Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Planuojam vaikuti ir zinau, kad reikes tikrintis unsure.gif
taip, kad noriu susizinot viska is anksto tongue.gif
kur geriau Vilniuje ar Kaune? pas koki gydytoja? nemokaimai kaip suprantu negalima rinktis gydytojo g.gif
ar Klaipedoje daro kokius nors genetinius tyrimus, ar butina/rekomenduojama vykt i kitus miestus g.gif blush2.gif
labai dekui uz info 4u.gif

ir dar keliu savaiteliu reiks vykti tyrimams, kad jei ka galeciau tinkama laika pasirinkti smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2007 09 04, 13:08)
merginos, patarkit pas koki genetika geriau uzsirasyti? bet kuriuo atveju patenku tik i mokama, tai manau, kad tokiu atveju galeciau bent gydytoja pasirinkti...
Bent jau dabar uzrase mane pas gyd. Butkeviciene. Gal kas nors pas ja konsultavotes?

QUOTE(Dile @ 2007 09 04, 13:51)
As tyriausi pas ja, puiki gydytoja biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man ji irgi labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 09 04, 13:09)
Planuojam vaikuti ir zinau, kad reikes tikrintis  unsure.gif
taip, kad noriu susizinot viska is anksto  tongue.gif
kur geriau Vilniuje ar Kaune? pas koki gydytoja? nemokaimai kaip suprantu negalima rinktis gydytojo  g.gif
ar Klaipedoje daro kokius nors genetinius tyrimus, ar butina/rekomenduojama vykt i kitus miestus  g.gif  blush2.gif
labai dekui uz info  4u.gif

ir dar keliu savaiteliu reiks vykti tyrimams, kad jei ka galeciau tinkama laika pasirinkti  smile.gif

Ačiū 4u.gif

Vilniaus genetikos centre galima rinktis gydytoja ir nemokamai jei turi siuntima ax.gif Tik kai skambini registruotis, reikia pasakyti pas kuria nori uzsirasyti smile.gif

Atsakyti
Ir aš užsiregistravau šiandien pas genetikus. Užrašė lapkričio 21 d. doh.gif Man jau tada bus 19 savaičių, tai ne per vėlu bus jau?
Papildyta:
QUOTE(veriru @ 2007 09 04, 15:46)
Vilniaus genetikos centre galima rinktis gydytoja ir nemokamai jei turi siuntima  ax.gif Tik kai skambini registruotis, reikia pasakyti pas kuria nori uzsirasyti  smile.gif

O tas centras yra Santariškėse ar čia jau kitas centras. Aš užsirašiau pagal šioje temoje nurodytą tel. nr. ax.gif , tai jis yra Santariškėse.

Ir pasakykit man ar tie tyrimai mokami Santariškėse ir kituose genetikos centruose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 04, 15:22)
Ir aš užsiregistravau šiandien pas genetikus. Užrašė lapkričio 21 d.  doh.gif  Man jau tada bus 19 savaičių, tai ne per vėlu bus jau?
Papildyta:

O tas centras yra Santariškėse ar čia jau kitas centras. Aš užsirašiau pagal šioje temoje nurodytą tel. nr.  ax.gif , tai jis yra Santariškėse.

Ir pasakykit man ar tie tyrimai mokami Santariškėse ir kituose genetikos centruose  4u.gif

taip cia tas pats, genetikos centras Santariskiu 2.
jei turesi siuntima (ir registravaisi ne vip kabinete) , tai nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2007 09 04, 16:38)
taip cia tas pats, genetikos centras Santariskiu 2.
jei turesi siuntima (ir registravaisi ne vip kabinete) , tai nemokamai  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif Na, gal ne vip kabinete, nežinau... Bet manęs niekas neklausė g.gif
Siuntimą tai manau ginė duos, nes pati užsiminė. O registravausi tai suradusi numerį šioje temoje 4u.gif Nes ginė duotų man telefoną tik kitą kartą kai nueisiu, o jau tikrai gali būti per vėlu...
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 04, 18:34)
Dėkui  4u.gif  Na, gal ne vip kabinete, nežinau... Bet manęs niekas neklausė  g.gif
Siuntimą tai manau ginė duos, nes pati užsiminė. O registravausi tai suradusi numerį šioje temoje  4u.gif  Nes ginė duotų man telefoną tik kitą kartą kai nueisiu, o jau tikrai gali būti per vėlu...

Su siuntimu nemokamai
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 09 04, 19:13)
Su siuntimu nemokamai

Dėkui, moteros, nuraminot mane thumbup.gif
Atsakyti
[quote=geltoniausia,2007 09 04, 16:22]
Ir aš užsiregistravau šiandien pas genetikus. Užrašė lapkričio 21 d. doh.gif Man jau tada bus 19 savaičių, tai ne per vėlu bus jau?
Papildyta:

As irgi vakar ryte uzsiregistravau, bet lapkricio 20 d. ir man tada jau bus 19 sav. Su kraujo ir vandenu tyrimai tikrai jau bus velu. Kiek pamenu, tai tikslinga atlikti iki 16 sav. Na, bet nors echoskopija issamia padarys. Pasakys ar visi organiukai tvarkoj ir pan. Siaip tai betvarke tenai.

Papildyta:
Sakykit, merginos, o gal mokamai konsultacija Genetikos centre Santariskese nera tokiu ilgu eiliu. Gal galima ten patekti ir spalio men.?
Atsakyti
[quote=neris,2007 09 05, 11:01]
[quote=geltoniausia,2007 09 04, 16:22]
Papildyta:

As irgi vakar ryte uzsiregistravau, bet lapkricio 20 d. ir man tada jau bus 19 sav. Su kraujo ir vandenu tyrimai tikrai jau bus velu. Kiek pamenu, tai tikslinga atlikti iki 16 sav. Na, bet nors echoskopija issamia padarys. Pasakys ar visi organiukai tvarkoj ir pan. Siaip tai betvarke tenai.

Papildyta:
Sakykit, merginos, o gal mokamai konsultacija Genetikos centre Santariskese nera tokiu ilgu eiliu. Gal galima ten patekti ir spalio men.?
[/quote]
Vandenu tyrima galima dar daryti iki 21 savaites
Atsakyti
http://www.bmtc.lt/
o siame cente atlieka viska ta pati kaip ir Vilniaus santariskese g.gif

nelabai suprantu as kokie cia tyrimai blush2.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La princesse: 05 rugsėjo 2007 - 10:43
QUOTE(La princesse @ 2007 09 05, 11:40)
http://www.bmtc.lt/
o siame cente atlieka viska ta pati kaip ir Vilniaus santariskese  g.gif