QUOTE(Sicily @ 2007 07 24, 18:09)
Philipuk, nustok pergyventi sirdele
saugok savo pilvuka. Ta testa dabar daryti per velu, nebent tik specialu kraujo tyrima galima. Paklausk pas savo gydytojus ligonineje, juk su jais pastoviai bendrauji, jie patars ka daryti.
Austeja, is tikro tai dar ne tokie blogi rezultatai
As dziaugciausi, jei tokius tureciau
Nes mano rizika nustate 1:50
(Man 32 metai) Siandien dariausi choriono gaureliu biopsija (panasus i vaisiaus vandenu tyrimas, bet ima gabaliuka placentos, kurioje yra tas pats DNR kaip ir pas vaika), ir dabar teks laukti atsakymu apie savaite
Jaudinuosi nezmoniskai, bet teks iskesti
Tikiuosi sulauksite gerų rezultatų. O kur tiriatės, Vilniuje? Skaičiau, kad Vilniuj siųlo vandenų tyrimą, kai tikimybė 1:250. Man Kaune genetikė sako, kad jei nebus blogesni rezultatai, nereiks šio tyr., na nebent pati pageidaučiau
Man dar vienas klausimas iškilo "studijuojant" tyr. rezultatus. Kaip gaila, kad neįsigilinau pas genetikę, labai supanikavus buvau ir nemąsčiau iš vis.
Amžiaus rizika: 750, biocheminė - 157,
kombinuota 1:1088. Pagal šį paskutinį rodiklį ir paskaičiuota rizika, kad ji yra žemiau ribos
Tai kaip čia dabar, turbūt echo geras koreguoja. Visai susimaišiau, bet aš kaip tas skęstanti, griebiuosi už kiekvieno vilties daugiau teikiančio žodžio. Mergaitės, kurios esate išsiaiškinę, pakomentuokite
Dieve, kaip sunku laukti tų rezultatų