos.
Atsakyti
as jau rytoj vaziuoju pas genetike...taip sirdele spurda...taip norisi kad viskas butu gerai...
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2007 09 19, 14:39)
as jau rytoj vaziuoju pas genetike...taip sirdele spurda...taip norisi kad viskas butu gerai...

nepamirsau apie tave smile.gif galvoju ir ryt galvosiu. parasyk, kai grisi. labai lauksiu ziniu. cia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad nepanikuotum pirma laiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1001ramune @ 2007 09 19, 14:51)
nepamirsau apie tave  smile.gif galvoju ir ryt  galvosiu. parasyk, kai grisi. labai lauksiu ziniu. cia tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif , kad nepanikuotum pirma laiko  wub.gif

Aciu wub.gif ryt butinai pranesiu kaip man sekes....
Atsakyti
Aš pati užsiregistravau telefonu Žmogaus genetikos centre Vilniuje, eilės - apie 1-2 mėn., tai aš gerokai prieš laiką pasiskambinau, gal buvau 8-10 sav. nėščia. Paklausė, dėl ko noriu pas juos atvykti, pagal anamnezę pasakė, kad pradžioj reiks echoskopo, ko nedaro anksčiau nei 14 sav. Tad užsiregistravau, eilė atėjo kai buvau jau 17 sav. Gerai, kad tą kartą viskas ir buvo ok thumbup.gif
SĖKMĖS VISOMS 4u.gif
P.S. patarčiau visoms tirtis tik ŽGC 4u.gif
Atsakyti