Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

clap.gif Ką tik paskambino gyd.Butkevičienė ir pranešė net DVI geras naujienas vaikelis sveikas ir, kad lytinės chromosomos mot.,tai kad bus tikrai mergytė! :superNet apsižliumbiau iš džiaugsmo,šiandien jau nuo 6val.gyva,nujaučiau, kad šiandien sužinosiu ir dar šiandien kažkaip Lietuvos Ryte horoskopus perskaičiau,rašė kad šiandien džiaugsmas šeimoje ir visa kita užmiršti,va ir netikėk horoskopais?!!Na dabar galėsiu ramiai auginti savo pilvuką nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2007 08 02, 13:12)
clap.gif Ką tik paskambino gyd.Butkevičienė ir pranešė net DVI geras naujienas vaikelis sveikas ir, kad lytinės chromosomos mot.,tai kad bus tikrai mergytė! :superNet apsižliumbiau iš džiaugsmo,šiandien jau nuo 6val.gyva,nujaučiau, kad šiandien sužinosiu ir dar šiandien kažkaip Lietuvos Ryte horoskopus perskaičiau,rašė kad šiandien džiaugsmas šeimoje ir visa kita užmiršti,va ir netikėk horoskopais?!!Na dabar galėsiu ramiai auginti savo pilvuką nestuke.gif

thumbup.gif dziaugiuosi, mano dziaugsmas toks pat smile.gif Atrodo, kartu daremes ta procedura - as ir siandien gavau skambuti, kad viskas gerai. irgi apsizliumbiau is dziaugsmo smile.gif turbut pirma karta gyvenime clap.gif clap.gif clap.gif
Musu skirtumas tik tas, kad as bico laukiuosi, kuo taip pat dziaugiuosi wink.gif
Na tai galim nusiraminti ir ramiai auginti pilvukus - sulaukiu vyro ir eiu kur nors svesti - ty prisivalgyti ko nors skanaus:)
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2007 08 02, 17:12)

Sveikinu 4u.gif ,augink savo mergyte biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Makare @ 2007 08 02, 18:50)
thumbup.gif  dziaugiuosi, mano dziaugsmas toks pat smile.gif Atrodo, kartu daremes ta procedura - as ir siandien gavau skambuti, kad viskas gerai. irgi apsizliumbiau is dziaugsmo smile.gif turbut pirma karta gyvenime clap.gif  clap.gif  clap.gif
Musu skirtumas tik tas, kad as bico laukiuosi, kuo taip pat dziaugiuosi wink.gif
Na tai galim nusiraminti ir ramiai auginti pilvukus - sulaukiu vyro ir eiu kur nors svesti - ty prisivalgyti ko nors skanaus:)

Sveikinu 4u.gif ,nepersivalgyk nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2007 08 02, 15:12)
clap.gif Ką tik paskambino gyd.Butkevičienė ir pranešė net DVI geras naujienas vaikelis sveikas ir, kad lytinės chromosomos mot.,tai kad bus tikrai mergytė! :

QUOTE(Makare @ 2007 08 02, 16:50)
thumbup.gif  dziaugiuosi, mano dziaugsmas toks pat smile.gif Atrodo, kartu daremes ta procedura - as ir siandien gavau skambuti, kad viskas gerai. irgi apsizliumbiau is dziaugsmo smile.gif turbut pirma karta gyvenime clap.gif  clap.gif  clap.gif

Smagu skaityti tokias geras naujienas thumbup.gif . Ramaus nestumo abiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makare @ 2007 08 02, 17:50)

Džiaugiuosi ir dėl tavęs,tik gaila kad nežinau kuri ,gal tamsiaplaukė?Aš ta kur mokomai ėjau,blondinė,aukšta.Taip norėjosi gydytojos paklausti ar visom buvo geri ats.,bet... ne mano reikalas..Tai sekmės,linkiu lengvo gimdymo mirksiukas.gif

Ačiu už sveikinimus,merginos notworthy.gif Na einu ramiai išsimiegoti,LABANAKT!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 02 rugpjūčio 2007 - 21:44
Dziaugiuosi taip pat kartu smile.gif Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,
As ka tik uzsirasiau konsultacijai i Santariskes, bet laikas tik spalio viduryje. Labai jau ilgai laukti g.gif . Kazkaip nepaklausiau ar nera anksciau mokamu, o gal i mokamas konsultacijas kitu tel. nr. skambinti g.gif Gal galite patarti?
Atsakyti
bet sakykit man, jeigu pirma karta as skambinu i genetikos centra, jie klausia kokiems tyrimams, tai ka man sakyti? pirma krauja paimtu ar kaip ten vyksta?
Nepykit, as "zalia" siotje vietoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 08 03, 10:52)
bet sakykit man, jeigu pirma karta as skambinu i genetikos centra, jie klausia kokiems tyrimams, tai ka man sakyti? pirma krauja paimtu ar kaip ten vyksta?

Sakyk, kad dėl nėštumo,dėl apsigimimų ir pas kokią gydytoją,šiaip ten klausia. Geriausia kad gydytoja echo padarytu,vaisiaus dydį ,nėštumo laiką nustatytų,tada tą pačią dieną kraują,taip bus tiksliausia.Bet kada kažin eilė tau pries ar eisi mokamai?Kiek tau laiko?Santariškėse jau spalio galui registruoja.Tai va.
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 08 03, 09:17)
Labukas,
As ka tik uzsirasiau konsultacijai i Santariskes, bet laikas tik spalio viduryje. Labai jau ilgai laukti g.gif . Kazkaip nepaklausiau ar nera anksciau mokamu, o gal i mokamas konsultacijas kitu tel. nr. skambinti g.gif Gal galite patarti?

Tai ziurint kiek tavo leliui bus savaiteliu spalio viduryje. Gal kaip tik pats tas genetiniams tyrimams atlikti. Pirmas etapas buna 11-13 sav, antras 16-18 sav.

QUOTE(Silence @ 2007 08 03, 09:52)

Ziurint kiek savaiciu esi nescia. Nezinau kaip Vilniuje, bet Kaune registraturoje niekas neklausia kokiems tyrimams. Tiesiog pasako kuriomis dienomis gali uzregistruoti pas genetikus ir tiek. O kai jau pas genetikus nueini, tada jie patys ziuri kokiu tyrimu tau reikia pagal tavo nestumo laika. Siaip tai atliekamas echo ir Triple kraujo testas, taciau labai svarbu kiek savaiciu bus tavo leliui, kai papulsi pas genetikus. Pvz, jei papulsi antrajame etape, tai echo tau darys, bet jau neismatuos vaisiaus sprando rauksles ir nelabai ka tegales pasakyti apie nosytes kauliuka, nes sie dalykai matuojami butent pirmajame etape. O tai svarbu, nes parodo tikimybe del dauno sindromo.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 08 03, 12:15)
Tai ziurint kiek tavo leliui bus savaiteliu spalio viduryje. Gal kaip tik pats tas genetiniams tyrimams atlikti. Pirmas etapas buna 11-13 sav, antras 16-18 sav.

Tai va, kad jau bus beveik 18 sav., reikia turbut pasiskambinti ir paklausti kada butu mokamas laikas. Nors dabar tai neklause ar su siuntimu ar mokamai.
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 08 03, 14:38)
Tai va, kad jau bus beveik 18 sav., reikia turbut pasiskambinti ir paklausti kada butu mokamas laikas. Nors dabar tai neklause ar su siuntimu ar mokamai.

Darys kraujo tyrima ir eho ziures, po savaites vandenu tyrima jei bus blogas kraujo atsakymas
Atsakyti