Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(inesaS @ 2007 07 16, 14:28)
siuo metu gyvenu UK,uztai ir idomu kas ir kaip.Nes noriu grysti i LT ir pasidaryti tyrimus.Tai ir idomu nuo kada iki kada juos daro,kad zinociau tiksliai ir nebutu per velu.Nemokamu,net neitikiu.Gal netycia tel.nr.zinai,tada pasiskambinciau ir viska issiaiskinciau. mirksiukas.gif

Galima tyrimus darytis Vilniuje arba Kaune. Yra du etapai - pirmas 11-13sav (atliekamas echo, kurio metu tiriamas vaisiaus sprando rauksles storis, nosies kauliukas ir kt.), antras etapas 16-18sav. - atliekamas Triple kraujo testas, jei reikia - kartojama echoskopija (bent man taip registraturoje paaiskino). As pas genetikus papuoliau 14sav, tai man paskyre ir echo, ir Triple testa. Geriausia tai paciai pasiskambinti tiesiai i genetikos kabineta ir pasikonsultuoti. Jei Kaune, tai tel nr - 37 326771.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2007 07 16, 16:48)
Dekui Deine,o sakyk,nuo kelintos iki kelintos savaites ten geriausia pasirodyti?Kokius tyrimus tu dareisi?Ir jeigu nepaslaptis kiek kainavo tyrimai?

Šiaip čia šitoj temoj į visus klausimus jau atsakyta drinks_cheers.gif nepagailėk laiko, aprašyta viskas wink.gif

Jei gydytoja išrašo siuntimą (jei be rizikos, greičiausiai nerašys), tada patekt gali laaabai greit, priima gydytojos, reik kalbėt su jom tiesiogiai.
Jei siuntimo neturi, reikia mokėti, o eilės nesveikos, aš nebūčiau spėjus, jei ne viena forumietė, kuri gavo siuntimą ir man perleido mokamą vietą.

Šiai dienai, matyt, registruoja kokiam rugsėjui doh.gif Neskambinau, bet eilės tokios. Geriau pasiskambinti, arba susitart su pažįstamais, kad susitartų, visi norintys nepatenka, nes nepatenka į tą laiką, kuris reikalingas pasitikrinimui.
Šiaip užtenka nueit ir į biomedicinos centrą, daro analogiškus prisca tyrimus ir eilių nėra.
Apie tai irgi parašyta šitoj temoj.
Atsakyti
Sveikos merginos, siandien dariausi ta vandenu tyrima, atsakymas bus tik penktadieni. Nieko ten baisaus nera, tas duris ten minutes reikalas. Ehoskopu dar syki paziurejo mergyte, mojuoja jin pirsciukais, nieko blogo nesimato, genetike sako, tikrai bus sveika. Nu labai to tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
Jau truputi apsiraminau- nebeverkiu, bet nerimas didziulis. Tik ketvirtadieni Triple darysiu, o kur dar atsakymas doh.gif
Nuo to streso kaip gimda pradejo apsitraukineti, visa savaitgali pragulejau.
Papildyta:
QUOTE(Dile @ 2007 07 16, 20:14)
Sveikos merginos, siandien dariausi ta vandenu tyrima, atsakymas bus tik penktadieni. Nieko ten baisaus nera, tas duris ten minutes reikalas. Ehoskopu dar syki paziurejo mergyte, mojuoja jin pirsciukais, nieko blogo nesimato, genetike sako, tikrai bus sveika. Nu labai to tikiuosi ax.gif

Kaip tau gerai, jau greitai isklaidysi savo nerima. O kada gausi atsakyma? Sakyk, ar gali darant sia procedura vietiskai uzmarinti durio vieta? ***** as taip bijau adatu, kad imant krauja is venos man bloga darosi.
Ir kiek tau dabar savaiteliu? nes man genetikas sake , kad daro 16-18 savaiciu
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2007 07 16, 16:48)
Dekui Deine,o sakyk,nuo kelintos iki kelintos savaites ten geriausia pasirodyti?Kokius tyrimus tu dareisi?Ir jeigu nepaslaptis kiek kainavo tyrimai?

O Kaune i Klinikose nenori tikrintis? Pas echoskipuotoja eile gal 3 savaites, o su genetiku isvis nera problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Herma @ 2007 07 16, 18:27)
Sveikutes,
Aciu visoms uz palaikyma  4u.gif
Jau truputi apsiraminau- nebeverkiu, bet nerimas didziulis. Tik ketvirtadieni Triple darysiu, o kur dar atsakymas  doh.gif
Nuo to streso kaip gimda pradejo apsitraukineti, visa savaitgali pragulejau.
Papildyta:
Kaip tau gerai, jau greitai isklaidysi savo nerima. O kada gausi atsakyma? Sakyk, ar gali darant sia procedura vietiskai uzmarinti durio vieta? ***** as taip bijau adatu, kad imant krauja is venos man bloga darosi.
Ir kiek tau dabar savaiteliu? nes man genetikas sake , kad daro 16-18 savaiciu
Papildyta:
O Kaune i Klinikose nenori tikrintis? Pas echoskipuotoja eile gal 3 savaites, o su genetiku isvis nera problemu  smile.gif

Matot,as galvojau,kad tik Vilniui siuos tyrimus daro doh.gif Kaunas man isvis gerai,juk ten ir gyvenu,kai grystu.
Ir aciu mergaites uz informacija. 4u.gif
Atsakyti
Hermai:
Atsakymas bus penktadieni.
Tai kad ji nera skaudi, ka ten marinti mirksiukas.gif , nebijok ir daryk, tas duris ten vienas juokas bigsmile.gif . Man 18 savaiciu, bet siandien daresi ir 21 savaite besilaukianti dvynuku mamyte biggrin.gif Tikrai nebijok, negi neiskentesi adatos durio? Taigi gimdyt tai tikrai skaudes, o cia tai niekis. Tas persileidimu procentas ( 1) bent jau man genetike sake kad, jei jau lemta buvo persileisti gali ir to vandenu tyrimo nedarytis, tas vienas procentas moteru persileidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dile: 16 liepos 2007 - 19:54
QUOTE(Dile @ 2007 07 16, 20:52)
Hermai:
Atsakymas bus penktadieni.
Tai kad ji nera skaudi, ka ten marinti mirksiukas.gif , nebijok ir daryk, tas duris ten vienas juokas bigsmile.gif . Man 18 savaiciu, bet siandien daresi ir 21 savaite besilaukianti dvynuku mamyte biggrin.gif Tikrai nebijok, negi neiskentesi adatos durio? Taigi gimdyt tai tikrai skaudes, o cia tai niekis. Tas persileidimu procentas ( 1) bent jau man genetike sake kad, jei jau lemta buvo persileisti gali ir to vandenu tyrimo nedarytis, tas vienas procentas moteru persileidzia.

Zinok gimdyti maziau baisu negu adata scare.gif .Juk ji ilga turetu buti. Prisimenu kai laukiausi savo pirmosios nieko nezinojau, jokiu ten tyrimu nereikejo, taip ramu buvo. O dabar vieni stresai
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 07 16, 20:14)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gaila, nesusitarem. As siandien pas genetikus buvau su "aciu" vizitu ir parodyti savo mergyte. Buciau palaikius moraliskai.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2007 07 16, 20:40)
Matot,as galvojau,kad tik Vilniui siuos tyrimus daro doh.gif Kaunas man isvis gerai,juk ten ir gyvenu,kai grystu.
Ir aciu mergaites uz informacija. 4u.gif

Tau reikia registruotis klinikose i rizikingu nestumu kabineta pas gyd.Simonaviciute. Jei pasuksi sios savaites pabaigoje tai pakliusi rugpjucio paskutine savaite, nes gyd. atostogaus dabar.
Atsakyti
QUOTE(Herma @ 2007 07 16, 22:59)
Zinok gimdyti maziau baisu negu adata  scare.gif .Juk ji ilga turetu buti. Prisimenu kai laukiausi savo pirmosios nieko nezinojau, jokiu ten tyrimu nereikejo, taip ramu buvo. O dabar vieni stresai

Neziurejau as kokio ilgio ta adata, nusisukau ne i monitoriu, kur lelka mates o priesinga puse, tai nemaciau tos baisios adatos, bet tikrai nera jin skaudi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva_V @ 2007 07 16, 23:10)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Gaila, nesusitarem. As siandien pas genetikus buvau su "aciu" vizitu ir parodyti savo mergyte. Buciau palaikius moraliskai.

Maciau tave su lelka ir dar dviem vaikuciais, bet taip net sutrikau, mastydama, kur as ja maciau g.gif , veliau atsimeniau, kad supermamoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas sake, kad Kaune eiliu nera blink.gif g.gif Aš skambinaus ir ten ir ten, tai Kaune buvo lygiai tas pats- be siuntimo, t.y. i mokamą vieta už poros menesių.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš praėjusį pirmadienį pasiskambinau į Sntariškes (į mokamą kabinetą), paverkšlenau, kad labai noriu, iš toli esu, laikas eina, tai priėmė ant rytojaus blush2.gif (o šiaip tik rugpjūčio viduriui būtų užrašę). Gyd. Butkevičienė labai maloni moteris thumbup.gif Dariausi echo ir kraujo tyrimą. Sumokėjau 326 Lt. Tiesą pasakius galvojau , kad mokėsiu daugiau ... Manau, kad visai normaliai, pagalvojus, kad visai nelaukiau.
Šiandien sužinojua rezultatus. Gydytoja sako, kad viskas yra gerai, nieko nerodo, bet man kažkaip neramu, nes Dauno sindromui 1-2260. Juk kitoms tai būna 1-10000. Tai man kažkaip labai neramu pasidarė verysad.gif Gal kas galit ką pakomentuoti? unsure.gif
Papildyta:
Tai čia suprantu nuo amžiaus priklauso? g.gif
Atsakyti