Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

QUOTE(zyliukas @ 2007 02 07, 12:12)
ir kas tas per plaukiojantis metodas? kaip ten daro? ir kaip tada reiktu, kad jau nieks negirgzdetu?

parketlentes suneriamos tarpusavyje ir tiek, bet geriau klijuoti jas tarpusavyje per sunerimo vieta, tvirciau laiko ir ne taip issivaiksto. o jos dedamos tiesiog ant minksto pakloto ~2-3mm
cia gali rasti klojimo instrukcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 07 vasario 2007 - 15:18
QUOTE(mamutas @ 2007 02 07, 13:22)
mes susidejom svetainej azuolo lentas, o virtuvej kamsti - tai po pusmecio vartojimo galiu pasakyti, jog kamstis laimi pries lentas  thumbup.gif , tik man lentos graziau  biggrin.gif

Man irgi lentos gražiau, bet ir kamštis nebjauriai atrodo, bet kadangi aš šimtaprocentinė praktikė, tai renkuosi kamštį.
Atsakyti
o aš noriu paklausti, ar ąžuolo parketlentės tinka ant šildomų grindų? Ir tada kai geriau jas sudėti , ar plaukiojančiu būdu ar klijuoti ant betono, o gal galima klijuoti ant pakloto? g.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit g.gif ,kaip reikia sujungti gražiai laminata su plytelėmis.Mes norime skersai virtuves ir prieškambario daryti toki perejima- ar būtina dėti ta metalinę juosta, ar yra kitų būdų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo januxs: 23 vasario 2007 - 19:49
QUOTE(januxs @ 2007 02 23, 19:48)
Mergaites, patarkit g.gif ,kaip reikia sujungti gražiai laminata su plytelėmis.Mes norime skersai virtuves ir prieškambario daryti toki perejima- ar būtina dėti ta metalinę juosta, ar yra kitų būdų  unsure.gif

Ne mergaite,bet patarsiu smile.gif yra toks aliuminis uzbaigimo profiliukas "U" formos kuri pavertus sonu galima priglausti prie pliteliu lyguji gala,o i ta paverstojo profiliuko vidine dali kisama laminato galine dalis.Atrodo labai estetiskai,taip pat galima uzbaigima padaryti prie langu ,ar balkono duru.Kitu atveju teks deti iprastine jungimo juosta.
Papildyta:
QUOTE(leira @ 2007 02 23, 11:43)
o aš noriu paklausti, ar ąžuolo parketlentės tinka ant šildomų grindų? Ir tada kai geriau jas sudėti , ar plaukiojančiu būdu ar klijuoti ant betono, o gal galima klijuoti ant pakloto?  g.gif

Kazkada seniai skaiciau internete informacija kaip turi buti paruostas ir kokios temperaturos negali virsyti pavirsius,norint sudeti parketa ant sildomu grindu.Taip pat yra pateiktas dejimo budas.

Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2007 02 07, 15:02)
newyear.gif  lotuliukas.gif Eglutė yra gerai  thumbup.gif
O klijuoja paprastai tiesiai prie betono. Tik jis turi būti pakankamai lygus (jei neklystu, ne daugiau kaip 1 mm nelygumas per 1 m).

Galima tiesiai prie betono,galima prie OSB plokstes kuri butu priklijuota prie betono(siekiant uztikrintesnio sukibimo su pagrindu bei mazesniu deformaciju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furcux: 23 vasario 2007 - 21:03
Merginos, gal kuri nors dejotes bambuko grindis? Gundausi kloti butent jas g.gif Is pradziu galvojau apie medzio lentas, bet kadangi virtuve ir svetaine susijungia, tai virtuves ruoze tektu daryti paaukstinima (nes kitaip neiseitu detis plyteliu; lentu virtuves zonoje nesinori kazkodel ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Sindy @ 2007 01 23, 02:14)
Na kiek teko girdeti ant sildomu kamstines netinka, nes jos juk geras silumos izoliatorius, o sildomoms grindims reikia gero laidininko.
Va ir mane labai vilioja kamstines, bet bijau del valymo.. Kuo jas valote merginos? Po kiek uz kvadrata mokejote?

Tai visgi merginos, tinka ar netinka tas kamštis ant šildomų grindų. Savaitgalį buvom dvejose parduotuvėse, tai abi pardavėjos sakė, kad tinka šildomoms grindims, tik vienur labiau rekomendavo ne plaukojančias, o klijuojamas.

Gal kas praktikoje turit? O gal čia iš tos operas- kiek žmonių, tiek nuomonių?
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2007 02 25, 20:20)
Tai visgi merginos, tinka ar netinka tas kamštis ant šildomų grindų. Savaitgalį buvom dvejose parduotuvėse, tai abi pardavėjos sakė, kad tinka šildomoms grindims, tik vienur labiau rekomendavo ne plaukojančias, o klijuojamas.

Gal kas praktikoje turit? O gal čia iš tos operas- kiek žmonių, tiek nuomonių?

Tikrai tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas dar gali pasakyti kokia grindų danga tinka ant šildomų grindų, išskyrus plyteles.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 02 26, 09:14)
Gal kas dar gali pasakyti kokia grindų danga tinka ant šildomų grindų, išskyrus plyteles.

trisluoksnes ar dvisluoksnes parketlentes,laminatas
Atsakyti
Mergaitės, o kas geriau ar lentos ar parketas ?
Ar grindų spalva turi būti vienoda visuose kambariuose ?
Atsakyti
Sveikutes,

Biski i tema, biski ne i tema cia as - padekit issiaiskinti ar meistrai broka padare ar normaliai cia viskas.
Situacija - meistrai klijavo masyvo lentas, veliau beicavo ir lakavo. Lentos su nuozulna. dabar visuose kambariuose keliose vietose yra demes, kur lentu nuozulnos visiskai juodos:(.
Meistrai aiskina, kad pajuodavo del to, kad lentos skirtingai geria beica. Na bet mano nuomone - jei gertusi skirtingai, tai ne atskiros demes butu susidariusios, o plius minus per visa kambari. Itariam, kad blogai beica nuvale:(.
O dabar jau saukstai po pietu - negi slifuosi viska vel. Todel labai reikia Jusu visu patarimu - ar tai BROKAS? Imetu nuotraukytes http://public.fotki....-prichalturino/
Aciu labai ir sorry, kad per kelias temas pakartojau. tiesiog labai reikia skubiu pastebejimu
Atsakyti