Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(optiimiste @ 2007 07 05, 13:59)
Dalinuosi džiaugsmu - viskas pas mus GERAI!  biggrin.gif

Na va matai! Superines naujienos! Didelis akmuo nuo sirdies pavirto dideliu laukimo dziaugsmu. Reikejo tik tiketi. Dar pasakyk kas bus? Lyti gi irgi pasake. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva_V @ 2007 07 05, 15:15)
Na va matai! Superines naujienos! Didelis akmuo nuo sirdies pavirto dideliu laukimo dziaugsmu. Reikejo tik tiketi. Dar pasakyk kas bus? Lyti gi irgi pasake.  mirksiukas.gif

biggrin.gif tai jau anksčiau žinojau, bet dabar patvirtino - berniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2007 07 05, 15:20)
biggrin.gif tai jau anksčiau žinojau, bet dabar patvirtino - berniukas  wub.gif

Super! Turesi porele. Tai dabar jau tikrai gali pirkti berniukiskas spalvas. wub.gif As kai suzinojau, kad mergaite, prisipirkau kruva suknyciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva_V @ 2007 07 05, 15:24)
Super! Turesi porele. Tai dabar jau tikrai gali pirkti berniukiskas spalvas.  wub.gif As kai suzinojau, kad mergaite, prisipirkau kruva suknyciu  tongue.gif

oi, nesakyk.. valdausi dar. Specialiai į parduotuves neinu, ir iki dekreto tikrai nieko nepirksiu. Dar reik peržiūrėti dukrytės palikimą.. bo aš kai jos laukiausi turėjau apgavikišką nuojautą, kad bus berniukas.. tai kaip supranti rūbeliai kažkur iki 6 mėn melsvi arba neutralūs tongue.gif
Atsakyti
Jeee mergaites!!!! pas mus viskas gerai thumbup.gif dziaugiuosi ne tas zodis drinks_cheers.gif dar labiau dziaugiuosi, kad ir optiimistei viskas taip pat gerai thumbup.gif nu zodziu nervai baigesi prasideda tooooooks dziaugsmingas laikas lotuliukas.gif

Aciu mergaitem uz palaikyma!!! Dabar reikia laukt tu smagiu apsipirkimu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(optiimiste @ 2007 07 05, 15:20)
biggrin.gif tai jau anksčiau žinojau, bet dabar patvirtino - berniukas  wub.gif

sikart tau pilvo forma pasitvirtino mirksiukas.gif kaip smagu biggrin.gif , o pas mus irgi pasitvirtino, kad mergaite rolleyes.gif

karsti karsciausi sveikinimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2007 07 05, 16:43)
Jeee mergaites!!!! pas mus viskas gerai  thumbup.gif  dziaugiuosi ne tas zodis  drinks_cheers.gif  dar labiau dziaugiuosi, kad ir optiimistei viskas taip pat gerai  thumbup.gif  nu zodziu nervai baigesi prasideda tooooooks dziaugsmingas laikas  lotuliukas.gif

Aciu mergaitem uz palaikyma!!! Dabar reikia laukt tu smagiu apsipirkimu  mirksiukas.gif
Papildyta:
sikart tau pilvo forma pasitvirtino  mirksiukas.gif  kaip smagu  biggrin.gif , o pas mus irgi pasitvirtino, kad mergaite  rolleyes.gif

karsti karsciausi sveikinimai  drinks_cheers.gif

nu ačiū dievui pasirodei ir dar su gerom žiniomis biggrin.gif 4u.gif sveikinu labai! drinks_cheers.gif wub.gif dabar bus ramiau, ar ne? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2007 07 05, 15:43)
Jeee mergaites!!!! pas mus viskas gerai  thumbup.gif  dziaugiuosi ne tas zodis  drinks_cheers.gif  dar labiau dziaugiuosi, kad ir optiimistei viskas taip pat gerai  thumbup.gif  nu zodziu nervai baigesi prasideda tooooooks dziaugsmingas laikas  lotuliukas.gif

Aciu mergaitem uz palaikyma!!! Dabar reikia laukt tu smagiu apsipirkimu  mirksiukas.gif

thumbup.gif Ka jau cia ir bepridursi prie tokios geros naujienos rolleyes.gif . Dabar tik belieka palinketi ramaus ir dziugaus laukimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 07 05, 17:29)
thumbup.gif  Ka jau cia ir bepridursi prie tokios geros naujienos  rolleyes.gif . Dabar tik belieka palinketi ramaus ir dziugaus laukimo  wub.gif

Ir as prisijungiu prie tokiu palinkejimu!
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 07 04, 20:46)
Sveikos merginos,man dar tik ehoskopu ziurejo ir kraujo tyrima padare, atsakymas bus tik pirmadieni. Ehoskopu viskas atitiko normas, vaikutis atrodo sveikas, nera jokiu nukrypimu, esu labai laiminga ir tikiuosi kad ir kraujas bus geras tongue.gif  Atrodo kad turesiu vel mergaite, jau trecia... bigsmile.gif ,bet kazkodel ir noreciau mergaites. Maniau kad vyras labai nulius kad vel mergaite, bet deja laimingas kad tik sveika biggrin.gif

Tikrai kraujo tyrimu rezultatai bus geri smile.gif thumbup.gif Tikek tuo ir nesijaudink
Man irgi kai padare echo, o paskui dar kelias deinas reikejo laukti kraujo tyrimu atsakymu, bet kazkaip tikejau ,kad viskas bus gerai, nes echo parode, kad atitinkam savaiteles, vystymosi anomaliju nepastebeta ir gydytoja sake,k ad mergaite turetu buti smile.gif . Is dziaugsmo matant savo mazuteli net asaros nuriedejo, o mano vyras irgi dziaugesi, nesvarbu ar berniukas ar mergaite, svarbu ,kad sveikas ax.gif
Dziugu, kad ir kitos sulauke geru tyrimu atsakymu, o dar besiruosiancioms tirtis pas genetikus didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 05 liepos 2007 - 19:16
Sveikutės 4u.gif
Gal galite pasaakyti , kiek mokėjote, kurios ėjote per VIP kabinetą?
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2007 07 05, 14:59)
Dalinuosi džiaugsmu - viskas pas mus GERAI!  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif , dabar ramiai galesi laukti gimdymo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(akviliux_ @ 2007 07 05, 17:43)

Papildyta:
sikart tau pilvo forma pasitvirtino  mirksiukas.gif  kaip smagu  biggrin.gif , o pas mus irgi pasitvirtino, kad mergaite  rolleyes.gif

karsti karsciausi sveikinimai  drinks_cheers.gif

Didziausi sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lili78 @ 2007 07 05, 21:13)
Tikrai kraujo tyrimu rezultatai bus geri smile.gif  thumbup.gif  Tikek tuo ir nesijaudink
Man irgi kai padare echo, o paskui dar kelias deinas reikejo laukti kraujo tyrimu atsakymu, bet kazkaip tikejau ,kad viskas bus gerai, nes echo parode, kad atitinkam savaiteles, vystymosi anomaliju nepastebeta ir gydytoja sake,k ad mergaite turetu buti smile.gif . Is dziaugsmo matant savo mazuteli net asaros nuriedejo, o mano vyras irgi dziaugesi, nesvarbu ar berniukas ar mergaite, svarbu ,kad sveikas  ax.gif
Dziugu, kad ir kitos sulauke geru tyrimu atsakymu, o dar besiruosiancioms tirtis pas genetikus didziausios sekmes  4u.gif

Labai tikiu kad bus geri. O jau sokeja mano ta pilvuko gyventoja lotuliukas.gif ,tik tupineja ir ranka tarp kojyciu kisa, nenorejo parodyt kad mergyte biggrin.gif bet gydytoja vistiek pagavo momenta kur aiskiai matesi kad flirt.gif
Atsakyti
sveikutes, na labai labai didelis aciu uz palaikyma, ir nuosirdzius atsakymus 4u.gif
vakar pasake kad s leliuku viskas gerai atitinka laika, na net didesnis 3 dienom nei pagal mane wub.gif , turesim berniuka,ji nemate jokiu nukrypimu vystmesi ir sako ko jus nuo to leliuk norit, paeme rauja triple testui ir atsakymai bus kita pektadieni, ech labai lauksiu as tu atsakymu, bet tikiu kad jie bus geri wub.gif
Atsakyti