Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(1001ramune @ 2007 09 12, 19:48)
man dare. atsiguli operacineje ant stalo. net persirengti nereikia, tik reikejo nusiaut batus ir uzsidet tas vienkartines slepetes. atidengi pilvuka. patepa kazkuo panasiu i joda. iduria su adata. duris nera skausmingas. ir ziuredama su echoskopu, kad nieko nepazeistu sutraukia i svirskta vandenu. uzklijuoja plestru. tikrai neskausminga.

svarbiausia, kad paskui atskymas butut geras. o to tau linkiu is visos sirdies  4u.gif

taip svarbiausia kad atsakymas butu geras...bet aS tokia bailiuke, man tokios visokios proceduros tokia baime varo, kad jau kelinta savaite ramiai miegot negaliu verysad.gif ir mintys visokios lenda i galva...
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2007 09 12, 20:08)
taip svarbiausia kad atsakymas butu geras...bet aS tokia bailiuke, man tokios visokios proceduros tokia baime varo, kad jau kelinta savaite ramiai miegot negaliu verysad.gif ir mintys visokios lenda i galva...

nesijaudink taip. viskas bus gerai. 4u.gif

o kodel tave siuncia? ar pati sugalvojai?
Atsakyti
Sveikutes mamytes,

turbut pasikartosiu, bet tiek prisikaicius jau pasimeciau kuris telefonas yra i genetikos centra (mokamas). Labai prasau parasykit kuri zinot, nes niekaip negaliu gauti. Aciu is anksto! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1001ramune @ 2007 09 12, 20:20)
nesijaudink taip.  viskas bus gerai.  4u.gif

o kodel tave siuncia? ar pati sugalvojai?

pati ebuciau sugalvojus...gydytoja siuncia...sprando rauksle per didele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2007 09 12, 21:28)
pati ebuciau sugalvojus...gydytoja siuncia...sprando rauksle per didele verysad.gif

na tai dar nieko nereiskia. vienos nieko nemato, kitos per daug mato... bet ten tai jau tikrai turetum patekt i geras rankas.
neisikalbek kazko per anskti.
tikek, kad viskas bus gerai. nuo to bus tik geriau ir tau ir zinoma vaikeliui. suimk save i rankas ir laikykis.
Atsakyti

sveika,

mano panasi situacija. mano vaikeliui buvo nustatytas edvardso sindromas- pokyciai nesuderinami su gyvybe. teko atsisveikinti. seimoje tokiu ir apskritai jokiu apsigimimu nebuve. genetike is karto man tai nustacius labai ramino, kad sekanciam musu vaikeliui viskas bus gerai. ji ne neuzsimine, kad planuojant kita mums reiktu daryti kokius tyrimus. todel as kazkaip ir nesiverziu niekur. tiesiog dabar jau planojam kita vaikiuka ir labai labai labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. zinoma, kai pastosiu, tai jau tikrai teks vaziuot i genetikos centra.

ir tau labai linkiu, kad turetum sveikuciuka vaikiuka.
[/quote]

Labai aciu, kad parasei. Truputeli nusiraminau ir manau tikrai neisiu tu tyrimu kol nepradesiu lauktis. Nenoriu saves kankinti. o ir vyras tam pritaria. O vaikiuka planuojam jau spali 4u.gif , kazkaip esu isitikinus, kad pavyks per pirma karta. Labai noriu, kad liutukas butu blush2.gif ax.gif . Jus kiek planuojat palaukti, mes nutarem, kad puses metu uzteks.

Ir tau linkiu graziu sveiku vaikiuku, as noreciau dvynuku smile.gif
Atsakyti
[/quote]
Labai aciu, kad parasei. Truputeli nusiraminau ir manau tikrai neisiu tu tyrimu kol nepradesiu lauktis. Nenoriu saves kankinti. o ir vyras tam pritaria. O vaikiuka planuojam jau spali 4u.gif , kazkaip esu isitikinus, kad pavyks per pirma karta. Labai noriu, kad liutukas butu blush2.gif ax.gif . Jus kiek planuojat palaukti, mes nutarem, kad puses metu uzteks.

Ir tau linkiu graziu sveiku vaikiuku, as noreciau dvynuku smile.gif
[/quote]

nors is ligonines isleidziant rekomendavo puse metu palaukti, mes nebelaukiam. buvau pas gydytoja ir sake, kad galim jau bandyti, nors dabar yra praeje 3,5 menesio. as labai noriu vaikiuko. tuo labiau prisimenant, kad praeito nestumo teko laukti net 10 menesiu, tai jei planuot pradesiu tik po puses metu, ta labai jau viskas nusikelia. kazkaip slapcia labai noris tiket, kad si karta bus greiciau. maniskis labai nori, kad gimtu liepos men, tai reiks spalio pradzioje pasistengti smile.gif . siaip tai tuo neuzsiciklinu. tiesiog atsiplaidavome ir megaujames, o negalvojame kaip cia padarius, kad butinai uzkibtu.

as tai kazkaip manau, kad pradziai uztektu vieno smile.gif nors man labai realu turet dvynukus. maniskio mama yra is dvynuku.
Atsakyti
[quote=rolka,2007 09 12, 16:49]
[quote=Edithk,2007 09 12, 18:07]
Aciu uz palaikyma, nes as ir pati nenoriu ju darytis, tai labai svarbu buvo, kad ir kas kitas is salies tokia pacia nuomone issakytu. Nes pradejau galvoti, kad jau pati stengiuosi save itikint, kad bus labai puiku jei tuos tyrimus darysiuosi kai lauksiuosi. Tik nervina, kad gines, visos kaip susitarusios. Reikia eit genetiniu tyrimu ir viskas...
Rasau pas gines, nes ejau pas kelias, del bendros konsultacijos, ar tikrai viskas gerai ir ar galesiu tureti dar vaikeliu. Nes po sukelto gimdymo, turejau problemu, kuriu pasekoje dare tris abrazijas ir siuvo gimdos skliauta.
Atsakyti
oi, tai tave nukankino... mane pries abrazija iskankino maximaliai, bet uz tai paskui invazija buvo minimali. net placenta pati isejo...

zinai, uzteks cia mums nestukes gasdinti. apsilankyk pas mus, pas planuojancias, ten galima pasneketi ir apie nuoskaudas, paliudeti, pasidziaugti ir paplanuoti.
Atsakyti

[/quote]

Jus sakai palauket 3,5 men. Siaip ir mums po tos nelaimes yra kaip tik 3,5 men. Geguzes 18 turejom musu dukryte. As tai pasiziurejau, kai pagimdziau, kaip ji atrodo, kad buciau tikra, ar manes kas neapgavo. Nors ir ekoskopo nuotraukoj matesi isvarzele.
Mes su vyru pirmo tai neplanavom, netyciukas isejo (vadinu jis, nors is tikruju buvo mergyte). O dabar tai tiesiog noriu islaukti kiek reikia ir paskui aisku, tai jau lauksiu kiekviena menesi, kaip sako: gal uzkibo blush2.gif . Mano dienos reguliarios, tai va tikiuosi pasinaudoti kalendorium ir greitai sulaukti rezultatu.
O man taip pat didele rizika dvynukam, mano mociute is dvynukiu ir ji dar turejo seseris dvnukes smile.gif.
Na as noreciau is karto dvieju, tai jau daugiau neberizikuociau, buciau laiminga iki gyvenimo galo smile.gif...
Atsakyti
va kaip panasu. man geguzes 22 d.....
Atsakyti
sveikos merginos, gal kas nors is jusu ar jusu vyrai yra dare genetinius tyrimus genetikos centre? siandien uzregistravau saviski, ir registraturoj sake, kad su siuntimu tyrimai nemokami...tuo tarpu gyd sruogis vakar minejo kad visi trys tyrimai mums genetikos centre kainuotu apie 1000 lt. ir nieko neuzsimine apie galimybe juos su siuntimu pasidaryti nemokamai

genet tyrimu apmokejimas
tam isakyme punktas 2.1.14. pirminis nevaisingumas
...o gal as klystu nenoriu skleist ereziju, bet sitoj vietoj izvelgiu galimybe pataupyt pinigeliu IUI proceduroms...

Atsakyti