QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 06, 20:32)
Ko tai ir aš gundausi pas ją užsirašyti... Nes mano ginė nedarys sakė man echo iki 20 sav. Tipo, ko čia daryti, jeigu nejauti skausmų...
Bet aš vis vien noriu įsitikinti, kad viskas yra dabar gerai, o ne kai bus jau 20 sav.
O tai po konsultacijos pas Butkevičienę baigėsi nežinomybė ir viskas buvo gerai?
Bet aš vis vien noriu įsitikinti, kad viskas yra dabar gerai, o ne kai bus jau 20 sav.
O tai po konsultacijos pas Butkevičienę baigėsi nežinomybė ir viskas buvo gerai?
nesibaige niekas.. lapkricio men. turetu gimti stebukliukas, tada ir baigsis nezinomybe bet po apsilankymo pas butkeviciene jauciausi rami...
kol nenuejau i genetikos centra ... 16 savaite pasake tik ta sausa skaiciu del Dauno ligos 1:480 ... nei gerai, nei blogai ...bet vandenu tyrimu net nesiule.. o kai nuejau 21 sav. pasake, kad ir slaunikaulis siek tiek permazas nei turetu buti...ir paklause ar nenoriu vaisiaus vandenu tyrimo kazkaip jau absurdiska atrode darytis, nestumo nutraukima vis tiek tik iki 22 sav. daro, o as ir nebuciau to dariusi... na nusivyliau ir tiek... dabar belieka laukti ir tiketis kad viskas turi buti gerai
Beje butkevieciene ismatavo ta sprando rauksle ir apziurejo nosies kauliuka , pasake kad viskas turi buti gerai uz konsultacija su echoskopija sumokejau 150Lt