Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Parase imetu kelias nuotraukas. Kad pakelti jums upa ir suteikti tikros vilties, kad net 1:50 ne visada reiskia blogas zinias. Ir kad ramybe po amniocentezes dar po keliu menesiu pavirsta didele sypsena ir dziaugsmo asaromis, ziurint i savo Dievo dovanota stebukla. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva_V @ 2007 07 05, 08:40)
Parase imetu kelias nuotraukas. Kad pakelti jums upa ir suteikti tikros vilties, kad net 1:50 ne visada reiskia blogas zinias. Ir kad ramybe po amniocentezes dar po keliu menesiu pavirsta didele sypsena ir dziaugsmo asaromis, ziurint i savo Dievo dovanota stebukla.  4u.gif

SVEIKINU LABAI wub.gif 4u.gif
Aukit sveikos ir ramios!
Atsakyti
sveikutes, turiu klausimuka, nes perskaityti visos temos tiesiog neturiu laiko blush2.gif , ka tik mus israse is ligonines, ir po valandos vaziuoju pas gydytoja pasiimt siuntimo pas genetikus, pries dugiau nei metus as pagimdziau leliuka su apsigimimais, ir dabar nusprendziau pasidaryti genetinius tyrimus, nors kai pagimdziau man buvo daryti tyrimai ir genetiskai nieo nerado, chromosomas irgi tyre viskas gerai, zodziu 1 is 1000000 mums pasitaike verysad.gif , sis nestumas nera legvas gimda labai zemai ji apsitraukus, na zodziu gulimas rezimas, bet tikiuosi viskas bus gerai ir pageres mano bukle, ir siandien mane gydytoja uzrase pas genetikus 4 valandai kazkur karoliniskese, kadangi mums jau nemazai laiko, ji siulo daryt biopsija, ar galit pasakyt kuri jau daresi si tyrima ar yra kokiu pasekmiu po biopsijos ir t.t.. po kiek laiko buna atsakymai, labai bijau daryt si tyrima, bet kai buvau ligoninej visos gydytojos sako o ka us dar nebuvot pas genetikus g.gif , sakau ne, tai sako nuvaziuokit

aciukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2007 07 05, 08:53)
sveikutes, turiu klausimuka, nes perskaityti visos temos tiesiog neturiu laiko blush2.gif , ka tik mus israse is ligonines, ir po valandos vaziuoju pas gydytoja pasiimt siuntimo pas genetikus, pries dugiau nei metus as pagimdziau leliuka su apsigimimais, ir dabar nusprendziau pasidaryti genetinius tyrimus, nors kai pagimdziau man buvo daryti tyrimai ir genetiskai nieo nerado, chromosomas irgi tyre viskas gerai, zodziu 1 is 1000000 mums pasitaike verysad.gif , sis nestumas nera legvas gimda labai zemai ji apsitraukus, na zodziu gulimas rezimas, bet tikiuosi viskas bus gerai ir pageres mano bukle, ir siandien mane gydytoja uzrase pas genetikus 4 valandai kazkur karoliniskese, kadangi mums jau nemazai laiko, ji siulo daryt biopsija, ar galit pasakyt kuri jau daresi si tyrima ar yra kokiu pasekmiu po biopsijos ir t.t.. po kiek laiko buna atsakymai, labai bijau daryt si tyrima, bet kai buvau ligoninej visos gydytojos sako o ka us dar nebuvot pas genetikus g.gif , sakau ne, tai sako nuvaziuokit

aciukas visoms  4u.gif

tai biomedicinos tyrimu centre tau darys tyrimus, gali apie tai daugiau apskaityti cia: http://www.bmtc.lt/c...iniai/index.htm

Sekmes ir laukiam geru naujienu smile.gif Tiek istverei.. tiesiog nusipelnei tureti nuostabu vaikuti wub.gif Viskas turi buti gerai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2007 07 05, 09:20)
tai biomedicinos tyrimu centre tau darys tyrimus, gali apie tai daugiau apskaityti cia: http://www.bmtc.lt/c...iniai/index.htm

Sekmes ir laukiam geru naujienu  smile.gif  Tiek istverei.. tiesiog nusipelnei tureti nuostabu vaikuti  wub.gif Viskas turi buti gerai  4u.gif

dekui uz atsakyma, dabar greit paskaiciau tai turbut man ir echo darys, ir aciu uz palaikyma, ezinau kazkodel esu rami tik turbut ta baime pati sau ikalbu doh.gif blush2.gif , o tas biomedicinos centras geras, ar lanketes te kas nrs, gydytoja mano surado ten nes i genetikos centra santariskese as kol papulsiu tai bus velu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2007 07 05, 09:32)
dekui uz atsakyma, dabar greit paskaiciau tai turbut man ir echo darys, ir aciu uz palaikyma, ezinau kazkodel esu rami tik turbut ta baime pati sau ikalbu doh.gif  blush2.gif , o tas biomedicinos centras geras, ar lanketes te kas nrs, gydytoja mano surado ten nes i genetikos centra santariskese as kol papulsiu tai bus velu doh.gif

as buvau pas genetike, ten dirba Egle Butkeviciene , faina gydytoja, tokia optimistiskai nuteikianti smile.gif Man ten dare tik echoskopija ax.gif
Nezinau ka tau patars darytis, nes paprastai daro kraujo tyrima, o tik tada jei rizika padidinta rodo, siulo vaisiaus vandenis tirti... bet jei nestumas jau didelis ir jau buvo vienas apsigimimu atvejis, gal patars iskart amniocenteze darytis ... kurios daresi sako ner taip baisu, kaip gali atrodyti 4u.gif Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2007 07 05, 10:32)
dekui uz atsakyma, dabar greit paskaiciau tai turbut man ir echo darys, ir aciu uz palaikyma, ezinau kazkodel esu rami tik turbut ta baime pati sau ikalbu doh.gif  blush2.gif , o tas biomedicinos centras geras, ar lanketes te kas nrs, gydytoja mano surado ten nes i genetikos centra santariskese as kol papulsiu tai bus velu doh.gif

sveika
manau pradžiai pasidaryk kraujo testą ir echo.. o jau jei reikės, tada visokias intervencijas. TIkrai dar ne per vėlu, nesijaudink 4u.gif

Atsakyti
Dalinuosi džiaugsmu - viskas pas mus GERAI! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2007 07 05, 12:59)
Dalinuosi džiaugsmu - viskas pas mus GERAI!  biggrin.gif

Valiooooooooooooooo !!!!!! thumbup.gif
clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2007 07 05, 14:08)

Valiooooooooooooooo !!!!!!    thumbup.gif
clap.gif  clap.gif  clap.gif

taigis taigis.. akmuo nukrito didžiulis nuo širdies tongue.gif

įdomu, kaip Akviliux?
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2007 07 05, 12:59)
Dalinuosi džiaugsmu - viskas pas mus GERAI!  biggrin.gif

Ot tai gera zinia thumbup.gif . Na, dabar jau galesi ramiai laukti likusi laika rolleyes.gif . Tikiuosi ir Akviliux tokia pat gera zinia pranes ax.gif
Atsakyti
Akviliux kur tu?
Atsakyti