QUOTE(Ispanė @ 2007 09 05, 18:19)
ziuriu gera komercija varo genetikos centras nemokamai nenori priimti, net jei mamytes su siuntimais, net jei per kitus nestumus problemu buta
O stai mokamai, prasom, welcome...
As pati buvau genetikos centre, kai buvo 20sav., uztikrino, kad viskas tvarkoje su vaikuciu, bet bet... Po gimdymo vaikas buvo isveztas i reanimacija, o visi stebejosi, kaip buvo imanoma per echoskopija genetikos centre nieko nepastebeti Vaikutis mire, nors po vizito pas genetikus tikejau, kad vystosi gerai, tai trauma buvo ziauri.
O stai mokamai, prasom, welcome...
As pati buvau genetikos centre, kai buvo 20sav., uztikrino, kad viskas tvarkoje su vaikuciu, bet bet... Po gimdymo vaikas buvo isveztas i reanimacija, o visi stebejosi, kaip buvo imanoma per echoskopija genetikos centre nieko nepastebeti Vaikutis mire, nors po vizito pas genetikus tikejau, kad vystosi gerai, tai trauma buvo ziauri.
Genetikai nustato tik genetinius apsigimus, vaikelis gali susirgti ir nuo ivairiausiu virusu ir infekciju pries gimima ir gimstant, man atrodo kad taip, jei gerai supratau ka aiskino genetikai.