QUOTE(Nome @ 2009 02 08, 12:57)
Žinok net nebandžiau maltos kavos iš aparato, vis pupeles naudojom. Šiandien specialiai nusipirkau kelių rūšių šviesių kavos pupelių (noriu skonį naują išbandyti), pažiūrėsiu ar nebus karčios.
Ot man pačiai dabar įdomu, kokio skonio gausis kava, jei dėsim iš karto sumaltą-reiks išbandyti
Nu jus cia duodat merginos!Pirma karta girdziu sviesios pupeles tamsios pupeles, isviso man galva susukot!tai as net pupeliu reikale zalia o ka sakyt apie aparatus!
bet jus perkat ne beriamus, o pakeliuose ta pupeliu kava ane??Nes as kiek kartu esu macius parduotuvese tai imi kiek nori ten ivairiu rusiu, ivairiu skoniu, bet dar ir pasakyciau brangoki buvo kaip prisimenu!
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2009 02 08, 12:57)
Žinok net nebandžiau maltos kavos iš aparato, vis pupeles naudojom. Šiandien specialiai nusipirkau kelių rūšių šviesių kavos pupelių (noriu skonį naują išbandyti), pažiūrėsiu ar nebus karčios.
Ot man pačiai dabar įdomu, kokio skonio gausis kava, jei dėsim iš karto sumaltą-reiks išbandyti
Hehe nu va matai tau uzduoti koki daviau, paragauti viena ir kita kava ir pasakyti kur skaniausia hihi
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2009 02 08, 15:09)
manau tu degintą skonį turi omenyje kartumą, tai čia nuo pupelių rūšies priklauso ... Mes vieną kg buvom užsipirkę Topo centre uiii kaip aš jos negalėjau gerti juodos, tik su puta suvartojom
... labai reikia atsirinkti kokią kavą naudoti ... dažniausiai visos stovinčios prekybos centrų lentynose būna karčios naudojant aparatuose
pataisykite mane jei klystu .
Mergino kokias kavos pupeles naudojate? mes perkame is Topo centro raudoną paką Cafe Vergano, bet truputi turi tokio kartumo, norėtusi dar švelnesnės
Nu vat dabar ir as galvoju gal per karti buvo!
ar degesiai?
Zinok dabar net negaliu ir pasakyt!O tas kartumas irgi nusistato ane?Matai koks gi geras tas kavos aparatas, kokia nori tokia darai ir geri.