Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Aš irgi dariausi, negaliu sakyt kad nebijojau, bet labiau bijojau negero atsakymo o ne pačios procedūros, ėjau žinodama ir tikėdama kad VISKAS BUS GERAI. Viskas turi būt gerai. taip ir buvo...Labai svarbu ir nusiteikimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vainė @ 2007 06 27, 15:13)
Aš irgi dariausi, negaliu sakyt kad nebijojau, bet labiau bijojau negero atsakymo o ne pačios procedūros, ėjau žinodama ir tikėdama kad VISKAS BUS GERAI. Viskas turi būt gerai. taip ir buvo...Labai svarbu ir nusiteikimas  4u.gif

O lyti jau matys 16-17 savaite? Ar jum pasake jau? Ar tik veliau.
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 06 27, 16:26)

Matys. Man pasake jau 14 savaite.
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 06 27, 15:26)

QUOTE(Daiva_V @ 2007 06 27, 16:09)
Matys. Man pasake jau 14 savaite.

Del tos lyties 'matymo' - draugei du kartus echoskopu "mate" berniuka, net nuotrauka padare, kad ji pati matytu ta "vyriska pasididziavima" smile.gif. O kai trecia karta echoskopavo, tai is to berniuko kazkaip mergaite gavosi biggrin.gif. Ir gime mergaite. Tai vat. Todel netikiu as tais "matymais' 100proc. Jau kai pagimdysi, tada ir bus aisku kas gime - mergaite ar berniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 06 28, 00:26)
Jau kai pagimdysi, tada ir bus aisku kas gime - mergaite ar berniukas  mirksiukas.gif

...arba kai padarys amniocentezes tyrima (jei darys is viso), nes tada suskaiciuoja visas X ir Y chromosomas.
Atsakyti
QUOTE(Daiva_V @ 2007 06 27, 23:27)
...arba kai padarys amniocentezes tyrima (jei darys is viso), nes tada suskaiciuoja visas X ir Y chromosomas.

Taip, po sio tyrimo lyti tikrai pasako labai tiksliai, tik kad si tyrima ne kiekviena darosi. Ai, manau svarbiausia sveikas vaikas, o ne kokia to vaikucio lytis rolleyes.gif . Beje, siandien girdejau toki atveji - moteris laukesi dvynuku. Gime mergyte ir berniukas. Berniukas sveikas, mergyte - su dauno sindromu verysad.gif . Tik sis atvejis buvo uzsienyje, ne LT.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 06 28, 01:37)
Taip, po sio tyrimo lyti tikrai pasako labai tiksliai, tik kad si tyrima ne kiekviena darosi. Ai, manau svarbiausia sveikas vaikas, o ne kokia to vaikucio lytis  rolleyes.gif . Beje, siandien girdejau toki atveji - moteris laukesi dvynuku. Gime mergyte ir berniukas. Berniukas sveikas, mergyte - su dauno sindromu  verysad.gif . Tik sis atvejis buvo uzsienyje, ne LT.

Tik smalsu del lyties, zinoma kad svarbiausia sveikas vaikas, ar mergaite ar berniukas, jokio cia skirtumo. Tik pas mus tetis ir didzioji dukra tikisi berniuko, o as ir mazoji dukra - mergaites. Bet laukiame tai sveiko pagranduko,ka dievas duos ax.gif
Ant siuntimo gine parase << istyrimui>> ,tai cia man bus mokamas tas tyrimas ar ne, kazin? kaip jums ten buvo uzrasyta? Metu man sukako jau si menesi 38 doh.gif , bet ten neparasyta , koks rizikos faktorius schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif O as niekaip negaliu prisiskambinti uzsiregistruoti tyrimams unsure.gif registraturoje dave tel.nt. kur registruotis be siuntimu mokamai, bet ten jau antra diena arba niekas nekelia ragelio arba uzimta ph34r.gif
Atsakyti
Man taip pat niekaip nepavyksta prisiskambinti i genetikos centro mokamu tyrimu kabineta, bet netgi jau antra savaite, o nemokamuose tyrimuose pasake, jog registruos nuo liepos 19d. nesuprantu gal jie visi dabar atostogauja. Mergytes, bukit geros, jei kuriai pavyks prisireegistruoti, duokit ziniu smile.gif
Atsakyti
Mano siuntime parašyta "pageidauja išsitirti genetiškai. Nėštumo eiga normali, jokių ... faktorių nėra" Tik vakar parašė, kaip supratot, nes pati pageidauju. Dar neužsiregistravau. Manau, teks susimokėti, tad ir mąstau kur čia dabar skambinti. Gal tiesiai kokiam gydytojui. Man patogiau būtų Kaune. Gal ką patartumėte, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2007 06 28, 13:40)
Mano siuntime parašyta "pageidauja išsitirti genetiškai. Nėštumo eiga normali, jokių ... faktorių nėra" Tik vakar parašė, kaip supratot, nes pati pageidauju. Dar neužsiregistravau. Manau, teks susimokėti, tad ir mąstau kur čia dabar skambinti. Gal tiesiai kokiam gydytojui. Man patogiau būtų Kaune. Gal ką patartumėte, būčiau labai dėkinga.

As uzsiregistravau pas genetikus kai tik suzinojau kad laukiuosi, o tik veliau savo gines paprasiau siuntimo ir pasakiau man paskirta data genetikos centre, ji nepriestaravo parasyt ta siuntima, nes man 38 metai. Bet siuntime nieko nenurode, tik zodis istyrimui. mirksiukas.gif
Skambinu 6 savaiciu, paskyre 16 savaiciu tyrimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dile: 28 birželio 2007 - 12:13
Num nesiseka niekaip prisiskambinti. Girejau kad kaune tokius tyrimus kazkokia klinika atlieka , gal kas zinote kur tiksliai ? labai noriu speti kol vyras vel neishskrido....
Atsakyti