QUOTE(veriru @ 2007 05 08, 11:15)
tas testas toks pats kaip ir genetikos centre... kita verus man genetike uzsimine, kad pas ja daznai kreipiasi pacientes is grybo g, nes jie daznai gauna neteisingus rezultatus.. nezinau kiek ten teisybes, bet as asmeniskai grybo g. nesidaryciau tu tyrimu... beje juos dar daro biomedicinos tyrimu centre...
As pati jau susiduriau su grybo g. kraujo (kitais ) tyrimais... kai pagal grybo g. atsakymus as buvau visiska ligone.. o kitoj laboratoijoj daryti tyrimai parode, kad viskas normos ribose....
As pati jau susiduriau su grybo g. kraujo (kitais ) tyrimais... kai pagal grybo g. atsakymus as buvau visiska ligone.. o kitoj laboratoijoj daryti tyrimai parode, kad viskas normos ribose....
Sveikos, noriu ir as paklaust: ar galima gauti siuntima pas genetikus, jei nera jokiu indikaciju tam. Na, pvz, esi nerizikos amziaus, apsigimimu gimineje nera ir visa kita yra gerai. Noriu issitirti tik del sventos ramybes ir aisku, noriu pataupyti pinigelio... Ar tokiu atveju (jei yra tik noras) neduoda siuntimu? Principas: jei nori - eik, bet mokek?