Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Na va, vakar Kaune pasidariau amniocentezę. Neskausminga ir trumpa ta procedūra pasirodė, tik iš pradžių labai bijojau. Vakare lyg dar tempė toje dūrio vietoje, šiandien jaučiuosi normaliai ir beveik net žymės toje vietoje nėra ax.gif Tikiuosi ir toliau viskas bus gerai. Labiau bijau išgirsti blogus rezultatus, išprotėčiau gal. Taip ilgu laukti savaitę doh.gif Dabar man atrodo, kad net gimdymas bus kaip malonumas po tiek nerimo ir streso savaičių verysad.gif
Atsakyti
pamatysite VISKAS bus GERAI tik ta savaitė labai lėtai bėgs,bet ji tikrai prabėgs mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu realistė, ir tyrimus darausi tam, kad tikrai žinočiau. Faktas, kad dažniau būna gerai, nei blogai thumbup.gif Va ir forume nė karto neteko girdėti apie blogus rezultatus, gal taip ir yra, ar mamytės nenori rašyti, jei kas ne taip g.gif
Atsakyti
aš tikiuosi,kad visoms tyrimai geri,nors jei būtų blogi tai nemanau,kad čia rašytu,bent aš to nedaryčiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes.
Parasysiu ir as savo istorija - gal kazka ji paguos ir suteiks daugiau vilties.
Pries metus laukiausi, bet 21sav. echoskopu nustate, kad vaikuciui neisivyste inkstukai ir slapimo pusle - todel ir vaisiaus vandenu beveik nebuvo.
Dabar laukiuosi antro. Ir aisku visko labai bijau. unsure.gif Ginekologe nusiunte i Santariskes, gen centra - na del viso pikto. Nors pirmam vaikuciui jokiu genetiniu pakitimu nebuvo, tik neisivyste inkstukai, o konkreciu priezasciu nera. Sako 3% tiesiog taip buna. Tokia jau ta gamta.
Si karta darant echo 15 sav. genetikos centre, gydytoja nuramino, kad viskas gerai - pasake kad mergyte, kad vandenu daug, slapimo pusle matosi - zodziu namo skridau is laimes, ne vaziavau. tongue.gif
Bet del viso pikto paskyre kraujo tyrima. Man 27 m., tai jo kazkaip visai nebijojau, bet.... Dauno rizika parode 1 is 58 (mano amziuje turetu buti 1 is 905).
Asaru pakalne... Gydytoja iskart pasake, kad butina darytis vaisiaus vandenu tyrima. Nors ir sakoma, kad yra ta 1 % persileidimo tikimybe, bet is ju praktikos sako labai retai pasitaiko, nors zinoma cia kiekvienam reikia savaip vertinti.

Siandien suzinojau, kad tyrimai geri. Labai palengvejo. Zinau, kad cia dar ne finisas ir visokiu baimiu tikrai dar bus, bet reikia tiketi!
Kai lauksiuos kito vaikucio, butinai eisiu darytis tyrimus - patikekit zinau, ka reiskia ju laukti ir bijoti, ir zinau, kad kartais atrodo be reikalo tiek nervu, bet geriau kad ir pacia baisiausia naujiena suzinoti dabar, kai dar galima pakeisti ir geriau dar po metu, bet auginti sveika vaikuti. Medicina zengia i prieki, ir as uz tai, kad butinai tuo naudotis. (beje, moteris laukianti vaisiaus vandenu tyrimo sake, kad ji nebuvo is anksto uzsirasiusi - siule po 2men eileje, ji negalejo laukti, todel mokejo 1080lt ... - bandykit ieskoti per savo ginekologus kokio pazystamo genetiko ir tartis kad priimtu - man ginekologe padejo)

Sekmes ir stiprybes visoms!
Atsakyti
Mux, pamatysi, viskas bus gerai tavo spirgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2007 08 22, 15:03)
Na va, vakar Kaune pasidariau amniocentezę. Neskausminga ir trumpa ta procedūra pasirodė, tik iš pradžių labai bijojau. Vakare lyg dar tempė toje dūrio vietoje, šiandien jaučiuosi normaliai ir beveik net žymės toje vietoje nėra  ax.gif Tikiuosi ir toliau viskas bus gerai. Labiau bijau išgirsti blogus rezultatus, išprotėčiau gal. Taip ilgu laukti savaitę  doh.gif  Dabar man atrodo, kad net gimdymas bus kaip malonumas po tiek nerimo ir streso savaičių  verysad.gif

Linkiu kad tau būtų viskas gerai.Aš tą patį neseniai patyriau,tai žinau ką reiškia tas laukimas.Tai kai gydytoja paskambino ir pasakė, kad viskas gerai tai apsižliumbiau balsu iš laimės.O dar pasakė, kad mergaitė-nerialu thumbup.gif Be to žadam dėti vardą Austėja.Dar biški pergyvenau kai reikėjo sužinoti tuos likusius tyrimus kur po 3sav padaro,bet viskas ok.gif
Atsakyti
Sveikutės, gydytoja liepė užsirašyti genetiko konsultacijai Santariškėse, tačiau duotais telefonais (236 51 66; 236 51 16) neprisiskambinu schmoll.gif . Gal turite daugiau telefonų, ar žinote kur ten važiuoti ir koks ten darbo laikas, kad užsirašyti doh.gif . Laikas nuo spalio 10 iki 30. Kaip manot ar dar bus vietų blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Linavil @ 2007 08 27, 10:36)
Sveikutės, gydytoja liepė užsirašyti genetiko konsultacijai Santariškėse, tačiau duotais telefonais (236 51 66; 236 51 16) neprisiskambinu schmoll.gif . Gal turite daugiau telefonų, ar žinote kur ten važiuoti ir koks ten darbo laikas, kad užsirašyti doh.gif . Laikas nuo spalio 10 iki 30. Kaip manot ar dar bus vietų blush2.gif ?

sveika. Gali pabandyti prisiregistruoti Vilniaus sveikatos namuose, tel. 852400401. Tik tiek, jei negyveni Viniaus ar alytaus apskrityje uz tyrimus teks moketi. Man echoskopija ir kraujo tyrimas kainavo apie 300 lt. bet viskas ten labai gerai, genetike labai maloni ir protinga moteris.
Sekmes! parasyk kaip seksis
Atsakyti

Skambink 2365116,kantrybės nestuke.gif .Sunkoka ten prisiskambinti,bet įmanoma 4u.gif
Atsakyti

As rasiausi pries menesi, tai buvo vietu neanksciau spalio vidurio.
Atsakyti
Na, aš pakraupusi doh.gif Gydytoja ketvirtadienį parašė siuntimą, nes tik ketvirtadeinį užvedė kortelę. Šiandien pasiskambinau: sako registruojam tik lapkričio mėnesiui, bet lapkritį jums bus jau vėlu, taip kad neregistruosim jūsų blink.gif Sakau, o kaip pas jus iš viso įmanoma papulti? g.gif O ji sako: tik pastojat ir iš karto skambinat.; Sakau, bet kaip skambinti be siuntimo. Sako, niekuo negalim padėti cool.gif
Atsakyti