QUOTE(optiimiste @ 2007 06 20, 21:39)
ai, rezultatai tokie šiek tiek dviprasmiai
jei žiūrėti pgl echo nustatytą vaikučio amžių - viskas ok. Bet jeigu pgl paskutines mmm - tada rizika 1:233. Nedidelė, bet vis tiek aukšiau normos..
QUOTE(optiimiste @ 2007 06 21, 09:03)
pirmą tyrimą darė 17 ir 2d; antra lygiai po savaitės.
dar konsultavausi su savo ginekologę, nu manau nieko nebedarysiu. Rizika ne tokia didelė; tas kitas testas - "alfa beta proteinas" ar pan. geras; nosytė kaip pagr. požymis - gera. Viskas ok, išskyrus šlaunikaulį; kraujo tyrimai dviprasmiški.. zodziu, viska pasverus, tikimybė nesveikam vaikučiui mažesnė, nei tikimybė persileisti per amniocentezę..
dar turiu aišku laiko iki antradienio, bet kažkaip širdy norisi tikėti, kad viskas gerai ten pas mus
Nusiramink, viskas tam tavo mazyliui gerai
. Jei echo rodo, kad viskas ok, tai nesuk galvos del tu paskutiniu mmm. Mano draugei visu menesiu anksciau gimdymo data nustate, tipo vaikas pagal gabaritus labai didelis, tai ir savaiciu jam "padaugino"
. O gime menesiu veliau, tada, kada priklause. Sveika mergaite.
QUOTE(lili78 @ 2007 06 20, 21:47)
Aciū už info,
o gal kartias žinai genetiku kabineto nr. ?
QUOTE(Rokė @ 2007 06 21, 05:52)
Labas.Kauno klinikų genetikų kab.tel.837327063.Sėkmės.
Nezinau tokio tel nr, ar cia tikrai genetiku kab nr? Nes man patys genetikai uzrase telefono nr, o jis toks - 326771. Gali atsiliepti sesute, gali atsiliepti patys genetikai arba gydytoja (ji ne genetike, bet nuolat buna tame kabinete ir dirba kartu su genetikais)
QUOTE(veriru @ 2007 06 21, 08:39)
as tai buvau apsisprendus jei parodys mazesne rizika nei 1:200 , tai atsisakysiu tolimesniu tyrimu ... visgi dazniausiai net toms kuriu rizika 1:50 gimsta sveikuteliai vaikuciai...
Mano buvusiai klasiokei tyrimu rezulatatai buvo 1:50, bet ji amniocentezes nedare. Augina sveikuteli berniuka