QUOTE(rutuliukas j @ 2007 07 20, 13:15)
Siandien mums matavo kakliuko rauksle, nestumas atitinka lygiai 12 sav, leliukas- 5.46 cm, raukslyte 2.3 mm. Echoskopiste sake, kad viskas normoj.
Gal yra dar nusimananciu mergyciu, galinciu pakomentuoti rezultata?
Na, jei gydytoja sake, kad viskas ok, tai vadinasi ok
. O cia dar gali siek tiek info pasiskaityti apie rauksles matavimus:
http://www.nordica.o...mposite-451.htm
QUOTE(Dile @ 2007 07 20, 14:37)
Jau turiu atsakyma - tyrimai geri, apsigimimu nerasta
Esu labai laiminga, dziaugiuosi kad tuos tyrimus dariausi, dabar busiu rami visa likusi nestuma
O as kazkaip ir nesitikejau kitokio atsakymo
. Sveikinu
Beje, buvau ilindus i temele Lapkricio stebukliukai (atrodo nesumaisiau pavadinimo
), tai maciau, kad Akviliux su Optiimiste (berods kad jus abi ten maciau
) ten irgi lankosi
. Mano kleckas irgi lapkricio men turi pasirodyti, bet as, matai, ilindau i temele, kur raso mamytes, kurioms jau 35 ir daugiau
. O prie lapkritinukiu ir neprisijungiau, matomai jus ten visos dar jaunutes
QUOTE(padima @ 2007 07 20, 15:08)
Sveikos mamos ir busimos mamos,noriu kad man suteiktumet informacija apie genetinius tyrimus,kokia rizika kudikiui ji atliekant,nuo kurio menesio jis atliekmas ir kokia kaina?na va kaip uzpuoliau as cia jus
Sioje temoje labai daug ir aiskiai apie tai rasyta, nepatingek pasiskaityti nuo pradziu
. O jei trumpai, tai pirmiausia atliekama echo ir Triple testas (imamas kraujas is venos). Pirmas etapas - 11-14sav, antras etapas - 16-18sav. Jei pirminiai tyrimai parodo kazkokia rizika del apsigimimu, tuomet siuloma darytis amniocenteze, t.y. vaisiaus vandenu tyrima. O jei ne, tai tuo genetiniai tyrimai ir baigiasi. O placiau suzinosi perskaicius visus puslapiukus