Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Lijo, nieko nenuskausmina, bet tai ir nera butina, tikrai nera skausminga kaip gali atrodyti mirksiukas.gif
Kaip is venos kraujuka imti duria adatele, taip lygiai taip pat, tik i pilviuka tongue.gif
Man neskaudejo. Jutau, zinoma, kad kazak daro, bet tikrai skausmo nebuvo. Nereikia bijoti. Skaudeti gali tik tokiu atveju jei koki nerviuka duriant pazeistu, mano pakeleivei taip buvo, bet manau, kad ir stresas dar daug ka padare.
Atsakyti
lijo, o kokia tavo tikymybė (skaičiais). Paskokią gyd.buvai ir aplamai kaip sekėsi. Svarbiausia- kaip sekasi nestresuoti. Aš tai manau išprotėsiu. Abu su vyru vaikštom kaip žemė juodi. paprasčiausiai norisi kad kokia mašina viršum užvažiuotų ir tuo viskas man baigtųsi.
Atsakyti
QUOTE(vainė @ 2007 04 15, 12:54)
lijo, o kokia tavo tikymybė (skaičiais). Paskokią gyd.buvai ir aplamai kaip sekėsi. Svarbiausia- kaip sekasi nestresuoti. Aš tai manau išprotėsiu. Abu su vyru vaikštom kaip žemė juodi. paprasčiausiai norisi kad kokia mašina viršum užvažiuotų ir tuo viskas man baigtųsi.

isprotejai visai blink.gif
Nu kam dabar save ir kitus stresini be reikalo? Juk dar nieko nezinai, greiciausiai, kad viskas su tavo leliuku yra gerai thumbup.gif Na nepaisduokit, merginos, sausu statistiku skaiciu itakai!
Pagalvok - leliukui nuo to tik blogiau, mamka, susiimk mirksiukas.gif
Ir kad daugiau tokiu zinuciu nematyti cia ok.gif
Dar tiek laiko iki tu tyrimu turi, gali rimtai sau ir lelkiui pakenkti stresuodama doh.gif

Davai prisiperki krepsa vaisiu, ar kazko skanaus ir sveiko, iskisi nori i gryna lauka pakvepuoti ir dziaukis gyvenimu ir augancia gyvybe, juk tiek daug moteru, deja, tuo pasidziaugti negali....

Kiekvienas galim stresuoti, kokie mes nelaimingi, bet negi kas ta pakeis? As noriu namo, noriu dvynuku, noriu sveiko leliuku, kuri dabar nesioju tongue.gif Bet juk nezinau ar jis sveikas, ar ne? Mano tyrimai buvo, kartoju, 1:50 , o tai jau yra dideeeele rizika, ar ne g.gif Galutiniu rezultatu taip ir likau nesuzinojusi, juda mano mazius pilvelyje ir pati sau tikiu, kad jis sveikas ir laimingas mirksiukas.gif O jei tikiu - vadinasi taip ir bus, juk tiek daug zmones mes patys sau issikalbame visokiu blogybiu doh.gif

Atsakyti
ech, Rudaake, kad man tavo optimizmo, bet dešimta dalis.... Dūšioj tikiu kad viskas bus gerai, bet gyventi vistiek normaliai negaliu... verysad.gif Dar, kai tavo postus paskaitau- rūkas truputį nuplaukia.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vainė: 15 balandžio 2007 - 13:39
QUOTE(vainė @ 2007 04 15, 13:38)
ech, Rudaake, kad man tavo optimizmo, bet dešimta dalis.... Dūšioj tikiu kad viskas bus gerai, bet gyventi vistiek normaliai negaliu... verysad.gif  Dar, kai tavo postus paskaitau- rūkas truputį nuplaukia.... 4u.gif

Visos mes nestuke.gif esam labai jautrios ir linkusios galvoti apie pati blogiausia doh.gif

zinai, kai buna blogai, pagalvoju apie kitus zmones, kuriems tikrai BLOGAI, kurie neturi kur gyventi, ka pavalgyti, serga nepagydomomis ligomis... ir pagalvoju - kokia vis tik as laiminga kad kisenej centu turiu, kad stoga virs galvos turiu, moku ir galiu skaityti, rasyti, mastyti ir dar daug dalyku wub.gif
Ir siuo metu dar leliuka auginu pas save wub.gif O tai jau didelis stebuklas ir laime thumbup.gif

Ramiai sulauk dienytes kai vaziuosi i GC vel, be stresu, tik optimistiskai nusiteikus ir paskui tik pati sypsosies prisiminus kiek be reikalo dabar kankini save.
Pagalvok apie leliuka! Jei tu liudi, jis irgi liudi.... O Tu juk nenori, kad jis liudetu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 15, 12:21)
Lijo, nieko nenuskausmina, bet tai ir nera butina, tikrai nera skausminga kaip gali atrodyti  mirksiukas.gif
Kaip is venos kraujuka imti duria adatele, taip lygiai taip pat, tik i pilviuka  tongue.gif
Man neskaudejo. Jutau, zinoma, kad kazak daro, bet tikrai skausmo nebuvo. Nereikia bijoti. Skaudeti gali tik tokiu atveju jei koki nerviuka duriant pazeistu, mano pakeleivei taip buvo, bet manau, kad ir stresas dar daug ka padare.

na tai gerai tada smile.gif reiks tai reik, darysim

QUOTE(vainė @ 2007 04 15, 12:54)

jokių skaičių nežinau unsure.gif aš ten pirmą kartą važiuosiu, nes rado bujojantį citomegalo virusą verysad.gif nestresuoti sekasi sunkiai, bet va jau gyvenu su šia žinia 6 savaites... vienintelis dalykas, ką dar galiu padaryti, tai važiuoti į GC... stengiuosi kuo mažiau dabar apie tai galvoti, daug dirbu, žodž, imuosi visko, kas nukreiptų mano dėmesį smile.gif tai va... 20 d. 9 val. ryte jau turiu būti GC
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 04 13, 16:55)
gavau atsakymus - 1:3000 del dauno, 1:10000 dėl edvardso ir dar kažko  karsta.gif

panasiai ir mano 1: 4222 ir 1: 10 000 ax.gif tolimesniu tyrimu net nesiule darytis, bet eisim echo pakartotinai ax.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu kaip ginekologes gali nerasyti siuntimo, jie mama nori - net jei ir nera rizikos pagal amziu ar seima - mamos nerimas taip pat didele rizika.
As siuntimus gavau tiek su primu vaikeliu, tiek dabar - jokiu problemu ir kalusimu joms neiskilo - nei amziaus nei seimos riziku nera.
Tiesa pasakius neispasakytas palengvejimas po "laimingo" apsilakymo pas Genetikus smile.gif

Si karta uzsirasiau i Kauno klinikas, sako jau metai kaip jei nenusileidzia Vilniaus Santariskiu genetikos centrui. Gal kuri ka girdejot apie juos?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 14, 22:47)
manau, kad taip. Echo ziurint matytu jei butu butu kokie dideli ir isoriskai pastebimi, kad ir mazesni, apsigimimai. Kad ir genetikos centre, nemanau, kad gali uztikrinti 100 proc. leliuko sveikuma.

Žinokit su ta echo tai jie irgi nelabai ką mato. Žinau, kad vienoj klinikoj mamytė viena darė daug kartų echo, sakė viskas gerai ir tik prieš pat galą pamatė, kad neišsivysčius kojytė.
Genetikos centre taip pat nepastebi, nors pati medikė buvo ir ten daug pažinojo, deja, pagimdžius paaiškėjo, kad ne viskas gerai.
Nuo amžiaus nepriklauso ar vaikelis gims sveikas ar ne, gyvens ar ...
Mano giminaitė gimdė 43 pirmą vaiką ir viskas gerai, o aš 26 ir baigėsi kitaip...
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, gal kieno nors vaikeliui buvo nustatytas toks sindromas Christ-Siemens-Touraine
Atsakyti
As vakar buvau paskaitoj, apie dauno tyrima kol mama dar nescia ir jei nustato, kad tikimybe yra 1:250(tai yra didele rizika), bet tikimybe, kad tavo vaikleis nebus daunas yra lygi 99.6% ir tik 0.4%, kad jis bus daunas, o jei maziau nei 1:250(auksta rizika) tai tikimybe 96.9%, kad tavo vaikelis bus sveikas.Tai nereikia issigasti situ skaiciu ir ramiai laukti mazylio, arba tiesiog pasidaryt pakartotini-triple testa. mirksiukas.gif
Atsakyti
eile mokamai echoskopijai- 2 menesiai.... g.gif
gal kas nors gali parasyti cia arba man i az kokios gydytojos asmenini telefona? smile.gif (gal kai pinigelius mokesiu i kisene- eile zymiai sutrumpes? tongue.gif )
Atsakyti