Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(kawasaki @ 2007 07 11, 11:38)
ir vienai is milijono gali gimti toks vaikutis. Gal toks vaikutis gims mamai, kuriai rizika buvo 1 :500, o sitai mamytei, kur rizika 1:94 gims sveikas? Mes visos visada bijom, kad vaikutis gali buti nesveikas, bet tokie skaiciai mane nelabai teisgasdintu. Bet tai tik mano nuomone. gal ankstesniam pasisakyme nepabreziau, kad tai buvo mano nuomone. Kas cia zino, gal mano vaikams ta rizika buvo dar didesne

Gal ir buvo, bet tu nesidarei tyrimų ir nežinai ką tai reiškia, todėl kalbėt lengviausia.
Genetikai siūlo daryt amniocentezę jei rizika yra 1iš 250, o čia 1 iš 94, tai pati pagalvok g.gif Abejoju ar tikrai tavęs neišgąsdintų tokie skaičiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dile @ 2007 07 11, 14:43)
Aciu verysad.gif ,nebijau tyrimo, bijau tik blogu rezultatu.

Tikėk, kad viskas bus gerai, juk ir leliukas dabar nervuojasi 4u.gif Todėl nusiramink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukai: 11 liepos 2007 - 14:14
Galima- kvaila klausima? Kai tiria vaisiaus vandenis, ar ivedant adata stebi echoskopu? Tikuosi, neduria "aklai"? unsure.gif
Dar- kalbat apie vaiko apsigimimo rizika kazkokiame amziuje (turbut apie 40 m.) mazdaug 1 is 100. Kiek skaiciau, po tokio tyrimo rizika persileisti irgi 1 is 100. g.gif Slegianti aritmetika...

Norejau paklausti dariusiu si tyrima: ar po proceduros gydytojai israso kokiu medikamentu ar duoda kokiu patarimu, kaip to persileidimo isvengti (tebunie nedidele tikimybe, bet vis vien 1 is 100, mano galva, daug...).
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2007 07 11, 15:37)
Galima- kvaila klausima? Kai tiria vaisiaus vandenis, ar ivedant adata stebi echoskopu? Tikuosi, neduria "aklai"? unsure.gif
Dar- kalbat apie vaiko apsigimimo rizika kazkokiame amziuje (turbut apie 40 m.) mazdaug 1 is 100. Kiek skaiciau, po tokio tyrimo rizika persileisti irgi 1 is 100.  g.gif Slegianti aritmetika...

Norejau paklausti dariusiu si tyrima: ar po proceduros gydytojai israso kokiu medikamentu ar duoda kokiu patarimu, kaip to persileidimo isvengti (tebunie nedidele tikimybe, bet vis vien 1 is 100, mano galva, daug...).

Viską stebi echoskopų,o po tyrimo jokių vaistų nereikia.Pataria 2sav. nekilnoti, neturėti santykių ir labiau save pasaugoti.Dar galima 50g. konjako grįžus, kad nervai nurimtų biggrin.gif
O statistiškai parašyta nuo 0,2 iki 1 procento.
Kuo nėštumas didesnis, tuo geriau,o be to yra visokių priemonių bandyti stabdyti persileidimą, jei taip atsitiktų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukai: 11 liepos 2007 - 14:47
Aciu uz toki greita ir aisku atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(eziukai @ 2007 07 11, 16:44)
Viską stebi echoskopų,o po tyrimo jokių vaistų nereikia.Pataria 2sav. nekilnoti, neturėti santykių ir labiau save pasaugoti.Dar galima 50g. konjako grįžus, kad nervai nurimtų biggrin.gif
O statistiškai parašyta nuo 0,2 iki 1 procento.
Kuo nėštumas didesnis, tuo geriau,o be to yra visokių priemonių bandyti stabdyti persileidimą, jei taip atsitiktų 4u.gif

man dar liepė mėnesį gert 2 kartus į dieną po 2 tabl. magnio B6
Atsakyti
QUOTE(vainė @ 2007 07 11, 16:17)
man dar liepė mėnesį gert 2 kartus į dieną po 2 tabl. magnio B6

Žinoma galima ir magnį thumbup.gif , bet kadangi aš ir taip gėriau, tai neužfiksavau šito blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Matau jus cia dauguma patyrusios, jau visokius tyrimus istverusius, tad ir as noriu pasidalinti savo baimemis..Priklausau amziaus rizikos grupei, todel buvau nusiusta i rizikingu nestumu kabineta. Gydytoja echoskopavo, sake, kad viskas puiku, bet va kraujo tyrimas atejo blogas, kazkokio hormono permazai. Sudejus echo ir krauja kartu tikimybe gaunama 1:800, o vieno kraujo 1:100. Siuncia pas genetikus.As panikoje. Daugiau negu panikoje. Jei isgirsiu verdikta , kad vaikelis serga- as to neistversiu.
Ar cia yra tikiu kurioms kraujas rode tokia didele tikimybe Dauno sindromui? Ar mano maziukas dar turi sansu?
Atsakyti
QUOTE(Herma @ 2007 07 11, 20:36)
Sveikos mamytes,
Matau jus cia dauguma patyrusios, jau visokius tyrimus istverusius, tad ir as noriu pasidalinti savo baimemis..Priklausau amziaus rizikos grupei, todel buvau nusiusta i rizikingu nestumu kabineta. Gydytoja echoskopavo, sake, kad viskas puiku, bet va kraujo tyrimas atejo blogas, kazkokio hormono permazai.  Sudejus echo ir krauja kartu tikimybe gaunama 1:800, o vieno kraujo 1:100. Siuncia pas genetikus.As panikoje. Daugiau negu panikoje. Jei isgirsiu verdikta , kad vaikelis serga- as to neistversiu.
Ar cia yra tikiu kurioms kraujas rode tokia didele tikimybe Dauno sindromui? Ar mano maziukas dar turi sansu?

Nesinervuok... Kraujo tyrimas yra tik statistika, o is jos isvadu nedaro... jau pradedi galvoti apie kazkokius sansus ne sansus g.gif . Man pvz. kraujo tyrimas irgi buvo 1:113 - o nuejus i genetikos centra daktare paziurejus ultragarsu pasake, kad nestumas yra mazesnis nei pagal mm ir tai iskart paaiskina kodel truko hormono... galutinis rezultatas po to buvo 1:724... Taip, kad negadink sau nervu is anksto, tuo labiau, kad echo puikus!!!

LAuk tik geriausio - taip ir bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Herma @ 2007 07 11, 20:36)
Sveikos mamytes,
Matau jus cia dauguma patyrusios, jau visokius tyrimus istverusius, tad ir as noriu pasidalinti savo baimemis..Priklausau amziaus rizikos grupei, todel buvau nusiusta i rizikingu nestumu kabineta. Gydytoja echoskopavo, sake, kad viskas puiku, bet va kraujo tyrimas atejo blogas, kazkokio hormono permazai.  Sudejus echo ir krauja kartu tikimybe gaunama 1:800, o vieno kraujo 1:100. Siuncia pas genetikus.As panikoje. Daugiau negu panikoje. Jei isgirsiu verdikta , kad vaikelis serga- as to neistversiu.

Nesinervink ir nepanikuok be reikalo. Mano tikimybe buvo 1:50, o dabar supu sveika grazia mergyte. Nuvaziuok pas genetikus ir pamatysi kaip viskas bus tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2007 07 11, 21:23)
Nesinervuok... Kraujo tyrimas yra tik statistika, o is jos isvadu nedaro... jau pradedi galvoti apie kazkokius sansus ne sansus g.gif . Man pvz. kraujo tyrimas irgi buvo 1:113 - o nuejus i genetikos centra daktare paziurejus ultragarsu pasake, kad nestumas yra mazesnis nei pagal mm ir tai iskart paaiskina kodel truko hormono... galutinis rezultatas po to buvo 1:724... Taip, kad negadink sau nervu is anksto, tuo labiau, kad echo puikus!!!

LAuk tik geriausio - taip ir bus drinks_cheers.gif

O tai kaip tau paskui pakilo iki 1:724 ?O su mano nestumo laiku tai yra taip, kad nuo pat pradziu mano gyd sake, kad jis 6 dienom mazesnis nei pagal mmm, o kai atejau i rizikingu nestumu kabineta tai ten skyresi tik viena dienele. Tai iseina, kad atitinka laika. O sakyk genetikai tau vel tik pakartojo ta pati kraujo tyrima?
Atsakyti
QUOTE(Herma @ 2007 07 11, 21:32)
O tai kaip tau paskui pakilo iki 1:724 ?O su mano nestumo laiku tai yra taip, kad nuo pat pradziu mano gyd sake, kad jis 6 dienom mazesnis nei pagal mmm, o kai atejau i rizikingu nestumu kabineta tai ten skyresi tik viena dienele. Tai iseina, kad atitinka laika. O sakyk genetikai tau vel tik pakartojo ta pati kraujo tyrima?

Matau,. kad as cia didziausia panikatore. Bandysiu ryt dasibrauti iki genetiko
Atsakyti
QUOTE(Herma @ 2007 07 11, 22:54)
Matau,. kad as cia didziausia panikatore. Bandysiu ryt dasibrauti iki genetiko

Visos mes cia tokios verysad.gif , kol issitirsime iki galo, daugiau apie nieka negaliu galvot doh.gif . Ar dasiskambinai pas genetikus?
Atsakyti