QUOTE(Daiva_V @ 2007 07 11, 20:26)
Nesinervink ir nepanikuok be reikalo. Mano tikimybe buvo 1:50, o dabar supu sveika grazia mergyte. Nuvaziuok pas genetikus ir pamatysi kaip viskas bus tvarkoj.
Daiva, jau kokia grazi tavo lelyte
. Net susigraudinau nuotraukas beziuredama
, taip graziai jus ten visa seima atrodote
. Aukit sveikutes
QUOTE(Herma @ 2007 07 12, 18:49)
As jau buvau pas genetika siandien(Kaune Klinikose) .Pasakiau, kad siuncia ginekologas tai prieme mane be talono ir be registracijos. Dar pamate kokia as nusizliumbus...
Zodziu ji8s pasake, kad kolkas nera ko panikuoti, sumazejes tik vienas hormonas.to kazkokio triple testo (nepamenu kaip tiksliai vadinasi) siandien negalejo atlikti nes mano spirgutis 13 sav.6 dienos.Jis sake, kad turi butinai buti jau pilnos 14 sav. Man jis pats dabar dave talona kitam ketvirtadieniui. O as tik zliumbiu ir sakau- daryk man vaisiaus vandenu tyrima.
Labai tikiuosi, kad kai padarys ta testa tai rezultatas nebus blogesnis negu dabar yra
Bet manau kad nepriklausomai nuo to rezultato as vistiek noresiu tirti vaisiaus vandenis.
Herma, kol kas nepanikuok, nes tik maziukui kenki su savo zliumbimais. Mano buvusiai klasiokei atsakymas gavosi 1:50, bet ji vaisiaus vandenu tyrimu nesidare. Vyras buvo pries, o kol ji pati galvojo ka daryti, tai baigesi ir laikas, kada dar buvo galima kazka padaryti. Ir ka gi - dabar supuoja sveikuteli berniuka
. Tad zliumbti galesi, jei vaisiaus vandenu tyrimai blogi gausis. O kol kas niekas gi tau nepasake 100proc, kad tavo maziukas nesveikas. Yra tik tikimybe, o tikimybe tai dar ne tikrove. Greiciausiai viskas bus ok ir galutiniam rezultate pranesi cia mums dziugia zinia, kad tavo mazutelis sveikas ir viskas jam gerai
QUOTE(vinesa @ 2007 07 14, 16:07)
O ka man sakyti,kai man del dauno 1:50,o amziaus rizika(32m)1:462. tai is proto baigiu iseiti,esu tokioj depresijoj,neklausk...O kas pasakys ka reiskia HCG 118422 aukstas lygis.Ar netikslus mano svoris gali ka reiksti?penktadieni varau darytis echo pas Butkeviciene.
p.s.kiek kainuoja vaisiaus vandenu istyrimas, keliu savaiciu daro?
O kas negerai tavo tyrimuose, kad toks atsakymas gavosi, t.y. 1:50? Beje, ka tik aprasiau savo buvusios klasiokes atveji, taip kad nera ko dar labai panikuoti ir depresuoti
. Zinoma, nerimas grauzia, bet galvok tik apie geriausia varianta
. Vaisiaus vandenu tyrima daro nuo 14 nestumo savaites iki 18 savaites (bent taip skaiciau internete). Nes aplamai aborta galima daryti tik iki 22 savaites.