Svarbiausia geros kavos pupelės (aš perku iš
http://www.gurmans.lt/kava) ir neperkaitinti (nesudeginti) pieno. Kaip mane mokė profesionalas, tai kaitinant pieną kavai reikia tą metalinį indelį laikyti dviem rankom: viena už ąselės, kita už indelio šono. Tą sekundę, kai jau nebegalite nulaikyti rankos ant šono, užsukite garus (nežinau, kaip tiksliai vadinasi ta dalis). Tada pienas kavai būna pakankamai aukštos temperatūros, bet nesudegintas.
O jei dalinantis receptais, tai mano pati mėgstamiausia kava yra Chai Latte. Dedame espresso kavą, pilame pieną ir pagal skonį Monin Chai sirupo (
http://us.monin.com/product.php?id=110 ). Šiaip gal dar ir kitokių tų sirupų būna, bet aš tai tokį žinau. Nesu tikra, kur galima to monin sirupo įsigyti. Kažkada seniai Mandarino Rimi pirkau, o db nežinau, ar dar būna. šiaip ar taip jo užtenka ilgam, o ir pasilepinimas geras. net saldumynų prie tokios kavos nereikia, nes ir taip maloniai saldu