Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(:)22 @ 2007 07 06, 11:38)
sveikutes, na labai labai didelis aciu uz palaikyma, ir nuosirdzius atsakymus 4u.gif
vakar pasake kad s leliuku viskas gerai atitinka laika, na net didesnis 3 dienom nei pagal mane wub.gif , turesim berniuka,ji nemate jokiu nukrypimu vystmesi ir sako ko jus nuo to leliuk norit, paeme rauja triple testui ir atsakymai bus kita pektadieni, ech labai lauksiu as tu atsakymu, bet tikiu kad jie bus geri wub.gif

smagu 4u.gif sveikinu.. labai tikiuosi, kad ir tavo kraujo tyrimai bus geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2007 07 07, 09:48)
smagu  4u.gif sveikinu.. labai tikiuosi, kad ir tavo kraujo tyrimai  bus geri  4u.gif

aciu 4u.gif wub.gif , tikiu ir as kad atsakymai bus geri, bet kazkiek ir bijau, na bet kai tik zinosiu atsakymus parasysiu is kart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2007 07 05, 17:00)
nu ačiū dievui pasirodei ir dar su gerom žiniomis  biggrin.gif  4u.gif sveikinu labai!  drinks_cheers.gif  wub.gif dabar bus ramiau, ar ne?  tongue.gif

ne tas zodis ramiau... jau trecia diena ramumu dziaugiuos biggrin.gif dabar kai kuriuos darbus pradejau darytis, nes iki tol tai kazkaip susikaupt neimanoma buvo... ax.gif Tik labai baisu, kad lelkai irgi turbut daug nervu kainavo tokia mano "busena" blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2007 07 05, 17:29)
thumbup.gif  Ka jau cia ir bepridursi prie tokios geros naujienos  rolleyes.gif . Dabar tik belieka palinketi ramaus ir dziugaus laukimo  wub.gif

dar kart aciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva_V @ 2007 07 05, 18:56)
Ir as prisijungiu prie tokiu palinkejimu!

+ dar vienas didelis aciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dile @ 2007 07 06, 08:38)
Didziausi sveikinimai 4u.gif
Papildyta:

ir dar vienas didelis aciu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš ryt lekiu į Vilnių pas genetikus. Pas Butkevičienę smile.gif Tik šiandien pasiskambinau, o jau ryt vietą rado. Tik vat nežinau kiek reiks sumokėti tame VIP kabinete g.gif Laukiu wub.gif

Džiaugiuosi už visas nestuke.gif Smagu, kad viskas gerai wub.gif
Atsakyti
sveikos,
gal zinote, koks tikslumas kraujo tyrymu buna? Del chromosominiu sindromu, 1 ir 2 trimestro? As kazkaip abejoju, kad 100 %..
Gal teko girdeti atveju, kai kraujo tyrymai nerode sindromu?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 07 09, 17:22)
sveikos,
gal zinote, koks tikslumas kraujo tyrymu buna? Del chromosominiu sindromu, 1 ir 2 trimestro? As kazkaip abejoju, kad 100 %..
Gal teko girdeti atveju, kai kraujo tyrymai nerode sindromu?

Kraujo tyrimu tikslumas nera didelis. Jis tik nurodo TIKIMYBE, kad gali buti koks nors apsigimimas. Tarkim 1:50, 1:250 ar 1:10000. Gavus tikimybe, jei nesveiko vaikelio tikimybe yra didesne negu statistinis Lietuvos vidurkis tokio amziaus moteriai, tada siuloma darytis vaisiaus vandeny tyrima, kurio tikslumas 99%. 1% klaidos tikimybe visvien islieka, bet amniocenteze yra tikslus tyrimas. Gi kraujo tyrimas yra tik indikacija tolesni tyrimai reikalingi ar ne.
Atsakyti
kadangi pati turėjau problemų, tai puikiai suprantu, koks džiaugsmas užplūsta, kai išgirsti, jog viskas gerai wub.gif sveikinu visas, tai išgirdusias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva_V @ 2007 07 09, 18:04)
Kraujo tyrimu tikslumas nera didelis. Jis tik nurodo TIKIMYBE, kad gali buti koks nors apsigimimas. Tarkim 1:50, 1:250 ar 1:10000. Gavus tikimybe, jei nesveiko vaikelio tikimybe yra didesne negu statistinis Lietuvos vidurkis tokio amziaus moteriai, tada siuloma darytis vaisiaus vandeny tyrima, kurio tikslumas 99%. 1% klaidos tikimybe visvien islieka, bet amniocenteze yra tikslus tyrimas. Gi kraujo tyrimas yra tik indikacija tolesni tyrimai reikalingi ar ne.

Amniocentezės tikslumas ne 99%, o pasako TAIP arba NE.Tai manau čia visas 100.Tik žinoma gali nepasisekti jų paimti.Duoda 99% todėl, kad netiria visų esamų genetinių ligų, kurių yra labai daug, o tiria dėl trijų 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos busimos mamytes labai dziaugiuosi, kad sulaukete geru tyrimu rezultatu bigsmile.gif
As irgi noriu pasidziaugti, kad mano tyrimu rezultatai geri ir turetu gimti sunelis. Labai dziaugiuosi ir Jus visas suprantu thumbup.gif
o mano vyras kaip apsidziauge, kai suzinojo, kad netik vaikelis sveikas, bet dar ir sunelis gims. Jis visalaik labai sunaus norejo, jau dabar svajoja kaip kartu eitu zvejoti ir t.t. Galvojau, kad nugrius is laimes kabinete, kai gydytoja pasake naujienas mirksiukas.gif
Dabar toks palengvejimas sirdyje, kad sunku apsakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukai @ 2007 07 10, 10:03)
Amniocentezės tikslumas ne 99%, o pasako TAIP arba NE.Tai manau čia visas 100.Tik žinoma gali nepasisekti jų paimti.Duoda 99% todėl, kad netiria visų esamų genetinių ligų, kurių yra labai daug, o tiria dėl trijų 4u.gif

O man genetike E.Butkeviciene sake kad 99% tikslumas po amniocentezes tyrimu.
Atsakyti
QUOTE(grusia @ 2007 07 10, 08:19)
sveikos visos busimos mamytes labai dziaugiuosi, kad sulaukete geru tyrimu rezultatu  bigsmile.gif
As irgi noriu pasidziaugti, kad mano tyrimu rezultatai geri ir turetu gimti sunelis. Labai dziaugiuosi ir Jus visas suprantu  thumbup.gif
o mano vyras kaip apsidziauge, kai suzinojo, kad netik vaikelis sveikas, bet dar ir sunelis gims. Jis visalaik labai sunaus norejo, jau dabar svajoja kaip kartu eitu zvejoti ir t.t. Galvojau, kad nugrius is laimes kabinete, kai gydytoja pasake naujienas  mirksiukas.gif 
Dabar toks palengvejimas sirdyje, kad sunku apsakyti  biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif . Belieka palinketi gero ir ramaus nestumo bei lengvo gimdymo mirksiukas.gif

QUOTE(Dile @ 2007 07 10, 08:27)
O man genetike E.Butkeviciene sake kad 99% tikslumas po amniocentezes tyrimu.

Manau tas 99proc tikslumas ir yra del tu genetiniu ligu, del kuriu buvo daroma amniocenteze. Tai reikstu, kad tyrimas 99proc garantuoja, jog tomis ligomis, del kuriu buvo imti vaisiaus vandenys, vaikutis neserga. Aplamai, svarbiausia, kad po sito tyrimo suzinai atsakyma - sveikas tavo vaikutis ar ne. Juk del sito ir eina mamytes tirtis.
Atsakyti
man genetikos centre sakė, kad testo tikslumas 99,9% 4u.gif aišku, kad čia tik dėl tų ligų, dėl kurių daro tyrimą. Prieš procedūrą daktarė pasitikslino net dėl ko tiriamės ax.gif

mane labiausiai pamenu pribloškė, kad apie 1-2% moterų tyrimas nepasiseka.. vandenys nekokybiškai paimami, ir t.t. Pamenu sedėjau koridoriuj ir nervavausi - kas bus jei papulsiu į tuos proc tongue.gif
Atsakyti