QUOTE(virginta @ 2007 06 14, 12:05)
sveikutes visos
labai prasau jusu pagalbos, gal kas zinote koki daktarelio numeri del genetiniu tyrimu kuris mane galetu priimti, nes as skambinau siandien i klinikas sake visai vasarai neregistruoja
, bet bijau kad paskui bus per velu man jau 10 sav eina, turiu siuntima esu rizikos grupeje, todel tyrimai butini, gal kas galite padeti, labai prasau
2365166
2365196
2365116
jei eini su siuntimu tai ir prieini savo eile po poros menesiu, o jei be tai moki..ir man sake kad registruoja , pries pora savaiciu kalbejausi su genetike is santariskiu..svarbu nepergyventi..
Papildyta:
QUOTE(grusia @ 2007 06 14, 14:36)
sveikute virginta,
as irgi
10 sav ir turejau panasiu problemu
kadangi buvau pacioje nestumo pradzioje papuolusi i avarija ir po jos dare dubens kaulu ir stuburo rengena (tada dar nezinojau, kad esu
), tai dabar irgi esu rizikos grupeje ir gydytoja siuncia i genetikos centra pasidaryti tyrimus. Bandziau uzsiregistruoti dar geguzes pabaigoje, tai jau tada registravo tik rugsejo men. Buvau jau puolusi i nevilti ir kazkaip netycia pasiguodziau savo gydytojai, tai ji man ir padejo prisiregistruoti. Gal tavo gydytoja tau irgi padetu
As einu darytis tyrimu birzelio 28d, labai bijau
o as i akis antibijotikus lasinausi ir vaistukus i aki leido, zinojau kad esu
, bet kitaip apakus buciau
ginekologe sake kad sius darytis tyrimu, bet kai paskambinau i centra genetike draugiskai pasijuoke ir nuramino jog tai nera rizika,kad esu jauna( 20m) ir kad tik nervai dabar pakenkti gali
..tai ir likau neapsiprendusi..kita savitele pas gydytoja vizitas, o as kakaip nezinau darytis tuos tyrimus ar nereikia..patarkite