Mįsliukė-daryk tu kaip nori,tiesiog aš pasakiau savo nuomonę. vieni ją perskaitę susimastys,kiti ne. tai va.
o ka padovanoti meiluziui, kad zmona nepamatytu mano dovanos vienintele tokia ideja kvepalai, isimestu i masina ir tiek. gal kam yra ideju?
QUOTE(*AS* @ 2010 11 06, 23:48)
o ka padovanoti meiluziui, kad zmona nepamatytu mano dovanos vienintele tokia ideja kvepalai, isimestu i masina ir tiek. gal kam yra ideju?
Kas nors valgomo - kad įkalčių neliktų
Man tai pirma mintis, sovusi i galva- vaika... Visa gyvenima prisimintu
QUOTE(Soft @ 2004 10 27, 13:13)
Mano drauge padovanojo puodeli isgraviruota dideli uzrasu "MEILUZIUI", bet aisku ji jau skyresi su juo, nebeplanavo daugiau ateities...
manau sita dovana keliavo i siuksledeze, negi dabar tokia nesti namo zmonai
QUOTE(mamute2 @ 2004 12 16, 01:14)
aš ką nors nupirkčiau iš sekso reikmenų parduotuvės .ten tiek visokių dalykėlių mačiau
visai nebloga mintis
QUOTE(Jicky @ 2005 11 08, 23:27)
Save padovanočiau Raudonu bantu perrištą
ko daugiau meiluziui reikia...
QUOTE(Orrange @ 2005 11 20, 21:04)
Teigiamas nestumo testas
butu visai nejuokinga, bet mane sis postas prajuokino
jei jau dovanot, kai romantiska nakti viesbutyje, kupona masazui, ka nors tokio, ko nereiketu nestis i namus ir teisintis nuo ko si dovana
Hihi, užmačiau, kad mano užkurta temytė sėkmingai tebegyvuoja . Matot, ne vienai aktualu ir po tiek metų . Beje, draugė iki šiol su meilužiu bendrauja, tik dabar - buvusiu meilužiu. Abu sukūrę šeimas, augina vaikus, padraugauja šeimomis, ir, matyt, naminiais meduoliais keisis per šias Kalėdas. Būna ir taip , ale ne lietuviški genai - normalu.
Meiluziui - RAGAI!
As istikruju neisskirciau kad butent "Meiluziui". Tiesiog dovana vyrui- o kokiam, koks jis jums, kiek artimas brangus- tai priklauso nuo jusu, jusu jausmu, santykiu, kiek jus bendraujat- cia ir iskyla kalusimas dovanoti, ka ir aplamai ar dovanoti. Gal geriau uzteks ta proga susitikus papietauti, po vyno taure. Nepamirskit, kad jei jis turi zmona ar drauge... tai ka jis darys su ta jusu dovana, kur ji atsidurti gali... ne kiekviena dovana, o gal ir aplamai, gerbiantis save meiluzis ir gerbiantis asmeni su kuriuo gyvena, nenores nest meiluzes dovanos namo.
As pavydziui nenesciau, santykiai santykiais, o... mano nuomone, bent as taip daryciau tokiu atveju stengciaus, kad ta dovana nebutu labai asmeniska, intymi, ar kazkas " especially for you". Kokius kvepalus taip isimeti i rankine, ar butelis brendzio viskio- isgerei, susitikus papietauti, po vyno taure... bet pirmiausiai reiketi isisaiskinti jusu santykius kokie jei tik eilinis, laikinas... tai geriau save palepinkit, sau ka nors isigykit
Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu
P.S. dovana labai individualus dalykas, as nekad neklausiu patarimo, nes dovanas renku intuityviai, tiesiog pamatai daikta ir pagalvoji kad cia butent tam zmogui- visai neplanuotai, tiesiog...
As pavydziui nenesciau, santykiai santykiais, o... mano nuomone, bent as taip daryciau tokiu atveju stengciaus, kad ta dovana nebutu labai asmeniska, intymi, ar kazkas " especially for you". Kokius kvepalus taip isimeti i rankine, ar butelis brendzio viskio- isgerei, susitikus papietauti, po vyno taure... bet pirmiausiai reiketi isisaiskinti jusu santykius kokie jei tik eilinis, laikinas... tai geriau save palepinkit, sau ka nors isigykit
Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu
P.S. dovana labai individualus dalykas, as nekad neklausiu patarimo, nes dovanas renku intuityviai, tiesiog pamatai daikta ir pagalvoji kad cia butent tam zmogui- visai neplanuotai, tiesiog...
geriausia kai vyras ir yra meiluzis, vienu galvos skausmu maziau Graziu svenciu visiems!!!
Mano nuomone nelabai meilužiams laiko lieka per tokias šventes